Julklappar Till Par

Ibland händer det att man vill ge julklappar till ett par. Här har du mina bästa tips baserade på vilka mottagarna är. 

Julklappar till par bör ju till sin natur vara något de får tillsammans och det ska inte rikta sig till bara den ena i paret. Då är det istället bättre att ge dem varsin julklapp.

Vad är bra julklappar att ge ett par?

Julklappar som man kan ge till par är t.ex. upplevelsepresenter, plädar, lyxiga handdukar, viner, ostar, fina knivar, ett föremål från Orrefors eller varsin lika dan eller matchande badrock, halsduk osv. Men det är väldigt svårt att hitta generella julklappar som fungerar för alla par. Därför har jag delat upp den här kategorin beroende på vilka paret är. Julklappar till dina föräldrar skiljer sig ju mycket från julklappar du ger till din son och hans sambo. Men här är några presenter som faktiskt fungerar att ge de allra flesta par i julklapp.

Lyxiga handdukar är en trevlig julklapp att ge till ett par
Lyxiga handdukar är en trevlig julklapp att ge till ett par
Èn varsin lyxig morgonrock brukar bli väldigt omtrycka julklappar.
Èn varsin lyxig morgonrock brukar bli väldigt omtrycka julklappar.
Lyxiga badbomber brukar vara en uppskattad julklapp till ett par.
Varför inte ge dem varsin lyxig pläd att ha i soffan framför tvn?
En ost och vinprovning är en trevlig julklapp som passar de flesta.
Prydnadsföremål från kända designers som Georg Jensen är bra julklappar att ge ett par.
upplevelse-norrsken/”>
Att få en upplevelse, t.ex. att åka och se norrskenet, är en trevlig julklapp.
Kanske en fin skål från Orrefors kan passa att ge dem i julklapp
Gillar de att laga mat kommer de garanterat att älska att få fina knivar i julklapp
Gillar de att laga mat kommer de garanterat att älska att få fina knivar i julklapp
Vargsafari
Paddla kanot i vildmarken

Billiga julklappar som du kan göra själv

Det går att hitta billiga julklappar även till ett par faktiskt. Ge dem egengjorda presentkort på middag som du lagar. Hembakt bröd, kakor eller julkonfekt som du lägger i en glasburk och gör en fin etikett till.

Presentkorgar som du fyller med frukt, hembakt godis eller kakor. Eller en korg med jultema som innehåller chokladask, glögg, polkagrisar, mandel, russin och pepparkakor. En korg för hemmaspa – här vill jag tipsa om vanliga matbutiker som har krämer, tvål och schampo billigt. Även på Rusta eller ÖB kan du göra fynd att fylla korgen med. T.ex. ansiktsmasker och bubbelbad. Om de ryms inom budgeten, lägg även i två tjocka fina handdukar i spakorgen. Presentkort på 30 minuter massage.

Kan du sy, sticka, snickra eller något annat kan du kanske fixa till något med material du redan har hemma? Necessär, kuddar, grytlappar, nyckelband, kalsonger, fågelholk, ljusstakar eller en liten prydnadshylla. Att få ett par hemstickade raggsockor är otroligt mycket finare att få än ett par färdigköpta. Att tillverka något eget har krävt både tid och kärlek. Du kan hitta fler tips på fina julklappar att göra själv här!

Dela gärna sidan

Julklappar Till Par
Rulla till toppen