vad kan man ge för gemensam present till ett par

Julklappar till par

Bra julklappar till par tips
Tips på bra julklappar till par

Ibland händer det att man vill ge julklappar till ett par. Här har du mina bästa tips baserade på vilka mottagarna är. 

Julklappar till par bör ju till sin natur vara något de får tillsammans och det ska inte rikta sig till bara den ena i paret. Då är det istället bättre att ge dem varsin julklapp. Julklappar som man kan ge till par är t.ex. upplevelsepresenterplädar, lyxiga handdukar , viner, ostar, fina knivar från Orrefors eller varsin lika dan eller matchande badrock, halsduk osv. Men det är väldigt svårt att hitta generella julklappar som fungerar för alla par. Därför har jag delat upp den här kategorin beroende på vilka paret är. Julklappar till dina föräldrar skiljer sig ju mycket från julklappar du ger till din son och hans sambo.

Billiga julklappar som du kan göra själv

Det går att hitta billiga julklappar även till ett par faktiskt. Ge dem egengjorda presentkort på middag som du lagar. Hembakt bröd, kakor eller julkonfekt som du lägger i en glasburk och gör en fin etikett till.

Presentkorgar som du fyller med frukt, hembakt godis eller kakor. Eller en korg med jultema som innehåller chokladask, glögg, polkagrisar, mandel, russin och pepparkakor. En korg för hemmaspa – här vill jag tipsa om vanliga matbutiker som har krämer, tvål och schampo billigt. Även på Rusta eller ÖB kan du göra fynd att fylla korgen med. T.ex. ansiktsmasker och bubbelbad. Om de ryms inom budgeten, lägg även i två tjocka fina handdukar i spakorgen. Presentkort på 30 minuter massage.

Kan du sy, sticka, snickra eller något annat kan du kanske fixa till något med material du redan har hemma? Necessär, kuddar, grytlappar, nyckelband, kalsonger, fågelholk, ljusstakar eller en liten prydnadshylla. Att få ett par hemstickade raggsockar är otroligt mycket finare att få än ett par färdigköpta. Att tillverka något eget har krävt både tid och kärlek.

Leave a Comment