Presenter till kompisars föräldrar

Föräldrar förtjänar de bästa gåvorna, kanske mer än några andra. Men har du tänkt på dina vänners föräldrar? De kanske inte får de gåvor de förtjänar. Kanske du kan tänka på att skämma bort dem med presenter du tycker passar dem?

Om du undrar vilken typ av presenter du ska köpa till din väns föräldrar vid olika tillfällen, här är 20 riktigt bra presenter till en väns föräldrar.

Här är de bästa presenterna till din kompis föräldrar

Anpassat husporträtt

A anpassat porträtt av din väns föräldrars husdjur, dem eller kanske deras hem, skulle vara ett sätt att ta saker till nästa nivå och fungerar som en extra speciell gåva för dem. För de flesta föräldrar är det uppenbart att husdjuret något väldigt speciellt för dem. För att realisera detta, ladda upp ett foto av hunden/katten/marsvient, så får du en vacker akvarell av djuret. En sådan gåva kommer att skapa ett långt minne för dem, och det kan vara den bästa gåvan de någonsin fått.

Läs mer och beställ

Cocktailpaket

Om du tänker ge en present, som inte är så sentimental, till din väns föräldrar är ett cocktailpaket den bästa idén för dig. Du behöver inte välja ett dyrt kit, det finns billiga också. Men du behöver inte välja ett så dyrt cocktail kit heller, det finns de som innehåller blommor och örter för att smaksätta deras gin och tonic också. De ber en dryck med en sensationell smak som gör att de kommer minnas dig varje gång de tar sig en gin och tonic i framtiden.

Läs mer och beställ

Vinglaskopp

En vinglaskopp kommer att vara en fantastisk present till dina väns föräldrars. Dessa tumlare har en väldigt bra text som passar till vännens föräldrar och det bästa av allt den håller vinet vid rätt temperatur. Köp dem en varsin vinglaskopp, så de kan de luta sig tillbaka och njuta av sitt vin. Detta kommer att vara en minnesvärd gåva för dem.

Läs mer och beställ

Oljediffusor

Alla älskar ljus och väldoft i sina hem. Men om man har småbarn kanske det inte är något alternativ. Men det finns faktiskt perfekta alternativ, välj en oljediffusor istället. Den här aromadiffusorn fungerar både som doftspridare, luftfuktare och inredning. Man tillsätter bara en eterisk olja, så kommer väldoften att sprida sig i hemmet. Du hittar den hos Amazon.

Läs mer och beställ

Barnvagnskrokar

Dessa barnvagnskrokar kommer att vara en fantastisk gåva till dem. Oavsett om de är nyblivna föräldrar eller om barnet är några år gammalt, kommer krokarna att vara en utmärkt gåva. De går att klämma fast på olika barnvagnar och klarar tunga saker. Din väns föräldrar förvånade och glada för ditt val av present. Du hittar dem på Amazon.

s mer och beställ

Lyxiga lakan

Varför inte köpa några lyxiga lakan till din väns föräldrar. Bra lakan håller sängen sval och bekväm hela natten. Välj gärna några klassiska och med så högt trådantal som möjligt, vilket ger hotelllyx. De finns också till överkomliga priser, så du behöver inte tömma alla dina besparingar. En sådan gåva blir den bästa presenten när det gäller dina vänners föräldrar oavsett om det är jul, födelsedagar eller bara en vanlig gåva. Det är fantastiskt för alla tillfällen.

Läs mer och beställ

Massagepistol

För att din väns föräldrar ska hålla sig i form kan en massagepistol vara en bra gåva. En bra massage gör att de blir mer avslappnade och med tanke på de tunga jobb de utför och deras åldrande kroppar kan det vara en perfekt present. Om du letar efter något mycket värdefullt och oväntat, djupmuskelbehandling är en bra present!

Läs mer och beställ

Brödtillverkningssats

Detta kan vara en perfekt present till din kompis föräldrar som älskar att baka. Brödtillverkningssatsen innehåller verktyg för att göra surdegsbröd hemma och därför perfekt present till någon som är intresserad av att baka.

Läs mer och beställ

UV-desinfektionsmedel och laddare

Varje förälder som har små barn förstår hur det känns att din telefon berörs med klibbiga händer. Du vet också hur viktigt det är att ha dina enheter borta från klibbiga händer, eftersom de också kan bli grogrund för skadliga bakterier. Om du tänker på en gåva till din väns föräldrar kan du göra dem en tjänst genom att köpa en UV-desinfektionsapparat, som också fungerar som trådlös laddare.

Enheten har en inbyggd essensbot och vad du behöver är att applicera några droppar eterisk olja och sedan koppla av och ladda telefonen. Viktigast av allt, UV-desinfektionsmedel zappar upp bakterier på mindre än tre minuter och håller dina enheter fria från bakterier.

Läs mer och beställ

Bluetooth-högtalare

Bluetooth-högtalare är en unik gåva som du inte kan föreställa dig hur spännande den kan vara som en gåva till vännens förälder. Ibland behöver de lyssna på låtar medan de utför andra sysslor, och hög musik kan störa alla andra. Att använda Bluetooth-högtalare är perfekt för dem och att överraska dem med den här presenten är den bästa idén. Oavsett storleken på den här högtalaren kan du inte föreställa dig ljudet den producerar. Den har en snygg design som tål normalt slitage och därmed en perfekt julklapp till din väns föräldrar.

Läs mer och beställ

CBD Olja 5%

Om du letar efter en naturlig lösning för att hantera hälsoproblem, så kan CBD-olja fullspektrum vara det du söker. Oljan är gjord av högkvalitativ hampa och innehåller cannabinoider, terpener och flavonoider. Dessa ämnen arbetar tillsammans för att minska ångest, smärta och sömnproblem. CBD-oljan hjälper kroppen att må bra. Det är en bra present till någon som är intresserad av att förbättra sin hälsa och välbefinnande. Varför inte beställa en flaska åt dig själv också och upplev skillanden själv. Du kommer inte ångra dig! Läs mer och beställ

Storytel

En utmärkt present att ge din väns föräldrar är en prenumeration på ljudböcker. Genom att ge dem ett abonnemang kan de läsa nya böcker varje dag. Den här presenten kommer att ge dem en miljon minnen och fantastiska berättelser. De kommer ihåg din gåva så länge de lever.

Läs mer och beställ

Personligt förkläde

När du letar efter något att köpa som en present till en kompis föräldrar kan ett personligt förkläde vara det du letar efter. Välj två förkläden du tror att de gillar och anpassa dem med egen text. Detta är en lysande idé för kompisens föräldrar om de älskar bakning och matlagning.

Läs mer och beställ

Pappersarkiv

Pappersarkiv är till nytta. Om du köper ett pappersarkiv till din väns föräldrar kan du vara säker på att det är en bra julklapp. Den här är bra eftersom den både är brandsäker och vattenresistent. Det är ett bra sätt att förvara viktiga dokument, pass, kontanter mm.

Läs mer och beställ

Roliga vinglas

Ibland kan det vara hektiskt och tidskrävande att leta efter presenter till kompisarnas föräldrar som har allt. Tycker du också det så har jag ett tips, de här roliga vinglasen. De finns med lite olika texter så som ” Because Adulting is Hard” och ”Because deadlines” osv. Varför inte ge dem ett varsitt roligt glas? Dessa glas kommer alltid vara medelpunkten för alla samtal och att ge din kompis föräldrar roliga vinglas är ett av de bästa sätten för att de ska komma ihåg din gåva.

Läs mer och beställ

Egen oljemålning

En gåva till din väns föräldrar behöver inte vara praktisk! För de flesta människor är familjen en del av deras lycka, och att ge dem ett porträtt på familjen är en fantastisk gåva. Det här är en unik gåva de kommer värdesätta för alltid. Här laddar man upp en bild och får en tavla att måla utefter siffror.

Det här skräddarsydda porträttet kan du du måla innan du lämnar över det, och alla kommer imponeras av din målning. Eller så kan du låta kompisarnas föräldrar få står för målningen. Det här kommer oavsett hur du väljer att göra bli en mycket uppskattad gåva.

Läs mer och beställ

Enkelt virkningskit

Oavsett om de har virkat tidigare eller inte, kommer med lite enkla instruktioner kunna skapa fantastiska konstverk på nolltid. Att virka är en väldigt rolig hobby och instruktionerna hittar du till exempel på youtube. Där kan man hitta inspiration till allt från att virka en brödkorg, små gosedjur och enkla dukar. Virknålar i ett stort paket som det här och garn är en utmärkt present att ge sin väns föräldrar i present.

Läs mer och beställ

Kaffevärmare

När du vet vad din kompis föräldrar gillar och inte är det lättare att välja present till dem. Kanske älskar de kaffe? Om så är fallet kommer den här gåvan göra underverk. Med en kaffevärmare håller deras kaffe rätt temperatur länge. Hur varmt man vill ha kaffet är förstås en smaksak, så därför är det bra att man själv kan välja temperatur i den tillhörande appen.

Läs mer och beställ

Ett minikylskåp

Oavsett om din väns föräldrar är gamla eller fortfarande unga, kommer de att uppskatta ett minikylskåp på ett sätt som du aldrig har föreställt dig. I sin ålder kan de tillbringa timmar med att reparera bilen, bygga på huset eller göra trädgården perfekt. Oavsett vad de gör, behöver de något kallt för uppfriskning. Ett minikylskåp hjälper dem att hålla sina drycker kalla, och därför kan du hjälpa dem att hålla vätskenivån när de behöver något för att släcka törsten.

Läs mer och beställ

Mässingsram

Utan tvekan, fotoramar kommer att fungera som en lysande gåva till dina vänners föräldrar. Att köpa dem en fotoram i mässing hjälper dem att placera sina bilder i sitt hus, och det här är den bästa presenten som låter dem ha sina nära och kära runt sig.

Läs mer och beställ

Presentbox med kaffe och godsaker

Till någon som älskar kaffe passar det förstås alltid extra bra att ge bort ett presentkit med kaffe och andra godsaker som man kan äta till.

Läs mer och beställ

Källor

https://www.amazon.com/Best-Sellers-Home-Kitchen-Pour-Over-Coffee-Makers/zgbs/home-garden/17725657011

https://www.thebump.com/a/christmas-gifts-for-parents

Presenter till kompisars föräldrar
Rulla till toppen