Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Jag kunde inte ana att presenter i relationer var ett kontroversiellt ämne förrän jag nämnde det i ett sammanhang. Då fick jag höra några ganska okonventionella åsikter. Detta övertygade mig om att människors syn på att både ge och få presenter beror på deras tidigare upplevelser, deras definition av av kärlek och den syn deras partner har på presenter.

Du kan därför inte förutsätta att alla älskar gåvor och behärskar konsten att ge gåvor i relationer. Men faktum kvarstår att gåvor är viktiga i relationer. Om jag bara ska prata för mig själv så älskar jag presenter. Det är både gåvan i sig, men också tanken som ligger bakom den. Och det är kul när man ser mottagaren bli glad för gåvan. Det är därför jag har en vana ofta ge presenter. Om jag fick ett öre för varje gång jag gav en present skulle jag bli miljonär nu. Det kan vara en överdrift men jag är säker på att du förstår poängen.

VARFÖR ÄR GÅVOR VIKTIGA?

Gåvor gör att mottagaren känner sig lycklig, älskad och uppskattad. När någon får en gåva visar det dem att du såg något och ville att de skulle ha det, vilket innebär att du ständigt tänker på dem och vill att de ska vara lyckliga.  

En gåva behöver inte kosta en förmögenhet för att betyda något. När välviljan är närvarande kommer din partner uppskatta den ändå. Om du vill köpa något dyrt, köp din partner något de alltid har velat ha. Fokus för denna artikel är att ge en tydlig förståelse för anledningarna till att gåvor är viktiga i relationer. 

Anledningar till att gåvor är viktiga i ett förhållande

I relationer finns det ett kärleksspråk som partners använder för att kommunicera sin kärlek. Vissa människor tycker om kvalitetstid, kommunikation, fysisk beröring, att serva varandra eller till och med konstant validering. När du vill fria din partner, vad ger du honom eller henne? Eller på födelsedagar, hur visar du att dagen betyder lika mycket för dig? Det är här gåvor kommer in. Andra anledningar till att gåvor i relationer är viktiga är: 

Det ger din partner en känsla av värde

Hur annars berättar du för din partner att de finns i dina tankar hela tiden, om inte genom en gest som visar det? Du kan ju inte bara berätta att du såg en snygg klänning, i ett skyltfönster. En klänning som skulle sett snygg ut på henne, men du bara tänkte på det.

Att köpa dem något som de alltid har velat ha skickar ett meddelande om att den här personen skänker dig glädje och du vill ge lite glädje tillbaka. Detta hjälper till att stärka relationen. 

En god relation är något som betyder mycket för mig. Men vissa är omedvetna om vad det innebär. Om du har ett bra förhållande, vet du hur mycket ansträngning det krävs för att få det att fungera. 

Är du egentligen medveten om hur många människor din partner träffar dagligen? Är hon den typen som alla tittar på när hon kommer in i ett rum. Om någon skulle börja uppvakta henne, med gåvor och komplimanger hur skulle hon då reagera? Hur bra är er relation?

Om er relation inte är så bra och hon kanske bara får gåvor var tredje år är risken stor att hon skulle bli intresserad av andra. Inte för att hon inte älskar och respekterar dig, men om du knappt köper presenter till henne

Det hjälper till att krydda saker

Om det känns som att saker har varit lite tråkiga i ditt förhållande, kan du behöva överraska din partner. Skaffa dem något du vet att de alltid har velat. Det skulle få det att fungera igen. Det är vad de flesta gifta par använder för att hålla gnistan i förhållandet.

Har ert förhållande känts lite svalt? Ja, du kanske älskar din partner av hela ditt hjärta och skulle aldrig göra någonting för att skada dem. Men det hindrar dig inte från att känna så. Om din partner uppmärksammar dig skulle hon upptäcka en förändring i ditt beteende. Enkla handlingar som att säga hej på ett dystert sätt kan visa att du inte är upphetsad över förhållandets nuvarande tillstånd. Om din partner ger dig en resa till en av världens bästa semesterplatser, skulle det plötsligt få förhållandet att kännas mycket bättre, eller hur?

Om vi ​​är ärliga skulle det göra det. Det är kraften i att ge gåvor. Det kan fylla dig med en känslor som kan vända en tråkig relation direkt. 

Det ger din partner något att tänka på

Jag minns första gången min partner gav mig ett mycket dyrt smycke. Jag kunde knappt tänka på något annat. När jag tänkte på presenten kände jag mig lycklig och lycklig att få träffa honom. Så jag tänkte på det. Om du vill att din partner ska bli fyllt av värme när hon tänker på dig, köp henne något hon skulle älska. Det kan kännas som tankelek för vissa, men när du är i ett förhållande med någon, vill du gärna att de ska tänka mycket på dig? Jag vet inte vad du tycker men det är en fantastisk känsla. 

En ung kille jag pratade med någon gång förra året och berättade att han hade svårt att få kontakt med sin partner trots att han hade provat allt som relationsböckerna rekommenderar. Jag frågade om han hade pratat med sin partner. Jag blev faktiskt förvånad när han inte hade det och heller inte trodde att prata skulle vara bra för dem. 

Jag frågade vad hans partners kärleksspråk var. Han pausade och svarade inte på ett tag. Jag frågade om han kände sin partners kärleksspråk och till min förvåning sa han vad är ett kärleksspråk? Menar du språket vi använder för att kommunicera med varandra eller vad? Det var ganska chockerande men kanske ändå väntat. Jag frågade igen, har du någonsin funderat på att köpa din partner presenter? Han sa att gåvor är onödiga i relationer. Varför måste du spendera så mycket på din partner bara för att berätta för dem att du älskar dem? De vet att du redan älskar dem. 

Jag sa till mig själv ”och du undrar varför du har en dålig relation med din partner”. Du kan inte utesluta gåvor i en relation. Vilka föremål som de äger får dem att tänka på dig? Om ditt svar är ingenting, skulle jag rekommendera att du inleder en vana att ge gåvor innan någon annan får din partner på fall!

Det berättar för din partner att du älskar dem utan ord

Detta är en av de viktigaste anledningarna till att ge en gåva. Om du är i ett nytt förhållande kanske det här inte verkar vara ett problem eftersom allt fortfarande känns helt nytt. När åren har gått kanske frasen Jag älskar dig börjar kännas utsliten. Du måste börja leta efter fler sätt att visa detta utan att använda ord. Om du inte gör det kan din partner känna att kärleken inte längre är närvarande och vill gå vidare. Du kan förhindra det med en enkel handling. 

Observera att ge presenter inte automatiskt ordnar upp en relation som inte fungerar. Även om du ger gåvor måste du fortfarande ställa upp för din partner, ta hand om henne och göra andra saker som fick förhållandet att fungera bra i början.

Gåvor kan återställa glöden i ditt förhållande

Det kan låta absurt men att köpa din partner och överskölja dem med mycket kärlek är ett sätt att hålla fyr i relationen. Föreställ dig, du och din partner går tillsammans på stranden, tar en bilresa hem med dina favoritlåtar som spelas i bakgrunden, sedan kommer de hem och ser en smyckeslåda med ett kort som läser; ”Du gör mig till en bättre person, jag kan inte tro att du är min”. Den här gesten skulle värma deras hjärta och få dem att känna saker som inte kan beskrivas med ord.

Om du är i tvivel, prova och se om det fungerar. Vad har du att förlora? 

Tillfällen att gåvor i ett förhållande

Nu när du förstår kraften i att ge presenter, finns det specifika tidpunkter där gåva skulle göra dagen mer speciell. Stanna kvar så ska jag berätta mer om tillfällena!

Bröllopsdag

En bröllopsdag är en dag som markerar det ögonblick ni bytte ringar och gav era löften om att älska och uppskatta varandra till slutet av era liv. Den dagen bör du inte behandla som vilken dag som helst. Om det inte verkar som en stor sak för dig, ta dig själv i hampan, för jag vet att din partner har planerat i flera månader. Det finns en lång lista med gåvor att ge din partner på en sådan dag. 

Jag såg ett armband av Efva Attling som såg fantastiskt ut. Du kan klicka här för att se varför. Det såg sällsynt ut, attraktivt och stilrent ut. Jag tycker att du ska uppvakta din fru på bröllopsdagen med det!

Läs mer och beställ

Födelsedagsfirande

Om det här är första gången du firar din födelsedag med din partner, bör ni gå ut och äta. Bjud på hela födelsedagsupplevelsen eftersom det kommer stärka din position som hans eller hennes favoritperson. Om du ger en present till honom, klicka här. Om det är till henne, klicka här

Obs! Du behöver inte krascha budgeten för att ge din partner en födelsedagspresent som berättar för dem hur mycket du älskar dem. Det finns så många saker du kan ge inom din budget. De gåvor jag föreslog är de som jag tror är perfekta för att verkligen överraska din partner.

Läs mer och beställ

Alla hjärtans dag

Detta är en kärleksdag som firas runt om i världen. Att inte ge din partner en gåva den här dagen är ett fruktansvärt brott. Du vill inte att din partner ska vara i en position där alla deras vänner och kollegor får massor av gåvor och din ursäkt för att inte göra det är ”Jag gillar inte tanken på alla hjärtans dag.

Även om du själv inte älskar firande, kanske din partner gillar det. Det är ett bra tillfälle att skämma bort dem med gåvor. Här är en perfekt presentidé för alla hjärtans dag. Det är snyggt, kreativt och det är inte den vanliga alla hjärtans dag presenten som du hittar på de flesta marknader. 

Läs mer och beställ

Julafton

Julen är en period av kärlek, uppskattning och lycka. Alla kommer i julstämning och visar sina nära och kära omsorg och tillgivenhet. Det är rätt period att ge din partner en gåva som skulle värma deras hjärta. Det finns så många presentidéer att rekommendera till jul. Klicka här för att komma igång med att välja den perfekta presenten. 

Läs mer och beställ

Saker att tänka på innan du ger presenter i relationer

Jag vet att du redan tänker på vilken gåva du kan ge din partner för sin födelsedag, jul eller ditt jubileum och jag är glad att du förstår hur viktiga gåvor är i relationer. Det finns faktorer som måste beaktas som är lika viktiga som själva gåvan. 

  • Inslagningen spelar också roll – När du ger din partner gåvor, ska du inte ge den till dem utan att slå in gåvan i en låda. Om du redan har gåvan föreslår jag att du väntar med att ge den tills du har slagit in den eller skaffat en presentpåse till den.
  • Attityd är allt – Ett sätt att förstöra din partners gåva är att ge den till dem utan någon form av spänning. Det skulle innebära att du inte ger dem gåvan ditt hjärta och tro mig; du vill inte ha det. Oavsett hur dyr gåvan är måste du visa hur mycket gåvan betyder för dig innan du överlämnar den till din partner. 
  • Slutligen, välj gåvan noggrant och snälla ta bort prislappen! – Innan du väljer någon present, se till att du väljer en som din partner skulle älska och uppskatta. När du så småningom gör ett val, låt inte prislappen sitta kvar. Ja, jag vet att det är en dyr gåva men att lämna prislappen är verkligen inte bra. 

Slutsats

Gåvor är bra i relationer. De får dig att känna fjärilar i magen och det är en fantastisk känsla utan tvekan. Om din partner inte tycker det, öppna gärna den här artikeln på din bärbara dator och lämna den där. Jag är säker på att mina ord skulle kunna övertyga dem. 

Liknande inlägg

Varför är gåvor så viktiga i ett förhållande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen