Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Squid Game presenter

Letar du efter den perfekta presenten med Squid Game tema att ge din vän? Eller Squid game prylar att ta med till en fest med squid game-tema? Eller är du själv ett fan av denna Netflix -serie så att du vill prylar från Squid Game?

Du har kommit till rätt ställe eftersom nedanstående lista är squid game presenter som du kan välja mellan.

Squid game presenter

Vad är Squid game?

Vad är squid game egentligen? Allt började den 19 september 2021 när den koreanska Netflix -serien Squid Game släpptes. Denna koreanska serien är helt galen och kommer att låta dig känna alla känslor och ändå lämna en plats i ditt hjärta för alla hjärtvärmande scener av vänskap och kamratskap bland spelarna i spelet.

Serien är rik på bitar av livsråd som du kan använda för att hantera den hårda verklighet vi för närvarande lever i. Den här filmserien öppnar verkligen våra sinnen. Efter att Squid Game har svept Netflix-listor över hela världen efter lanseringen, blev Squid Game-temafester och sammankomster en trend, och för att ge liv åt dessa fester har Squid Game-varor blivit tillgängliga i olika butiker över hela världen, särskilt den där läskiga gigantiska robotdockan skulle verkligen vara perfekt för Halloween.

Kolla in dessa coola Squid game presenter!

Vi kan bara inte få nog av Squid Game! Hoppa på trenden och gå med i ”Squid Game” med dessa squid game presenter!

Squid game kläder och outfits

Du är inte ett Squid Game -fan om du inte har minst en Squid Game -tröja i din garderob. Squid Game-tröjan är gåvan till en Squid Game älskare. Om du letar efter enkla och användbara föremål, särskilt om den du ger detta till är ett stort fan av serien. Både en t-shirt eller en hel squid game dräkt kommer bli en bra present. Squid game kläder är användbara och en kul present till någon som älskar serien.

Squid Game Player 456 T-Shirt

Alla som har sett Squid Game är ett fan av Player 456 som är huvudpersonen i serien på grund av hans skicklighet, lojalitet och ledarskap. Uppfyll din väns dröm att vara Spelare 456 med denna vita och gröna T-shirt eller squid game kläder från serien.

Läs mer och beställ

Squid Game Player 067 Hoodie

Vem kan glömma den orädda, starka och seriösa spelaren 067 från Nordkorea? Hon är den ultimata tjejidolen! Denna hoodie är perfekt för alla kvinnor du uppskattar i ditt liv eftersom Player 067 representerar alla oberoende och självständiga kvinnor. Squid game kläder med 067 på är en bra present till en tjej.

Read more and order

Squid Game Player 001 Hoodie

Spelare 001 är seriens stora twist och alla älskar honom. Hans strategier för att spela spelet framgångsrikt, särskilt under dragkampen, lämnar oss alltid med gåshud. Han är gammal och har Alzheimers sjukdom men hans erfarenheter och kunskaper i traditionella koreanska spel slår yngre spelare i spelet. Om du tror att din vän identifierar sig med Player 001, är den här gåvan perfekt för honom. Squid game kläder som denna hoodie är perfekt som present även till mormor och morfar.

Read more and order

Squid Game Player 218 Hoodie

Spelare 218 spelar en viktig roll i Squid Game som att han är väldigt viktig. Han är den karaktären du inte vet om du ska hata eller tycka om, ingen däremellan. Men ändå är han en del av huvudkaraktärerna. Så ett fan kan också vilja bära en lika dana squid game kläder som bärs av spelare 218.

Read more and order

Byxor till en squid game dräkt

Komplettera gärna hoodien med byxor för att få den kompletta squid game dräkten.

Läs mer och beställ

Squid Game Hoodie

Squid Game kläder är smarta presenter som passar perfekt att ge någon som älskar serien.

Läs mer och beställ

Squid Game Dräkt

En squid game dräkt är mysigt att ha på sig för soffänget. Träningsdräkter har associerats med Squid Game. Squid Game dräkter är för närvarande efterfrågade bland fans som gillar att cosplaya karaktärer i serien. Detta är en perfekt present och kan bäras när du tar en joggingtur eller promenerar i parken. De är bekväma och kan ge dig värme även i kallt väder. Hjälp din vän eller familj att cosplaya sin favoritkaraktär i serien genom att ge dem denna gåva. En Squid Game dräkt kommer bli en omtyckt gåva.

Läs mer och beställ

Squid Game Kläder T-shirt

Squid game kläder med spelarna från det berömda spelet.

Läs mer och beställ

Red Light Green Light kläder

Kanske hon eller han skulle uppskatta den här t-shirten med en av lekarna från spelet.

Läs mer och beställ

Squid Game T-Shirt

Squid Game kläder är bra presenter. Den här kan man ha både till jobbet, skolan eller till träningen. Här ser du några av lekarna som var med i spelet.

Läs mer och beställ

Squid Game T-Shirt

Squid game kläder med spelets officiella logga är bra presenter att ge Squid Game älskaren.

Läs mer och beställ

Squid Game docka t-shirt

Squid Game dockan på en t-shirt är en bra present att ge till någon som älskar serien.

Läs mer och beställ

Squid Game Stainless Steel Tag

Det här är ett coolt smycke att ge i present till någon som älskar serien. Squid Game dockan är jätteläskig. Om du klickar dig vidare på länken finns det även fler smycken från Squid Game att välja mellan.

Läs mer och beställ

Squid game Knappar

En kanske lite annorlunda present att ge en kompis, men hon eller han kommer älska dessa squidgame knappar med front man och de olika formerna från dalgona candy.

Läs mer och beställ

Squid Game Logo T-Shirt

Om du letar efter en present till din vän, så är denna t-shirt med koreanska bokstäver tryckta på dem som stavar titeln Squid Game på koreanska den perfekta presenten för dem. T-shirten markerar också de tre former som alltid visas i filmen, cirkel, triangel och kvadrat. Squid game kläder som din vän kommer älska att få i present.

Read more and order

Squidgame adventskalender

Läs mer och beställ

The Game Squid 4 in 1 kostymset

Squid Game dräkt är kul att ha om man ska på maskerad eller en temafest.

Läs mer och beställ

Squid Game tröja

Squid game kläder är bra presenter, den här hoodien har två vakter och en squid game docka som tyck.

Läs mer och beställ

Squid Game Front Man and Guards T-Shirt

Även om Front Man i svart och Guards i rosa är de dåliga människorna i Squid Game är de fortfarande en del av filmen. Förvånansvärt nog cosplayar många fans dem och skrämmer människor runt dem Om personen du ger en gåva personligen begärt objekt med Front Man och vakterna tryckta på dem, kan du ge detta till dem.

Read more and order

Squid Game Klocka

En klocka som passar både vuxna och barn kanske kan bli en bra present.

Läs mer och beställ

Squid Game vita sneakers

Det finns denna scen i filmserien där kameran fokuserar på huvudpersonen när han tar av sig skorna innan han kliver in i glasplattformen som en del av spelet. Efter den scenen blev vita sneakers efterfrågade på marknaden. För fans av serien kompletterar denna vita sneaker hela Squid Game -looken. Detta är en perfekt present som säkert kommer att gynna personen för vem behöver inte vita skor? De kommer bli en uppskattad present oavsett om han eller hon har squid game dräkt eller inte.

Read more and order

Squid Game vita sneakers

Squid Game Hoodie

Dessa söta och coola hoodies kan vara de perfekta Squid game present du letar länge efter! De är perfekta för det kalla vädret och är tryckta med olika symboler inspirerade av Squid Game. Gör det inte svårt för dig när du väljer Squid Game presenter.

Read more and order

Squid game dräkt vakter

Du kan också vara rolig och ge din vän en overall som bärs av vakterna i serien och få dem att cosplaya med den här kostymen.

Read more and order

Squid Game Masker

Du måste ha Squid Game -maskerna för att slutföra kostymen, eller så kan de helt enkelt vara som dekorationer till hans eller hennes rum. Tänk på dessa 4 masker som starkt definierar serien Squid Game.

Front Man Mask

The Front Man är en annan stor twist i Squid Game och om du inte har sett hela serien är det för dig att ta reda på det. Han driver spelet och är chef för vakterna i rosa jumpsuits. Denna mask är skrämmande nog för Halloween -säsongen och är också perfekt som present.

Read more and order

Squid Game Square Mask

Masken för vakterna i serien har antingen en kvadrat, triangel eller cirkel. Vakter med fyrkantiga masker är cheferna för dem med trianglar och cirklar på maskerna. Detta är en annan perfekt present som ett minne från det redan avslutade bläckfiskspelet.

Read more and order

Squid Game Triangle Mask

Vakter med triangelmasker är läskiga eftersom de skjuter eliminerade spelare. De bär en pistol och dödar genast de som förlorar i varje spel. Triangelmasken är kanske inte efterfrågad efter Squid game men de kommer säkert att uppskattas av fans av serien.

Read more and order

Squid Game Circle Mask

Vakter med cirkelmasker är de lägsta graderna av vakter. Du kan ge detta till din vän för att lägga till hans eller hennes Squid Game -samlingar.

Read more and order

Squid Game leksaker

Squid Game Stickers

Om du letar efter Squid game presenter till tonåringar måste klistermärken från Squid Game finnas i presenten. Tonåringar älskar brevpapper och de samlar vanligtvis klistermärken. Stöd deras intresse genom att ge dem klistermärken tryckta med deras favorit Squid Game -karaktärer, logotyper och allt om serien.

Read more and order

Lego figurer squid game dockan, vakter och spelare

Lego är en kul Squid Game barn present. Hur är både Squid Game docka, spelare och vakter.

Läs mer och beställ

Pop It-väska Squid Game

Fidgetleksaker är några av de squid game barn saker som finns att välja mellan.

Läs mer och beställ

Squid Game Spelkulor

Squid Game kulor kommer att avsluta vår lista och för fans av Squid Game vet du varför. Du har bevittnat alla slut på vackra relationer i Squid Game scenen. Kulor kan vara slumpmässiga för dem som inte sett serien, men för dem som har sett serien kan dessa söta och glänsande kulor göra att vi få tårar i ögonen. Så många minnen från Squid Game i dessa kulor. De är ett av de många Squid game spel som spelas med livet som insats.

Read more and order

Squid Game Spelkulor

Squid Game nyckelring

En liten present som hon eller han kommer tycka om är en av vakterna i form av en nyckelring. Den kan hängas både på nycklarna och på ryggsäcken som dekoration.

Läs mer och beställ

Korean Traditional Game Set

Det koreanska traditionella spelet är hjärtat i serien. Spelarna måste vinna varje traditionellt koreanskt spel för att vinna priset på 38,6 miljoner dollar. Låt din familj och vän utforska koreanska traditionella spel med detta set. Denna vara är inte bara perfekt som en personlig gåva utan kan också vara en källa till underhållning efter presentutdelningen där alla spelar koreanska traditionella spel med leksakerna i denna förvaringslåda.

Read more and order

Korean Traditional Game Set

Squid Game Nyckelring

Om du letar efter små föremål som är användbara för förare, mammor och männen i ditt liv, så är denna Squid Game -nyckelring samling den perfekta presenten för dem. Hjälp dem att organisera sina nycklar med dessa söta nyckelringar som bär alla symboler i denna populära serie.

Read more and order

Fidget Leksaker Med Docka Och Vakter Från Squid Game

Är du på jakt efter Squid Game presenter till barn? Då kan en samling fidget toys vara en bra idé. Här har du Squid game dockan, och massa vakter.

Läs mer och beställ

Muggar

Mugg Squid game vakter

Den var egentligen ganska hemsk serien och det var mer än en gång man satt med andan i halsen. I stort sett varenda squid game recension du läser säger samma sak, men ändå gick det inte sluta titta. Den här muggen är också rätt hemsk.

Läs mer och beställ

Squid Game mugg

En mug från serien är en populär present. Den här har olika spelarnummer. Klickar du in på länken finns det även en mugg med front man, eller frontman och två vakter. Det passar bra både till kaffet och för att ha pennor i på skrivbordet.

Läs mer och beställ

Squid Game Mugg

När man ser den här muggen ser det väldigt glatt ut i färgsättningen, eller läser squid game recension om de olika barnlekarna deltagarna tävlar i, kanske allt låter trevligt. Men man spelar på liv och död, så det är verkligt stora kontraster i den här serien.

Read more and order

Dalgona candy

Dalgona Candy Making Tools

Ett Squid Game -spel som du kan spela hemma är Dalgona Candy där du skär ut symbolerna (triangel, cirkel, kvadrat och paraply) huggen på den. Dalgona -godis har blivit populärt efter Squid Game. Det är faktiskt ett traditionellt spel i Sydkorea som spelas av barn i Dalgona Candy Stores. Om de lyckades klippa ut den snidade symbolen får de godiset gratis eller så får de ett annat gratis. Många fans över hela världen har hoppat in i Dalgona Candy Making Challenge och processen är inget skämt eftersom det smälta sockret behöver ordentlig uppmärksamhet för att det ska härda perfekt i en cirkulär och platt form. Gör Dalgona Candy enklare för din vän och familj med dessa verktyg.

Read more and order

Squid Game Dalgona Candy Aluminum Burkar

Återskapa den spännande Dalgona godiset med dessa tunna och små aluminiumbehållare. Ingenting slår den spänning som dessa aluminiumbehållare ger! Komplettera Dalgona -kitet med dessa behållare för att få Squid Game -upplevelsen som i serien.

Read more and order

squid Game Dalgona Candy Aluminum Containers

Anteckningsböcker från Squid Game Serier

Squid Game anteckningsbok

En anteckningsbok med en vakt från spelet.

Läs mer och beställ

Spelare 067 anteckningsbok

Kanske en anteckningsbok med spelaren 067 är en fin present. Det är lätt att identifiera sig med den här modiga tjejen..

Läs mer och beställ

Squid Game dockor och samlarfigurer

Squid Game docka vakt

Kanske vill du ge en vakt i present till din vän som fyller år? Den här Squid game dockan kommer göra sig bra på hans eller hennes säng.

Läs mer och beställ

Squid Game Docka Gi-hun 456

Mångas favoritkaraktär i serien är spelare 456. Det här är en squidgame docka från Pop, som har samlarfigurer.

Läs mer och beställ

Spelare 067: Kang Sae-Byeok

Den kvinnliga spelare som är mångas favorit, spelare 067, finns också som samlardocka från Funkopop.

Läs mer och beställ

Squid Game- Il-nam 001

Spelare 001 är seriens stora twist och alla älskar honom. Han har smarta strategier för att vinna de olika lekarna.

Läs mer och beställ

Squid Game Docka

Höjdpunkten i serien är den gigantiska robotdockan som har röda ögon och ser läskig ut trots att den klär sig som ett barn. Om du inte kan hitta en Robid Doll -kostym från Squid Game eller en plyschleksak, oroa dig inte mer för det. Denna kartongtocka har den här gigantiska robotdockan som leker med spelarna och avgör om de ska få leva eller dö. Den här figuren är lika episk som robotdockan och dina vänner kommer säkert att älska den.

Read more and order

Squid Game Robotdockan

Naturligtvis måste vi börja med den läskiga dockan som hjälpte serien att bli känd runt om i världen.

Läs mer och beställ

Squid Game gosedjur i plysh

Färgen på Squid Game är onekligen röd på grund av de röda maskerade männen i filmen som antingen har rutor, trianglar eller cirklar på maskerna. Cirklen är den lägsta rang, triangelröda män är beväpnade soldater och fyrkantiga män är cheferna. Dessa plyschleksaker är söta! De kan sättas in i rummet som en prydnadssak eller följa med i sängen när det är dags att lägga sig. De är könsneutrala gåvor och kan ges till alla, om de är barn, tonåringar eller vuxna.

Läs mer och beställ

Squid Game Inredning

Squid Game Genomskinlig spargris

Du kanske letar efter något ur lådan och unikt? Då kan denna spargris som också finns med i filmen vara lösningen på ditt problem. Denna gigantiska spargris i filmserien som innehåller spelets alla kontantpriser! För alla fans av Squid Game är detta objekt en skatt och du kan också lära dem vikten av att spara så att de inte blir begravda i skulder i framtiden och hamnar i ett Squid Game.

Read more and order

Squid Game påslakan

Ett bäddset från serien är en present som säkert kommer bli väldigt omtyckt. Det är vändbart med två olika motiv så att man kan variera sig.

Läs mer och beställ

Kudde med squid game dockan

En bra, men läskig present till någon som sett serien är den här kudden med Squid Game dockan och de tre klassiska symbolerna ring, trekant och fyrkant. Om du klickar dig vidare på länken hittar du fler snygga kuddar att pryda sängen eller soffan med.

Läs mer och beställ

Kuddöverdrag

Nästa presenttips är ett kuddfodral med vakterna från squid game. Det är en trevlig kudde att ha i soffan för alla Squid Game älskare.

Läs mer och beställ

Poster Med Squid Game Karaktärer

Det är också coolt att ha posters från serien. Här är både vakterna, front man och spelarna som är påväg till spelet.

Läs mer och beställ

Spelare 067 kudde

Nästa kudde som jag vill tipsa om är spelare 067.

Läs mer och beställ

Squid Game födelsedags kort

Squid Game kort med dockan

Ett gratulationskort är det här med Squid Game dockan. Alla Squid Game fans kommer att älska det här kortet. Grattiskortet har texten ”Don’t get eliminated on your birthday”.

Läs mer och beställ

Squid Game Grattis Kort

Är du redo att spela spelet? Dessa små bruna kort är biljetter för att komma in i Squid Game. Det är här allt i serien börjar. Så varför inte köpa ett sånt här kort och ge bort i födelsedagspresent?

Read more and order

Liknande inlägg

Squid Game presenter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen