vad önskar sig en 14-årig tjej i present

Present till 14-årig tjej

En 14-årig tjej kan vara svår att köpa presenter till. Men här ska du få några presentförslag på saker som hon kommer att gilla oavsett om hon är din, dotter, din syster eller din kompis.

Det här önskar sig 14-åriga tjejer i present:

Vad önskar sig en 14-årig tjej i present?
 1. En ny mobiltelefon
 2. Pengar
 3. Ljusbox med bokstäver
 4. Sorbetmaskin
 5. Powerbank
 6. Övervakningskamera

En del av mina inlägg innehåller annonslänkar. Om du köper en present genom någon av dessa länkar så betalar du inte en krona mer, men jag får en liten provision, som hjälper till att hålla sidan igång. Tack! Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Upplevelse.com, CDON, Get personal, Guldfynd, Coolstuff och Roliga prylar

Det här önskar sig en 14-årig tjej i present
Övervakningskamera i present till 14-årig tjej
Powerbank i present till 14-årig tjej
ljusbox är en bra present till en 14-årig tjej
Ge en plånbok med pengar i present till en 14-årig tjej

Mobiltelefon och tillbehör

En mobiltelefon är det en 14-årig tjej önskar sig mest av allt

Om du ska fira en 14-årig flicka som står dig nära, hon är kanske en bra kompis eller en familjemedlem? Ja, då är det förstås smidigast att helt enkelt fråga henne vad hon önskar sig. Men ibland händer det förstås att man får svaret att hon inte vet vad hon önskar sig eller att hon vill ha den senaste mobiltelefonmodellen.

En ny mobiltelefon är ju en bra present om du vill spendera så mycket pengar. 14-åriga tjejer tycker att det är viktigt att ha en nyare mobiltelefon. Men att äga en smartphone överhuvudtaget är otroligt viktigt i den här åldern. Har de ingen hamnar de hopplöst utanför. Så att få den första mobiltelefonen är ett absolut måste för en 14-årig tjej.

Fodral till mobiltelefonen är en bra present till 14åriga tjejer

Till telefonen finns det en mängd tillbehör, men det viktigaste statustillbehöret är att ha ett mobiltelefonforal från ideal of Sweden. Just nu är det marmor som är väldigt trendigt mönster.

Powerbank är en bra present till en 14-årig flicka

Powerbank är kanske inte lika poppis att få. Men med en powerbank kommer hon att kunna svara i telefonen när föräldrarna ringer. Nu finns inga ursäkter längre!

Ge pengar i present till en 14-årig tjej

En plånbok med pengar är en bra present till en 14-årig flicka

Att få pengar i födelsedagspresent kan förstås aldrig bli fel. Överlämna dem till födelsedagsbarnet vikta på ett kreativt sätt. Kanske vikta som fjärilar, en blomma eller så. Eller köp en fin plånbok där du lägger pengarna.

En 14-årig flicka önskar sig presentkort på sin favoritaffär

Eller så kan du ge bort ett presentkort på hennes favoritbutik. När jag känner mig osäker på vilken butik det kan vara brukar jag välja att köpa ett presentkort på Stadium eller någon annan stor sportkedja. Då kan hon välja mellan sportprylar, idrottskläder, ytterkläder, väskor och mycket mycket annat.

Elektronik, accessoarer och prylar

Dessa brukar alltid gå hem bland tonåringarna. En ny dator och den senaste telefonen är de presenter de mest av allt önskar sig. Men sen beror det förstås också på din relation till tjejen i fråga hur dyra och fina presenter du ska köpa till henne. Här är några presenttips:

Ipad är en riktigt bra present till en 14-årig flicka
Ge den 14-åriga tjejen en dator i present
Ett datorfodral är en bra present till en 14-årig flicka
Ge den 14-åriga tjejen en kamera i födelsedagspresent.
Hörlurar är en riktigt bra present till en 14-åring
Present till 14-årig flicka som fyller år
Ge den 14-åriga flickan ett tv-spel i present när hon fyller år

Kläder och skor

Visserligen behöver alla kläder och skor. Men det är väldigt mycket som kan gå fel när du köper kläder eller skor i present till en 14-årig tjej. Storleken kan vara fel, stilen kan vara fel och märket kan bli fel. Så undvik att köpa kläder till henne, utan köp ett presentkort i så fall så att hon kan välja de kläder hon själv gillar.

Vill du verkligen köpa kläder till henne så hade jag satsat på en mössa, munkjacka eller strumpor. Men fundera över hennes klädstil! Ju äldre hon blir desto kräsnare kommer hon att bli när det gäller kläder. Risken är stor att det du ger henne bara kommer att bli liggandes i garderoben.

Smycken

Alla tjejer gillar smycken och blingbling, men precis som att köpa kläder till henne så är det svårt att hitta hennes stil när det gäller smycken. Kanske passar det henne att få en tag, med ett personligt budskap? Eller ett vackert silverhalsband kanske är mer hennes stil?

Ett smycke är en bra present till en 14-årig tjej
14-åriga tjejer önskar sig ofta smycken i present

Kroppsvårdsprodukter, smink och parfym

Ge den 14-åriga tjejen smink i present när hon fyller år
Makeup är en bra present till en 14-årig tjej
Mascara är en present som alla 14-åriga tjejer behöver

En födelsedagspresent som oftast går hem hos 14-åriga tjejer är smink ifall det är något hon brukar använda. Köp färger som matchar hennes stil i övrigt. En rockigare tjej brukar föredra lite mörkare färger och poppiga tjejer lite ljusare nyanser. Välj ett välkänt sminkmärke som är lite dyrare än vad hon själv skulle ha råd att köpa sig. Nagellack och fina nagelfilar är ett bra alternativ också. Det är förstås alltid bra att få en ny mascara.

Det är jättekul att få en korg med olika kroppsvårdsprodukter. Fyll korgen med schampo, balsam, fina tvålar, badbomber, en lyxig handduk, badtofflor, sminkborttagning, bodylotion, peeling, ansiktstvätt eller annat smått och gott.

Vill du ge henne parfym så satsa på något ungdomligt, som inte är för tung doft på. Eller hårprodukter som en plattång, hårfön, eller locktång.

Present till 14 årig tjej parfym som luktar gott
En bra present till en 14-årig tjej är parfym
Parfym är en bra present till en 14-årig tjej
14-åriga tjejer önskar sig ofta parfym i present
Plattång är en bra present till en 14-årig flicka
Ge en hårfön i present till 14-åriga tjejer
En locktång är en bra present till en 14-årig tjej

Billiga presenter som den 14-åriga tjejen kommer att älska

En personlig temugg av något slag; Supermariomugg som skiftar färg, en känslomugg, lamamugg, en enhörningsmugg eller en katt i rymden mugg. Fyll gärna muggen med hennes favoritgodis eller en påse med ett gott te innan du ger bort den.

En 14-årig tjej gillar att få personliga presenter
Fina känslomuggar i present till 14-årig tjej
14-åriga tjejer gillar att få lamadjur i present
Ge den 14-åriga tjejen en fin enhörningsmugg i present
Present till 14-årig tjej kattmugg

Ge bort en bra bok

Om hon brukar läsa är det en god idé att köpa fler böcker till henne. Men bara om hon älskar att läsa…annars blir den bara fel. Exempel på bra böcker som 14 åringa tjejer gillar är t.ex.

Bok i present till 14-årig tjej
Bra bok att ge en 14-årig tjej
Bra böcker att ge i present till till 14 åriga tjejer

Serien om Laura Jean skriven av Jenny Han: Till alla killar jag har gillat, PS Jag gillar din fortfarande och Nu och för alltid, Laura Jean Lara Jean har en hattask i sitt rum. En hattask fylld med kärleksbrev. Inte som hon fått utan som hon själv skrivit till de killar hon varit hemligt förälskad i. Det är inte meningen att någon ska få se breven. Men en dag är de borta. Postade!! Det här är böcker att skratta och skämmas över. Det är en varm och läsvärd berättelse som också tar upp livets allvarligare sidor som utanförskap. Men boken gör läsaren varm om hjärtat.

Spännande bok som 14-åriga tjejer gillar att få i present

Det vita huset: Det är sommarlov och Yossef har inte så mycket att göra. Hans så kallade vänner Anna och Hellman lurar Yossef att gå till Annas hus och hämta hennes plånbok. Men det visar sig att huset inte alls är Annas och Yossef anklagas för inbrott. När Hellman försvinner går Yossef tillbaka till huset och inser snart att hans liv är i fara. En riktigt spännande deckare för ungdomar.

För tjejen som gillar att titta på film

Biobiljetter är ju en klassiker som nog alla 14-åriga flickor tycker om att få i födelsedagspresent.

Bra film att ge till en 14-årig tjej

DVD filmer som hon inte hade köpt själv. T.ex. så beställde jag de båda Greasefilmerna i present till min dotter som älskar att dansa. Det är inga filmer hon hade kommit på att köpa själv, men hon älskade dem. Enda problemet nu är kanske att hon önskar sig en rosa jacka bara efter att hon har sett filmerna.

Kanske kan du hitta någon oväntad film till 14-åriga flickan som du ska fira på födelsedagen?

Presenter till en 14-årig tjej som gillar musik

Många 14-åringar älskar musik, så det är verkligen en bra present till dem. En musikrelaterad present kan t.ex. vara:

Tjejer som är 14 år gillar musik, så gitarr är en bra present
Ge den 14-åriga tjejen en musikspelare i present
Hörlurar är en av de saker som en 14-årig tjej önskar sig mest av allt

Bra presenter till en kreativ 14-åring

Scrapbooking set är en bra present till en 14-årig tjej
Papper i fina färger är en bra present till en 14-årig tjej
Figurstansar är en bra present till en 14-årig tjej
Ett skissblock är en bra present till en 14-årig tjej
14-åriga tjejer önskar sig fina pennor i present

Bra presenter att köpa till kreativa tjejer är målarböcker för vuxna, papper, vuxnare pärlor för att göra egna halsband, figurstansar, tuschpennor, skissblock, och scrapbookingmaterial. Det är också kul att få skissblock finare pennor i födelsedagspresent.

Presenter till 14-årig tjej som gillar sport

En vattenflaska är en bra present till en 14-årig tjejer som gillar att träna

Upplevelser som 14-åriga tjejer gillar

Inredning

Ut ur mitt rum! Det är en ganska vanlig fras som skriks från tonåringen rum. Men hennes rum är en del av hennes personlighet. Här är några av de inredningsprylar som en 14-årig tjej önskar sig mest:

14åriga tjejer önskar sig inredning till sitt rum
 • Beanbag fungerar både som mysfotölj eller soffa när kompisarna kommer på besök
Att ge 14-åriga tjejer en fin lampa är en bra present när hon fyller år
 • Lavalampa ger ett fint ljussken i rummet och skapar mysighet
Födelsedagspresent till en 14-årig flicka islampa för att inreda rummet
 • Islampa är en riktigt tuff inredningsdetalj. Det är dock inga riktiga isbitar som flyter omkring där inne. Men snyggt är det och de olika färgskiftningarna är ett snyggt inslag i rummets inredning.
Ett täcke är en bra present till en 14-årig flicka
Ett påslakanset är en fin present till en 14-årig flicka
 • När man är 14 år känner man sig ganska vuxen och börjar vilja ha det lite mer vuxet när det gäller inredningen i rummet. Ett lyxigt täcke och ett finare påslakanset är en bra present till en 14-årig tjej.

Inredning till rummet är bra present till en 14-årig tjej
 • En snygg tavla för att pryda väggen brukar vara välkommet men här bör du ha en känsla för vad den 14åriga tjejen gillar, så att det inte blir fel.

Övervakningskamera som den 14-åriga tjejen önskar sig när hon fyller år

Vem gillar inte godis?

Ge godis i present till en 14-årig tjej

Seriöst, vem gillar inte godis? Godis är alltid ett säkert komplement till de andra presenterna. Det finns en mängd coola godisautomater och sånt. Men när tjejen är 14 år så gäller det att ha fingertoppskänsla ifall det blir för barnsligt eller inte. Det kanske bättre att överlämna godiset i en fin mugg som du tror att hon gillar. Det riskerar inte att bli en barnslig present. Förutom godis så finns det andra bra snax som en 14-årig tjej garanterat gillar att få i present:

Bra presenter till 14-åriga tjejer Sorbetmaskin
Sockervaddsmaksin är en fin present till en 14-årig flicka
En chokladfontän är en väldigt bra present till en 14-årig tjej
Med en egen popcornmaskin kan den 14-åriga tjejen göra egna snax
Icecream roller är det 14-åriga tjejer önskar sig när de fyller år

Bra presenter till en 14-årig tjej

Kommer du ihåg när du själv var 14 år? Hur var dina vänner? Troligtvis en brokig skara individer alla med unika egenskaper och egna intressen. Vi vuxna har en tendens att dra alla över en kam och tro att alla 14-åringar är lika dana. Men det är de självklart inte. Du behöver hitta en unik present som passar just den 14-åring som du ska fira.

Lyckades du trots allt inte hitta någon bra present till en 14-årig tjej här så får du gärna kommentera och skriva in flertips eller besöka någon av följande sidor:

Kommentera gärna!