Hitta den perfekta presenten till en 14 årig tjej: Idéer för alla budgetar

Det är inte lätt att hitta en bra present till en 14-årig tjej! Men här ska du få några presentförslag på saker som hon kommer att gilla oavsett om hon är din, dotter, din syster eller din kompis.

Så vad är då en bra present till en 14-årig tjej? Bra presenter till en fjortonårig tjej är till exempel: En ny mobiltelefon, pengar, makeup, smycken, ljusbox med bokstäver, sorbetmaskin, powerbank och en övervakningskamera

Jag har även skrivit om presenter till 14-åringar. Det är presenter som passar att ge både killar och tjejer när de fyller 14 år.

Vad är en bra present till en 14-årig tjej?

Förutom den här sidan med presenttips till 14-åriga tjejer har jag också skrivit om tips på presenter till 14-åringar, som har tips på presenter som passar bra att ge både tjejer och killar i födelsedagspresent. Jag har även skrivit om presenter till lite äldre tjejer och presenter till yngre tjejer. Besök gärna de sidorna också för att få fler förslag på bra presenter.

Vad önskar sig en 14-årig tjej i present?

Biobiljetter

Att få biobiljetter i födelsedagspresent brukar 14-åriga tjer tycka om. Det finns få saker som slår en kväll med bio och en bra film! Unna henne lite vardagslyx och bjud på en biokväll. Som pricken över i:et bjuds ni även på popcorn och läsk – riktigt lyxigt! Det finns många roliga upplevelser som passar barn och tonåringar. Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp. Läs mer och beställ

Svävande kruka

En jätte häftig present är den här svävande krukan. När man ansluter den till elnätet uppstår ett magnetfält, så att krukan svävar. Det här är en kul present som imponerar på alla gäster även om man glömt vattna plantan. Köp den här krukan till någon som älskar elektroniska prylar. Läs mer och beställ

Storytel talböcker

Vill du ge henne tusentals timmar av rolig, spännande och trevlig underhållning? Då kanske ett abonnemang på Storytel är en kul idé? Jag tror inte att jag ljuger om jag skriver att storytel är det företag som har störst utbud av talböcker. Det är i alla fall väldigt stort. De har både nyutkomna böcker, faktaböcker och gamla klassiker att välja mellan. Perfekt att ha i öronen när man är ute och går eller när man vilar.

Läs mer och beställ

Viaplay

Viaplay är en tjänst för streaming av filmer, tv-serier och sport. Det är en bra present för någon som älskar att titta på tv och film eftersom det erbjuder ett brett utbud av innehåll. Det finns också ett stort utbud av barnprogram och sport, inklusive fotboll, hockey och motorsport. Det är enkel att använda och kan tas med på resor och tittas på via olika enheter såsom smart-tv, mobil, tablet eller dator. Det är en uppskattad present som inte tar någon plats. Läs mer och beställ

Albert

Tonåringar brukar älska att spela. Varför inte utnyttja det för att hon ska lära sig saker också. Albert är en app där hon får spela till sig kunskapen. Appen är utvecklad utifrån läroplanen och här kan hon lära sig allt från geografi till matte och programmering.

De brukar köra erbjudanden om en månad gratis och så… så testa! Du förlorar inte en krona om hon inte skulle tycka om det.

Läs mer och beställ

Pussel kolibri 500 bitar

Kanske ett pussel är en trevlig present till henne? Pusselavenyn har många fina pussel att väja mellan. Både vackra, roliga, 3d-pussel. De har lite mer vuxna pussel som passar att ge 14 åriga tjejer i present. Läs mer och beställ

Mobiltelefon och tillbehör

Om du ska fira en 14-årig flicka som står dig nära, hon är kanske en bra kompis eller en familjemedlem? Ja, då är det förstås smidigast att helt enkelt fråga henne vad hon önskar sig. Men ibland händer det förstås att man får svaret att hon inte vet vad hon önskar sig eller att hon vill ha den senaste mobiltelefonmodellen.

En ny mobiltelefon är ju en bra present om du vill spendera så mycket pengar. 14-åriga tjejer tycker att det är viktigt att ha en nyare mobiltelefon. Men har man inte råd att köpa den senaste och trendigaste mobilen, vilket de flesta inte har, så brukar de tycka om att få ett nytt mobilskal till den telefon de redan har.

present till fjortonårig tjej - Mest av allt önskar de sig den senaste modellen av mobiltelefon som släppts.
Mest av allt önskar de sig den senaste modellen av mobiltelefon som släppts.
Men vid närmre eftertanke kan det även gå bra med en något billigare telefon.
Men vid närmre eftertanke kan det även gå bra med en något billigare telefon.
present till 14- årig tjej - En övervakningskamera för det egna rummet står högt på önskelistorna.
En övervakningskamera för det egna rummet står högt på önskelistorna.
Till hennes nya mobiltelefon behövs ett billigt och bra abonnemang. Där skulle jag rekommendera tex Hallon.
Till hennes nya mobiltelefon behövs ett billigt och bra abonnemang. Där skulle jag rekommendera tex Hallon.
Vill du ge bort en fin present till en 14-årig tjej, så varför inte ge bort en prenumeration på talböcker?
Vill du ge bort en fin present till en 14-årig tjej, så varför inte ge bort en prenumeration på talböcker?
Trådlösa hörlurar är nästan ett måste om den övriga familjen ska stå ut.
Trådlösa hörlurar är nästan ett måste om den övriga familjen ska stå ut.
present till fjortonårig tjej - En powerbank för att kunna ladda mobilen överallt är bra att ha. Gärna från iDeal of Sweden!
En powerbank för att kunna ladda mobilen överallt är bra att ha. Gärna från iDeal of Sweden!
En ljusbox för att skapa egna meddelanden eller skriva citat på är kul <a class=
En ljusbox för att skapa egna meddelanden eller skriva citat på är kul inredning att ha i rummet.
present till 14- årig tjej - <a class=
Pengar är en annan sak som de önskar sig väldigt mycket. Det är kul att kunna köpa saker de vill ha.
present till fjortonårig tjej - Till telefonen finns det en mängd tillbehör, men det viktigaste statustillbehöret är att ha ett mobiltelefonfodral från ideal of Sweden.
Till telefonen finns det en mängd tillbehör, men det viktigaste statustillbehöret är att ha ett mobiltelefonfodral från ideal of Sweden. Just nu är det marmor som är väldigt trendigt mönster.
Powerbank är kanske inte lika poppis att få. Men med en powerbank kommer hon att kunna svara i telefonen när föräldrarna ringer. Nu finns inga ursäkter längre!
Powerbank är kanske inte lika poppis att få. Men med en powerbank kommer hon att kunna svara i telefonen när föräldrarna ringer. Nu finns inga ursäkter längre!
present till 14- årig tjej - Men att äga en smartphone överhuvudtaget är otroligt viktigt i den här åldern. Har de ingen hamnar de hopplöst utanför. Så att få den första mobiltelefonen är ett absolut måste för en 14-årig tjej.
Men att äga en smartphone överhuvudtaget är otroligt viktigt i den här åldern. Har de ingen hamnar de hopplöst utanför. Så att få den första mobiltelefonen är ett absolut måste för en 14-årig tjej.
present till fjortonårig tjej - Se till att du väljer rätt mobilskal för den mobil hon har bara, annars kommer det absolut inte att passa!
Se till att du väljer rätt mobilskal för den mobil hon har bara, annars kommer det absolut inte att passa!
Det finns massor av trendiga mobilskal att välja mellan. Säga vad man vill, men de skyddar ju telefonen i alla fall.
Det finns massor av trendiga mobilskal att välja mellan. Säga vad man vill, men de skyddar ju telefonen i alla fall.
present till 14- årig tjej - En gullig powerbank i form av en <a class=
En gullig powerbank i form av en enhörning, smiley eller bajskorv tycker de fortfarande är roligt att få.

Ge pengar i present till en 14-årig tjej

Att få pengar i födelsedagspresent kan förstås aldrig bli fel. Överlämna dem till födelsedagsbarnet vikta på ett kreativt sätt. Kanske vikta som fjärilar, en blomma eller så. Eller köp en fin plånbok där du lägger pengarna. Eller aktier hos Avanza.

Eller så kan du ge bort ett presentkort på hennes favoritbutik. När jag känner mig osäker på vilken butik det kan vara brukar jag välja att köpa ett presentkort på Åhléns eller någon stor sportkedja. Då kan hon välja mellan sportprylar, idrottskläder, ytterkläder, väskor och mycket mycket annat.

present till fjortonårig tjej - En snygg plånbok som du laddar med lite pengar
En snygg plånbok som du laddar med lite pengar
Aktier på Avanza
Aktier på Avanza

Elektronik och prylar som 14-åriga tjejer vill ha

Dessa brukar alltid gå hem bland tonåringarna. En ny dator och den senaste telefonen är de presenter de mest av allt önskar sig. Men sen beror det förstås också på din relation till tjejen i fråga hur dyra och fina presenter du ska köpa till henne. Här är några presenttips:

present till fjortonårig tjej - En ny iPad är bra att få eftersom den ger en större skärm än mobiltelefonen.
En ny iPad är bra att få eftersom den ger en större skärm än mobiltelefonen.
En dator behövs för att surfa. Det är nödvändigt både på fritiden och för att fixa skolarbetet.
En dator behövs för att surfa. Det är nödvändigt både på fritiden och för att fixa skolarbetet.
present till 14- årig tjej - En kamera kan vara en bra present till en 14-årig tjej. Det kan leda till ett nytt intresse.
En kamera kan vara en bra present till en 14-årig tjej. Det kan leda till ett nytt intresse.
En högtalare kan vara bra när kompisarna kommer över och de vill lyssna på musik tillsammans.
En högtalare kan vara bra när kompisarna kommer över och de vill lyssna på musik tillsammans.
Nintendo Switch är ett tv-spel som både är handhållet och som går att koppla in på TVn.
Nintendo Switch är ett tv-spel som både är handhållet och som går att koppla in på TVn.
present till 14- årig tjej - Riktigt bra hörlurar från Marchall kommer att rädda familjen från att behöva lyssna på väldigt mycket.
Riktigt bra hörlurar från Marchall kommer att rädda familjen från att behöva lyssna på väldigt mycket.
present till fjortonårig tjej -Högtalare med ljus som rör sig är en kul present att ge en 14-årig tjej.
Högtalare med ljus som rör sig är en kul present att ge en 14-årig tjej.
Ett hänglås till skåpet i skolan försett med en fingeravtrycksläsare är en bra present till en 14-årig tjej.
Ett hänglås till skåpet i skolan försett med en fingeravtrycksläsare är en bra present till en 14-årig tjej.
Leonardo da Vincis trämodeller är en rolig och lite klurig födelsedagspresent att ge henne.
Leonardo da Vincis trämodeller är en rolig och lite klurig födelsedagspresent att ge henne.

Att ge kläder och skor i present till en 14-årig tjej

Visserligen behöver alla kläder och skor. Men det är väldigt mycket som kan gå fel när du köper kläder eller skor i present till en 14-årig tjej. Storleken kan vara fel, stilen kan vara fel och märket kan bli fel. Så undvik att köpa kläder till henne, utan köp ett presentkort i så fall så att hon kan välja de kläder hon själv gillar.

Färgglada strumpor är en bra present att ge en 14-årig tjej.
Färgglada strumpor är en bra present att ge en 14-årig tjej.
present till 14- årig tjej - Presentkort på Lindex kläder och underkläder
Presentkort på Lindex kläder och underkläder

Vill du verkligen köpa kläder till henne så hade jag satsat på en mössa, munkjacka eller strumpor. Men fundera över hennes klädstil! Ju äldre hon blir desto kräsnare kommer hon att bli när det gäller kläder. Risken är stor att det du ger henne bara kommer att bli liggandes i garderoben.

Smycken

Alla tjejer gillar smycken och blingbling, men precis som att köpa kläder till henne så är det svårt att hitta hennes stil när det gäller smycken. Kanske passar det henne att få en tag, med ett personligt budskap? Eller ett vackert silverhalsband eller ett par örhängen kanske är mer hennes stil?

present till fjortonårig tjej - Snyggt halsband i äkta silver
Snyggt halsband i äkta silver
Tuff dogtag som graveras
Tuff dogtag som graveras
present till 14- årig tjej - Örhängen i silver
Örhängen i silver

Kroppsvårdsprodukter, smink och parfym

En födelsedagspresent som oftast går hem hos 14-åriga tjejer är smink ifall det är något hon brukar använda. Köp färger som matchar hennes stil i övrigt. En rockigare tjej brukar föredra lite mörkare färger och poppiga tjejer lite ljusare nyanser. Välj ett välkänt sminkmärke som är lite dyrare än vad hon själv skulle ha råd att köpa sig. Nagellack och fina nagelfilar är ett bra alternativ också. Det är förstås alltid bra att få en ny mascara.

present till fjortonårig tjej - Lite starkare färger för den rockiga tjejen
Lite starkare färger för den rockiga tjejen
Lite diskretare färger
Lite diskretare färger
present till 14- årig tjej - Svart mascara är något som alltid går åt.
Svart mascara är något som alltid går åt.

Det är jättekul att få en korg med olika kroppsvårdsprodukter. Fyll korgen med schampo, balsam, fina tvålar, badbomber, en lyxig handduk, badtofflor, sminkborttagning, bodylotion, peeling, ansiktstvätt eller annat smått och gott.

Vill du ge henne parfym så satsa på något ungdomligt, som inte är för tung doft på. Eller hårprodukter som en plattång, hårfön, eller locktång.

present till fjortonårig tjej - Plattång
Plattång
present till fjortonårig tjej - Parfym i present till fjortonårig tjej
Parfym Be Delicious
En riktigt bra hårfön
En riktigt bra hårfön
Parfym till 14-årig flicka
Fantasy Britney Spears 
Ge parfym i present till 14-årig tjej
Parfym London Burberry

Billig present till 14-årig tjej

En personlig temugg av något slag; Super Mariomugg som skiftar färg, en känslomugg, lamamugg, en enhörningsmugg eller en katt i rymden mugg. Fyll gärna muggen med hennes favoritgodis eller en påse med ett gott te innan du ger bort den.

En gullig mopsmugg med en liten mops i
En gullig mopsmugg med en liten mops i
present till 14- årig tjej - Känslomuggar
Känslomuggar
present till 14- årig tjej - Mugg föreställande en lama
Mugg föreställande en lama
En termosmugg med personlig stil
En termosmugg med personlig stil
Rymdkatt som jagar en hamburgare
Rymdkatt som jagar en hamburgare
present till 14- årig tjej - En egen anteckningsmugg som man kan skriva på är en bra present till en 14-åring.
En egen anteckningsmugg som man kan skriva på är en bra present till en 14-åring.
Ett pussel är en <a class=
Ett pussel är en rolig present att ge en 14-årig tjej som fyller år.
En labyrintboll är en leksak, som inte är barnslig.
En labyrintboll är en leksak, som inte är barnslig.
IQ-pussel i metall är också leksaker som hon kan leka med
IQ-pussel i metall är också leksaker som hon kan leka med

Vad tycker en 14-årig tjej om att läsa?

Om hon brukar läsa är det en god idé att köpa fler böcker till henne. Men bara om hon älskar att läsa…annars blir den bara fel. Exempel på bra böcker som 14 åringa tjejer gillar är t.ex.

Serien om Laura Jean skriven av Jenny Han: Till alla killar jag har gillat, PS Jag gillar din fortfarande och Nu och för alltid, Laura Jean. Lara Jean har en hattask i sitt rum. En hattask fylld med kärleksbrev. Inte som hon fått utan som hon själv skrivit till de killar hon varit hemligt förälskad i. Det är inte meningen att någon ska få se breven. Men en dag är de borta. Postade!! Det här är böcker att skratta och skämmas över. Det är en varm och läsvärd berättelse som också tar upp livets allvarligare sidor som utanförskap. Men boken gör läsaren varm om hjärtat.

Till alla killar jag gillat bra bok att ge en 14-årig tjej i present
Till alla killar jag gillat del 1
PS Jag gillar ding fortfarande
PS Jag gillar ding fortfarande del 2
present till 14- årig tjej - Nu och för alltid Laura Jean
Nu och för alltid Laura Jean del 3

Det vita huset: Det är sommarlov och Yossef har inte så mycket att göra. Hans så kallade vänner Anna och Hellman lurar Yossef att gå till Annas hus och hämta hennes plånbok. Men det visar sig att huset inte alls är Annas och Yossef anklagas för inbrott. När Hellman försvinner går Yossef tillbaka till huset och inser snart att hans liv är i fara.

Det vita huset spännande bok som 14-åringa tjejer tycker om att läsa
Det vita huset Petter Lidbeck En riktigt spännande deckare för ungdomar.

För tjejen som gillar att titta på film

Biobiljetter är ju en klassiker som nog alla 14-åriga flickor tycker om att få i födelsedagspresent.

Själv köpte jag Greasefilmerna till min dotter. Det är inga filmer hon hade kommit på att köpa själv, men hon älskade dem. Enda problemet nu är kanske att hon önskar sig en rosa jacka bara efter att hon har sett filmerna.

Grease Film Grease DVD filmer som hon inte hade köpt själv. T.ex. så beställde jag de båda Greasefilmerna i present till min dotter som älskar att dansa. Det är inga filmer hon hade kommit på att köpa själv, men hon älskade dem. Enda problemet nu är kanske att hon önskar sig en rosa jacka bara efter att hon har sett filmerna.
Film Grease DVD filmer som hon inte hade köpt själv. T.ex. så beställde jag de båda Greasefilmerna i present till min dotter som älskar att dansa. Det är inga filmer hon hade kommit på att köpa själv, men hon älskade dem. Enda problemet nu är kanske att hon önskar sig en rosa jacka bara efter att hon har sett filmerna.
När tjejerna bara är 14 år kan det vara svårt att hitta riktigt bra filmer tycker jag. Jag vill ju gärna ge bort en film som de 14-åriga tjejerna tycker om att få i present. Men den ska helst inte vara så otäck att hon inte kan se den tillsammans med kompisarna.
När tjejerna bara är 14 år kan det vara svårt att hitta riktigt bra filmer tycker jag. Jag vill ju gärna ge bort en film som de 14-åriga tjejerna tycker om att få i present. Men den ska helst inte vara så otäck att hon inte kan se den tillsammans med kompisarna.
Hungerspelen är ändå ganska läskig, men den har 12-årsgräns. Så jag tror att det går bra att visa även hennes kompisar den här filmen när de kommer på besök utan att jag som förälder får arga samtal efteråt. Den här boxen består av 4 dvd skivor som bör ses i ordning.
Hungerspelen är ändå ganska läskig, men den har 12-årsgräns. Så jag tror att det går bra att visa även hennes kompisar den här filmen när de kommer på besök utan att jag som förälder får arga samtal efteråt. Den här boxen består av 4 dvd skivor som bör ses i ordning.

Kanske kan du hitta någon oväntad film till 14-åriga flickan som du ska fira på födelsedagen?

Presenter till en 14-årig tjej som gillar musik

Många 14-åringar älskar musik, så det är verkligen en bra present till dem. En musikrelaterad present kan t.ex. vara:

Ett par hörlurar med bra ljud är en bra present.
Ett par hörlurar med bra ljud är en bra present.
En helt vanlig gitarr
En helt vanlig gitarr
present till 14- årig tjej - Högtalare med bra ljud där hon kan koppla sin mobil och lyssna

Present till en 14-årig tjej som är kreativ

Bra presenter att köpa till kreativa tjejer är målarböcker för vuxna, papper, vuxnare pärlor för att göra egna halsband, figurstansar, tuschpennor, skissblock, och scrapbookingmaterial. Det är också kul att få skissblock finare pennor i födelsedagspresent.

Scrapbooking kit
Scrapbooking kit
Skissblock
Skissblock
Fina papper
Fina papper
Tuschpennor
Tuschpennor
present till 14- årig tjej - Figurstansar för scrapbooking
Figurstansar för scrapbooking
present till 14- årig tjej - En målarbok för vuxna med lite fler detaljer.
En målarbok för vuxna med lite fler detaljer.

Presenter till 14-årig tjej som gillar sport

 • Biljetter för att se någon viktig match
 • Presentkort på sportkläder
 • Presentkort på nya sportskor
 • Vattenflaska
Ett aktivitetsarmband är en bra present att ge en 14-årig tjej.
Ett aktivitetsarmband är en bra present att ge en 14-årig tjej.
Snygga vattenflaskor från Saga Form

Upplevelser som 14-åriga tjejer gillar

 • Fotokurs – om hon har en systemkamera
 • Ridning
 • Gitarrlektion
 • Fallskärmshopp
 • Dans för två – en kul present som en pappa kan ge sin 14-åriga dotter. Hon kommer att älska att ni gör något tillsammans bara ni två.
Fotokurs för att lära sig sin nya kamera
Fotokurs för att lära sig sin nya kamera Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Presentkort på en heldagsridning med lunch
Presentkort på en heldagsridning med lunch Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
present till 14- årig tjej - Gitarrlektion
Gitarrlektion Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Fallskärmshopp
Fallskärmshopp Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Danslektion för henne och pojkvännen eller pappa
Danslektion för henne och pojkvännen eller pappa Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.
Modell för en dag Passa på och handla via Upplevelse.com idag och ange ”upplev10” i kassan för 10% rabatt på ditt första köp.

Inredning

Ut ur mitt rum! Det är en ganska vanlig fras som skriks från tonåringen rum. Men hennes rum är en del av hennes personlighet. Här är några av de inredningsprylar som en 14-årig tjej önskar sig mest:

Uppblåsbara fåtöljer
Uppblåsbara fåtöljer
Färgskiftande islampor
En snygg lavalampa
present till 14- årig tjej - Högtalare med ljuseffekter
Högtalare med ljuseffekter
 • När man är 14 år känner man sig ganska vuxen och börjar vilja ha det lite mer vuxet när det gäller inredningen i rummet. Ett lyxigt täcke och ett finare påslakanset är en bra present till en 14-årig tjej.

En kul lampa

Läs mer och beställ

Påslakan

Ett lite mer vuxet påslakanset är också en bra present till en 14-årig tjej. Tonåringar bäddar sällan sängen med överkast. Då är det trevligt om hon har ett fint påslakan på sängen istället. Läs mer och beställ

Duntäcke

En annan lite vuxnare present du kan köpa till en 14-årig tjej är ett duntäcke. Det är en present hon kommer ha med sig även när hon flyttar hemifrån, så det gör kanske inte så mycket att det kostar en slant? Läs mer och beställ

present till 14- årig tjej - En annan lite vuxnare present du kan köpa till en 14-årig tjej är ett duntäcke. Det är en present hon kommer ha med sig även när hon flyttar hemifrån, så det gör kanske inte så mycket att det kostar en slant?

Tavelset

En snygg tavla för att pryda väggen brukar vara välkommet men här bör du ha en känsla för vad den 14åriga tjejen gillar, så att det inte blir fel. Läs mer och beställ

 En snygg tavla för att pryda väggen brukar vara välkommet men här bör du ha en känsla för vad den 14åriga tjejen gillar, så att det inte blir fel.

Ljusslinga

En 14 årig flicka önskar sig ofta ljusslingor. Det är billiga men väldigt populära presenter. Det blir jättemysigt i rummet med litee belysning. Läs mer och beställ

Gardiner

När hon fyller 14 år kan det vara trevligt att få lite vuxnare gardiner till sitt rum. Ett par mörkläggningsgardiner som passar in i hennes inredningsstil kan bli en bra julklapp eller födelsedagspresent. Läs mer och beställ

Vem gillar inte godis?

Seriöst, vem gillar inte godis? Godis är alltid ett säkert komplement till de andra presenterna. Det finns en mängd coola godisautomater och sånt. Men när tjejen är 14 år så gäller det att ha fingertoppskänsla ifall det blir för barnsligt eller inte. Det kanske bättre att överlämna godiset i en fin mugg som du tror att hon gillar. Det riskerar inte att bli en barnslig present. Förutom godis så finns det andra bra snacks som en 14-årig tjej garanterat gillar att få i present:

Godisautomat som de har på tivoli
Godisautomat som de har på tivoli
Set för att göra egen chokladfondue
Set för att göra egen chokladfondue
Sorbetmaskin
Sorbetmaskin
En maskin för att kunna göra egen glass hemma är en rolig födelsedagspresent till en 14-årig tjej.
En maskin för att kunna göra egen glass hemma är en rolig födelsedagspresent till en 14-årig tjej.
present till 14- årig tjej - Sockervaddsmaskin
Sockervaddsmaskin
Popcornmaskin ger hälsosamma snacks
Popcornmaskin ger hälsosamma snacks

Fler saker som en 14 årig tjej önskar sig

Set för att göra egna smycen

Ett set med saker för att göra egna smycken skulle kunna vara en sak som hon gillar att få i födelsedagspresent eller julklapp med för den delen. Välj en stil som passar henne och som är lite vuxnare. Läs mer och beställ

Vaser

Inredning är sådant som 14 åriga tjejer börjat intresseraa sig för. Kanske skulle hon tycka om att få några snygga vaser att ha i fönstret i sitt rum. Växter brukar 14 åriga tjejer önska sig. Läs mer och beställ

Kollage bilder

En 14 årig tjej brukar ofta göra om i rummet. Kanske bilder för att göra ett kollage på väggen är något hon önskar sig? Det här är ett paket med småbilder som man kan bygga upp till en stor bild. Man kan sätta småbilderna i olika formationer, eller som här i ett enda sammanhängande block. Köp det till en 14 årig tjej när hon fyller år, det kommer hon bli glad för. Läs mer och beställ

Neonbelysning

En 14 årig tjej önskar sig också belysning till sitt rum. Kanske en neonlampa som den här skulle passa i rummet? Neon lampor brukar en 14 årig tjej tycka om. Läs mer och beställ

Konstgjorda växter

När hon ska göra om i rummet kan konstgjorda växter vara en bra present till henne. Murgröna är väldigt populära, kanske önskar hon sig det när hon fyller år? Läs mer och beställ

Lampa

Belysning skapar en mysig stämning i rummet. En saltlampa ger ett gulrosa ljus. De är gjorda av riktiga saltstenar från Himalaya och väger ca 2-3 kilo. Det är en cool present som en 14-årig tjej säkert skulle vilja ha i sitt rum. Läs mer och beställ

Personliga strumpor

En rolig present att ge en 14 årig tjej är ett par personliga strumpor. Kanske med ett roligt foto på henne eller husdjuret trycka på strumporna. Beställ dem i present till en 14 årig tjej. Läs mer och beställ

Smyckeshållare

En present som 14 åriga tjejer önskar sig är smyckeshållare. Här kan hon hänga upp sina smycken. Det är vacker inredning att ha i rummet och ett bra sätt att få ordning på dem. Beställ den i present till en 14 årig tjej. Läs mer och beställ

Polaroidkamera

En present som en 14 årig tjej verkligen önskar sig är en kamera. En polaroidkamera är kul eftersom man får ut bilderna på en gång. Det är en kul present till en 14 årig tjej. Läs mer och beställ

Ljusslingor med plats för foton

Om vi fortsätter på spåret inredning. En 14 årig tjej önskar sig ofta belysning och gärna ljusslingor med plats för foton. Här kan hon hänga upp foton på sig själv, sina kompisar och möjligen sin hund. Läs mer och beställ

Album

Har hon en kamera kan även ett album för collage och fina minnen vara en bra födelsedagspresent till en 14 årig tjej. Med det här albumet föler det både klistermärken och fina pennor. Beställ albumet från Amazon till henne. Läs mer och beställ

Pläd

En 14 årig tjej önskar sig en pläd och andra fina saker att ha i sängen eller soffan. Det är mysigt att krypa under en varm pläd när man fryser lite på kvällen. Det är en bra present till en 14 årig tjej. Läs mer och beställ

Bra presenter till en 14-årig tjej

Kommer du ihåg när du själv var 14 år? Hur var dina vänner? Troligtvis en brokig skara individer alla med unika egenskaper och egna intressen. Vi vuxna har en tendens att dra alla över en kam och tro att alla 14-åringar är lika dana. Men det är de självklart inte. Du behöver hitta en unik present som passar just den 14-åring som du ska fira.

Tips på fortsatt läsning

 • Hitta den perfekta presenten till en 14 årig tjej: Idéer för alla budgetar

  Hitta den perfekta presenten till en 14 årig tjej: Idéer för alla budgetar

  Det är inte lätt att hitta en bra present till en 14-årig tjej! Men här ska du få några presentförslag på saker som hon kommer att gilla oavsett om hon är din, dotter, din syster eller din kompis. Så vad är då en bra present till en 14-årig tjej? Bra presenter till en fjortonårig tjej […]

  Läs mer..


 • 14-årig kille? Här är de bästa 125 presenttipsen!

  14-årig kille? Här är de bästa 125 presenttipsen!

  Vad önskar sig en 14-årig kille i present egentligen? Det har jag tagit reda på! Så, vad är en bra present till en 14-årig kille? En bra present till en 14-årig kille är biobiljetter, slackline, hörlurar, en Calvin Klein parfym, ett överlevnadskit, varma tofflor, plånbok, pengar, kalsonger, ett tv- eller dataspel. Men mest av allt […]

  Läs mer..


 • Julklapp Till 14-Åring

  Julklapp Till 14-Åring

  Julklapp till 14-åring – det är faktiskt inte så svårt som du tror! Vill du hitta en riktigt bra julklapp till 14-åring? Här hittar du många julklappstips. Behöver du en julklapp akut så rekommenderar jag biobiljetter, presentkort på Spotify, sällskapsspelet Ska vi slå vad, eller nya hörlurar. Har du inte panik och behöver julklappen just precis […]

  Läs mer..


Hitta den perfekta presenten till en 14 årig tjej: Idéer för alla budgetar
Rulla till toppen