Julklappar till henne

Vill du hitta en bra julklapp till henne? Då ska jag försöka hjälpa dig!

Men vad är då en bra julklapp till henne? Det beror förstås lite på vem kvinnan är och vad du har för relation till henne. Men julklappar som alltid brukar bli uppskattade är parfym, choklad eller smycken. Många kvinnor tycker också om att få inredning i julklapp.

Men du ska få tips på fina julklappar till henne, avsett om det är din mamma, din fru, flickvän, din hjärtevän, farmor, mormor, julklapp till ett barn, julklapp till 18-åring, kvinnan som fyller 50, kvinna som fyller 60 eller en tjejkompis så ska vi försöka hitta bra julklappar till henne här.

Vad är bra julklappar till en kvinna?

En julklapp som är personlig och som blir väldigt uppskattad. Det gäller att hitta en julklapp som är hennes stil och som passar henne som person. Det som passar att ge sin flickvän passar kanske inte lika bra att ge sin tjejkompis. Det kan också vara skillnad i ålder mellan olika mottagare. Gamla farmor kanske inte önskar sig precis samma julklappar som en ung tjej. Men vi ska försöka reda vad som är bra julklappar till henne här. Fundera också på om du vill ha roliga presenter eller om de bara ska vara seriösa.

Sen vill jag också betona att bra julklappar till henne inte måste kosta massor av pengar. Är du arbetslös eller fortfarande går kvar i skolan ska du givetvis anpassa nivån på julklapparna efter det. Du ska inte ta dina sista sparpengar och ta med henne till Paris. Du ska göra det du har råd med. Det går att hitta på väldigt fina och romantiska julklappar till henne som inte är dyra! Jag listar tips på billiga julklappar till henne och dyra julklappar till henne. Du väljer det du vill och har möjlighet till. Det är inte en bättre eller mer romantisk julklapp om du förköper dig!

Lyxiga julklappar till henne

Är det din fru eller hjärtevän vill du kanske köpa extra lyxiga julklappar till henne. Det skulle t.ex. kunna vara en tjock och mysig morgonrock, produkter från Luch, handgjorda tvålar och liknande småsaker. Du kanske kan ge henne en spaweekend tillsammans med dig. Eller en minisemester till Rom över en helg. Varför inte ge henne en fin korg med en bra bok av Elena Ferrante, en mysig filt och en fin chokladprovning. En lyxig julklapp att njuta av under kalla vinterkvällar.

Julklapp till fru

Fundera över vad din fru gillar och intressen hon har. När du vet vad din fru gillar är det lättare att hitta en riktigt lyckad julklapp till henne. Kanske gillar hon böcker, kläder, bio eller att gå på restaurang? Vill du kanske hitta en romantisk present till flickvännen?

Eller skulle hon tycka bättre om att få parfym. När det gäller smycken så är det bra om du tittar på de smycken hon brukar använda. Vad gillar hon för smycken. Försök hitta samma stil som hennes favorithalsband. Ett tips när det gäller smycken, undvik ringar om du inte vet exakt vilken storlek hon har eller om du kan få byta den. Tänker du köpa örhängen, titta så att hon verkligen har hål i öronen! Här är några halsband som jag själv tycker är väldigt snygga: 

halsband 18K guld
Guldhalsband i 18K
 Halsband från Snö of Sweden
Halsband från Snö of Sweden
Armband från Tomas Sabo
Armband från Tomas Sabo

Parfym är lite klurigt också. Här behöver du veta ungefär vad hon gillar. Kanske kan du titta vad som redan finns i badrumsskåpet. Har hon något favoritmärke som håller på att ta slut? Några parfymer som brukar vara med på olika topplistor är: 

Jimmy Choo 

Romantisk julklapp till fru

Varför inte bjuda din fru på en romantisk weekend på något hotell? Bjud henne på god mat, spabehandlingar och trevligt sällskap. Detta är ännu lyxigare om ni har småbarn. Vardagen brukar då vara full med arbete och krav. Då är det extra romantiskt att koppla bort från vardagsbestyren och bara åka bort tillsammans ni två. Glöm inte att anlita en barnvakt bara! Kanske en fin övernattning på Hasseludden Yasuragi i Nacka?

Har ni svårt att vara borta så länge? Då kanske en biokväll kan funka eller en god middag med ett trevligt vin. Det är faktiskt väldigt skönt att få ett avbrott i vardagen. Bara för att man är gift och har barn tillsammans kan man fortfarande hitta en romantisk julklapp till sin fru. 

Bio med middag
Middag i mörker
52 veckor med romantik

Varför inte ge henne en städning av hela huset under tiden hon får åka på spa. Det är en romantisk julklapp till din fru som hon garanterat kommer att uppskatta mycket.

Lyxbehandling på spa
Yasuragi
Saltspa

Julklapp till tjejkompis tips

En julklapp till tjejkompis är lite svårare. Det behöver vara en riktigt bra julklapp, inte så dyr men som ändå visar hur mycket du uppskattar din tjejkompis. Vad gillar din tjejkompis att göra? Kanske har hon något speciellt intresse som du kan utgå från? Eller så hittar du kanske några tips på present till din vän här.

Julklappstips till henne

Varför inte ge henne fina produkter från t.ex. Estee Lauder eller en morgonrock i siden. En ask med lite finare choklad. Om du vet vilken hennes favoritartist är – konsertbiljetter till just den artisten. En årsprenumeration på talböcker. Prenumeration på en tidning eller presentkort på en prenumeration om du är osäker på vad hon gillar. Ett fint telefonskal i hennes smak. Marmor och sten är väldigt populärt just nu. En anatomisk sovkudde. Fina hörlurar.

Personliga julklappar gravyr

Varför inte köpa en personligt halssmycke som du kan låta gravera in något på? Datumet när ni först träffades, när ni gifte er eller ett budskap som blir personligt för er. Det blir en trevlig och personlig julklapp som hon kan bära ofta.

Kreativa julklappar till flickvän

Har du någon kunskap du kan använda här? Svetsar du? Snickrar? Syr? Tycker du om att baka? Med sådana kunskaper kan man göra väldigt kreativa julklappar till flickvännen.

Köp en fin ask och dekorera den med decoupage och lacka över. Sy en vetekudde. Fler tips på julklappar som man kan göra själv kan du hitta här.

Romantisk julklapp till flickvän

Var uppmärksam på henne, kanske saknar hon något. Saknar hon mössa? Har hon inga reflexer när hon går ut i mörkret? Se om du kan hitta den där perfekta grejen som hon saknar. Det måste inte kosta massor av pengar. Det romantiska är att du som pojkvän är uppmärksam på vad hon verkligen behöver och kanske räddar livet på henne med en reflex för 20 kronor. 

En mössa när hon fryser på vintern
Snygga reflexer så hon syns i höstmörkret
Tycker du det är svårt att berätta vad du känner? Här får du hjälp att skriva en kärleksförklaring

Köp en korg, lägg i lite ljus, linneservetter en flaska vin och annat smått och gott du kan komma på. 

Gör ett eget presentkort där du bjuder henne på trerätters middag med vin till. Eller kanske skulle hon tycka om att få gå på en vin och chokladprovning.

Icebar och middag för 2 
Vin och chokladprovning
Matlagningskurs

Dyra julklappar till henne

Det finns presenter som får kosta lite mer. Presenter för speciella tillfällen. Kanske är julen tillsammans med henne ett sådant tillfälle? Vill du ge henne extra dyra julklappar tycker jag att du ska satsa på en eller några få julklappar med högre kvalité.

Ibland när jag köpt något billigt och det går sönder redan första veckan blir jag besviken. Har man sedan fått saken i julklapp är det ännu tråkigare. Då är det bättre att få några få saker som är högre kvalité på och som håller längre. Dyra julklappar till henne skulle t.ex. vara parfym, smycken, en klocka, handväska från Michael Kors, eller varför inte ge henne en riktigt lyxig morgonrock eller en resa tillsammans med dig?

Unika julklappar till henne

Vill du hitta unika julklappar till henne? Kanske en kurs av något slag skulle passa? Har hon en kamera hon aldrig lärt sig fota med? Då kanske det är dags. Kanske ett graverat smycke eller en ballongfärd över stan.

Grejen är att du verkligen ska visa hur mycket du gillar henne. Försök hitta något som visar din personlighet samtidigt som det är unikt och personligt. Det värsta du kan göra är ju att bara fixa något på närmaste storvaruhus, hur dyrt det än är är det värdelöst eftersom du i egentlig mening inte brytt dig om det. Försök att hitta den där unika julklappen till henne!

Julklappstips till farmor

Farmor kanske du inte vill bjuda på en romantisk weekend, så till farmor kanske det passar bättre med en prenumeration på korsordstidning. Fina tofflor eller en mysig morgonrock. Varför inte ge farmor lite lyxiga krämer? Gillar din farmor kungafamiljen så ger de ut böcker varje år om dem. En ask choklad brukar alltid vara uppskattat.

Annorlunda julklapp till henne

Vill du hitta än väldigt rolig eller annorlunda julklapp till henne? Varför inte ge henne en slagborrmaskin, nya bromsbelägg eller en cementblandare. Köp en bal toapapper och slå in alla rullar olika, så att det inte går att gissa vad det är i paketen. En MASSA strumpor. Glödlampor.

Dåliga julklappar till henne

Det finns många dålig julklappar du kan råka ge din älskling. Undvik dessa om hon inte uttryckligen har önskat sig det. Exempel på dåliga julklappar är:

  • Sexiga underkläder! Det är inte en present till henne egentligen, utan till dig själv.
  • Hushållsprodukter!  Vem vill ha ett strykjärn eller en dammsugare? Skulle du vilja få det?
  • Presentkort på IKEA, det är tråkigt och fantasilöst. Det är saker man köper gemensamt till hemmet. Det är ingen bra julklapp till henne.
  • Hålslagare
  • Marmeladkulor, de är skitäckliga!
  • Kokböcker, det är ungefär lika kul som att få hushållsprodukter
  • CD-skivor, det är oftast väldigt svårt att pricka rätt musik – vet du inte exakt vilken artist hon älskar så undvik att ge bort musik.

Jag hoppas du hittade en bra julklapp till henne här. Fler sidor som du skulle kunna hitta bra julklappar till kvinnor på är:

 Dela gärna sidan!

 

Julklappar till henne
Rulla till toppen