adventskalender till barn 2019

Adventskalender Till Barn 2019

Vill du hitta en färdig adventskalender till ett barn så har du kommit till rätt sida. Här har jag samlat de finaste adventskalendrarna du kan hitta online.

Vad är då en bra adventskalender till ett barn? Det bror förstås lite på hur gammalt barnet är och vad det är intresserad av. Det finns många fina adventskalendrar till barn med små figurer i, det kan till exempel vara Lego, Playmobil eller en adventskalender med Harry Potter. Det har även kommit adventskalendrar med böcker i. Den kanske vanligaste adventskalendern innehåller godis.

Här är de finaste adventskalendrarna jag hittat online! Adventskalendrar med små leksaker i, adventskalendrar med godis och adventskalendrar med böcker.

Adventskalender till små barn

Även de allra minsta barnen vill också en adventskalender i väntan på julen. Speciellt om de har äldre syskon är det väldigt viktigt att även familjens små barn har en egen adventskalender. Till de allra minsta barnen passar det bäst med en adventskalender med Babblarna eller Playmobils julkalender, Jul i djurens skog.

Babblarna innehåller påsar med torkad frukt eller torkade bär. Lådorna som godiset kommer i bildar ett memory på ena sidan och ett pussel på andra. En fin adventskalender att ge små barn.

Forskarkalendern

En av de bästa adventskalendrarna jag själv köpt till min dotter är forskarkalendern. Det är en julkalender med vetenskapliga presenter. Varje dag får barnet en present som på något vis har med forskning och naturvetenskap att göra. Det är presenter som väcker nyfikenhet och fascination. Exempel på sådant som varit med i kalendern är en haj som växt till mångdubbel storlek när den läggs i vatten. Pepparkaksformar för att göra 3D-dinosaurier, kemiexperiment med pipetter och skyddsglasögon, slime och saker för att utforska magnetism. Det är den roligaste adventskalendern hon fått. Priset är faktiskt inte så högt heller om man jämför med vad det kostar att köpa 24 små presenter och ge barnet. Men i år fyller hon 13 år och är kanske lite för stor för den här adventskalendern.

Adventskalender med godis

Det finns förstås adventskalendrar med choklad i matbutiken för 30 kr och det passar alldeles utmärkt till de minsta barnen. Men de lite äldre barnen är väldigt medvetna om att det inte är den roligaste adventskalendern. Här är några lite lyxigare godiskalendrar att ge äldre barn.

Adventskalender med ljus mjölkchoklad
Adventskalender med Mumin, innehållande lakrits
En helt vanlig chokladkalender passar bäst för små barn.
Adventskalender från lakritsfabriken, med lakrits förstås.
Adventskalender med popcorn
Adventskalender med lakrits från lakritsfabriken.

Adventskalender med figurer

En adventskalender med små figurer brukar vara mycket poppis bland barn. Det finns både Från lego, med Pyjamashjältarna, Star Wars Harry Potter osv. Barn älskar att få adventskalendrar med små figurer varje dag.

Adventskalender med pyjamashjältarna, varje dag får barnet en kul liten överraskning i sin julkalender.
Adventskaldender med roliga Marvel samlarfigurer från POP: Thanos, Venom, Captain America och många fler.
Kanske gillar ditt barn just Mumintrollen - då kommer den här adventskalender göra det lätt att gå ur sängen hela december.
Kanske gillar ditt barn just Mumintrollen – då kommer den här adventskalender göra det lätt att gå ur sängen hela december.
Adventskalender Greta Gris 2019
Adventskalender hästklubben med katt, hund, kanin och hästar förstås.
Adventskalender med en djurfarm som växer fram under december.
Adventskalender med safaridjur så som lejon, panna, giraff och så klart även en djurskötare.

Adventskalender lego

Att ge barnen en adventskalender fylld med lego brukar vara väldigt uppskattat. Just lego är en väldigt bra adventskalender tycker jag eftersom barnet redan har mycket lego och kan använda de små legofigurerna från adventskalendern tillsammans med det lego som redan finns.

Adventskalender från Lego med små figurer både en människa, robot, gran, fåglar, släde och bergsprängare.
Lego adventskalender med små figurer, en hund, en gran osv. Kul i väntan på att tomten ska komma på julafton.
Kalender med 24 små lego presenter från Harry Potters värld. De tre vännerna och många tillbehör.
Adventskalender Lego City med racerbil, drönare, robot och många fler byggbara presenter fram till julafton.
Adventskalender från Star Wars Lego bakom de 24 luckorna finns rymdskepp, minifigurer och många överraskningar!
Den här adventskalendern innehåller små figurer att dekorera hemmet eller granen med så som pepparkaksgubbe, julstrumpa och gran

Adventskalender playmobil

Vill du ge ditt barn en adventskalender som både är rolig och som är väldigt hållbar kanske det är en adventskalender från Playmobil du ska satsa på. De är känd för sina roliga och pedagogiska leksaker som är väldigt hållbara. Väljer du någon av dessa adventskalendrar blir det inte något som går sönder direkt eller som bara blir liggandes i ett hörn. Playmobil har roliga kalendrar med leksaker för barn från 1,5 år och uppåt.

Julbal i kristallsalen  Från 4 år
Julbal i kristallsalen Från 4 år
Adventskalender jul hos djuren i skogen Från 1,5 år
Adventskalender jul hos djuren i skogen Från 1,5 år
Adventskalender med riddare och drakar.
Adventskalender med riddare och drakar från Playmobil.

Adventskalender med Harry Potter

Till de lite äldre barnen kan det vara kul att ge en adventskalender med Harry Potter. Det finns både med Lego och samlarfigurer med Harry Potter. Harry Potter är en bok som många barn älskar väldigt mycket. De hittar alltid någon karaktär i berättelsen som de identifierar sig med. Barnen är både kloka och modiga. Harry Potter är en fin berättelse som många barn älskar, och att få en adventskalender med Harry Potter är den största lyckan.

I den här adventskalendern finns figurer som Harry Potter, Ron, Hermione och Hagrid, en också många fina jultillbehör för att de ska få en fin jul tillsammans.
Bakom luckorna i den här julkalendern döljer sig 24 stycken samlarfigurer från Harry Potters värld. En massa festklädda häxor, trollkarlar och magiska varelser som ska fira jul.

Adventskaldender till kille

Små killar brukar vara väldigt förtjusta i att få en adventskalender från Disney med bilar. Ge honom en fin adventskalender med spännande innehåll.

Adventskalender med Disney Bilar motiv. Adventskalendern innehåller stämplar, pennor, pennvässare, stickers och sudd osv.
Alla saker har motiv från Bilar. Bland innehållet i luckorna finns armband, nyckelringar, figurer, stickers halsband mm
Adventskalender bil
adventskalender helikopter för barn
adventskalender helikopter för barn
adventskalender med leksaksbilar
adventskalender med leksaksbilar
Adventskalender sportbil
Adventskalender sportbil

Adventskalender till tjej

Om du frågar en liten tjej vad hon öskar sig för adventskalender är det väldigt sannolikt att hon vill en adventskalender från Disney med Elsa från frost. Låt henne får räkna ner dagarna fram till jul med sina favoriter Elsa, Anna och Olof!

Adventskalender som innehåller suddgummi, kritor, stämplar klistermärken osv.
Adventskalender med Barbie
Adventskalender med Barbie
Adventskalender med Disney Frost motiv. Den innehåller stämplar, pennor, pennvässare, stickers och sudd med mera.
Små gulliga figurer hittar du bakom luckorna i den här adventskalendern.
Adventskalender med Baby Born. Kalendern innehåller små kläder och tillbehör till dockan.
Adventskalender med små figurer 

Adventskalender med böcker

Äntligen en adventskalender som är fylld med böcker. Adventskalendrar med Alfons Åberg, Barnens stora adventskalender eller Bamse och hans vänner där barnet får en liten bok varje dag. Här varvas sagoböckerna med pysselböcker.

Bakom varje lucka i Alfons Åberg adventskalendern finns en liten bok. Kalendern innehåller 8 sagoböcker och 16 små pysselböcker.
Bamse adventskalender som är fylld med böcker. Här hittar du 12 böcker och 12 pysselböcker med Bamse och hans vänner.
Djuren i skogen, Spöket Laban och många fler i en adventskalender med sagor, pyssel, pussel och annat skoj som är helt magiskt roligt.
24 miniböcker med Greta och hennes vänner under advent. Varje dag får barnet en rolig liten saga som handlar om Greta, familjen Gris och deras vänner i juletid.
Bakom luckorna hittar du berättelser om julen, klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Med en Pixi kalender med böcker får barnen sagor som varar hela december!
Bakom luckorna i den här adventskalendern finns klassiska sagor, vardagsberättelser och mycket mer. Med en Pixikalender får ditt barn en fin december.
Adventskalender som innehåller både traditionella berättelser från pixi varvat med pysselböcker. Pixiböcker av många välkända författare och illustratörer; Stina Wirsén, Lotta Olsson, Lisen Adbåge, Charlotte Ramel, Kjell Thorsson, Millis Sarri, Linn Hallberg och Margareta Nordqvist med flera.
Lär känna alla karaktärerna i Muminvärlden i 24 färgglada och spännande sagor. Bakom luckorna i den här adventskalender finns något för alla Mumin-älskare, allt från ABC och 123 till utflykter i naturen i sällskap av nygamla bekantskaper som Snusmumriken, Snorkfröken och Lilla My.
Adventskalender Pixi Emilia Dzubak

Adventskalender med små presenter

Det finns också färdiga adventskalendrar med små presenter som passar både för tjejer och killar. Mamma Mu, dinosaurier och Brio har väldigt fina adventskalendrar till barn.

Adventskalender med mamma mu som innehåller små presenter med pyssel, pussel, målarböcker sångbok och mycket mer för att göra december månad till något magiskt för ditt barn.
Adventskalender med mamma mu som innehåller små presenter med pyssel, pussel, målarböcker sångbok och mycket mer för att göra december månad till något magiskt för ditt barn.
En adventskalender med dinosaurier här gömmer sig så presenter med samlarfigurer och spel med dinosaurer. Spännande varje dag fram till julafton.
En adventskalender med dinosaurier här gömmer sig så presenter med samlarfigurer och spel med dinosaurer. Spännande varje dag fram till julafton.
 BRIO adventskalender med små leksaker. Bakom varje lucka döljer sig en spännande leksak. Bit för bit bygger du upp din förtrollande värld.  Leksakerna går att bygga ihop med brios övriga sortiment.
BRIO adventskalender med små leksaker. Bakom varje lucka döljer sig en spännande leksak. Bit för bit bygger du upp din förtrollande värld.  Leksakerna går att bygga ihop med brios övriga sortiment.
Adventskalender med små presenter från superhjältarna här får barnet suddgummin, kritor, stämplar mm
Adventskalender med små presenter från superhjältarna här får barnet suddgummin, kritor, stämplar mm
Pippi Långstrump adventskalender med små presenter som pussel, sångbok målarböcker, serieböcker och mycket annat.
Pippi Långstrump adventskalender med små presenter som pussel, sångbok målarböcker, serieböcker och mycket annat.
Julkalender med Emil i Lönneberga. Kalendern innehåller små presenter som målarböcker, pysselböcker pussel mm
Julkalender med Emil i Lönneberga. Kalendern innehåller små presenter som målarböcker, pysselböcker pussel mm
Adventskalender med bamse som innehåller målar och pysselböcker, spel och pappfigurer.
Adventskalender handbok för superhjältar
Adventskalender brio
Adventskalender med Minioner
Adventskalender med pärlor
Adventskalender med pärlor
Adventskalender Thomas Tåg Minis
Adventskalender Thomas Tåg Minis
Adventskalender Play-doh
Adventskalender Play-doh

Adventskalender för tjej i tonåren

Adventskalender med smink Lottie London
Adventskalender med skönhetsprodukter

Årets adventskalender 2019

Årets adventskalender, eller julkalender som det också kallas, på TV heter Panik i tomteverkstaden. Den utspelar sig på Nordpolen och i den hemliga tomtebyn. Tomtens existens hänger på att barnen fortsätter att tro på Tomten. MEN Tomten har blivit utbränd. Man får se hur det är i Tomtens familj. Det måste lösas på något sätt, hur ska det annars gå med julen?

Relaterade frågor

Vad är Nissebrev? Nissebrev är en alternativ adventskalender till barn. Nisse flyttar in i ert hus i december. Varje dag får barnet ett brev från Nisse. Breven innehåller små uppdrag som att mata fåglar, julbaka osv. Vill du läsa mer om Nissebrev finns det mer information här.

Vad kan jag ge min pojkvän för presenter i adventskalendern? Bra presenter att ge sin pojkvän i en adventskalender är godis, nyckelring, skäggolja, massageolja, doftljus, en kärleksförklaring eller en bra film. Fler idéer för att göra en egen adventskalender till pojkvän finns här.

Vad ska man ge för presenter i ene egen adventskalender till barn? Några idéer är godis, kortlek, splashande groda, slime, stressbollar och iq-pussel. Fler idéer för en egen adventskalender till barn hittar du här.

Finns det en färdig adventskalender att köpa till vuxna? Ja, det finns faktiskt färdiga adventskalendrar för vuxna. Till vuxna finns det romantisk adventskalendrar, adventskalendrar med verktyg eller adventskalendrar där man får bygga ihop en egen Porsche. Årets adventskalendrar för vuxna hittar du här.

Vad ska jag ge barnen i julklapp? Det är alltid svårt att hitta rikgit bra julklappar till barnen. Men jag har samlat några julklappstips här, så att du snabbt ska hitta en riktigt bra julklapp till barnet.

Finns det adventskalender att köpa till husdjur? Ja, det finns det faktiskt. Jag har samlat adventskalendrar för djur på den här sidan.

Dela gärna sidan

adventskalender för barn 2019
adventskalender för barn 2019
barnens adventskalender 2019
barnens adventskalender 2019
Adventskalender till barn 2019
Adventskalender till barn 2019
Adventskalender för barn 2019
Adventskalender för barn 2019
bästa adventskalendern till barn 2019
bästa adventskalendern till barn 2019
Adventskalendrar för barn 2019
Julkalendrar till barn 2019
Julkalendrar till barn 2019
EnglishSvenska