Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Bästa ställena för babyshower

Att välja rätt plats för en babyshower är viktigt, det är ett fint tillfälle att fira den kommande lyckan tillsammans med kvinnorna i ens närhet. Förutom att undvika att behöva städa upp så mycket efteråt, kommer tanken att välja rätt plats att hjälpa dig att tänka på babyshowens koncept och hur du vill göra den unik och minnesvärd.

Den goda nyheten med de olika platsalternativen som finns tillgängliga att babyshowers inte behöver vara de coolaste eller de dyraste ställena. Oavsett om du har en låg budget eller vill hålla en liten babyshower finns det flera ställen som kan ge den perfekta atmosfären för festen.

VART SKA MAN HÅLLA EN BABYSHOWER?

Den här artikeln ger dig de bästa ställena att hålla en babyshower utan bekymmer. Låt oss börja!

Vart kan man hålla en babyshower?

Församlingshemmet

Församlingshemmet är ett annat bra ställe att tänka på när du vill hålla en babysower, särskilt när de framtida föräldrarna är troende. Att hålla en babyshower i kyrkans lokaler är vanligtvis bra eftersom de är budgetvänliga och är ganska bra.

Församlingshemmet har vanligtvis alla grundläggande saker du behöver, så som gott om stolar och bord.

Dessa rum är perfekta för en babyshower. Du ansvarar bara för mat, dryck och dekoration eftersom ett församlingshus är ett samhällscenter. För det mesta har dessa en komplett köksutrustning för att underlätta serveringen.

När du håller babyshower, se till att du väljer lekar och aktiviteter som är lämpliga för att detta utrymme och att de inte är stötande, eftersom det tillhör en religiös anläggning.

En tesalong

Föredrar du en lite annorlunda och mysigare miljö för firandet av babyshowern? Då kan en elegant tesalong vara rätt ställe att hålla babyshowern på. Tänk dig en mysig eftermiddag på din lokala tesalong!

Tesalonger skapar ofta en känsla av intimitet, avskildhet och tystnad som gör att gästerna kan njuta av samtal, gott te och något gott att äta. Att hålla en babyshower på en tesalong också snyggt och elegant. Hela konceptet inkluderar finporslin och elegans.

Så om du vill kan du lägga till dekor och en tårta.

Med tanke på atmosfären i ett tesalong kan du till och med planera några spel och aktiviteter för gästerna, som att skriva lyckönskningar till den blivande mamman, beroende på atmosfären.

För att ta fram te-temat kan du erbjuda ett brett utbud av te för att smutta på. Du kan köra till ett lokalt kaffebryggeri och välja ut flera sorters te som är perfekta för den blivande mamman.

Utomhuspicknik

Om du bor i områden där det finns något fint grönområde, måste du dra nytta av detta och planera en utomhuspicknick.

Förutom att picknick – en park eller ett grönområde är förtrollande. Det finns charmiga parker med grönt och kanske med en härlig utsikt. Eller välj ett ställe som har utsikt över sjöar, vattendrag eller bäckar.

Tänk på det, naturen är den perfekta bakgrunden för den mest charmiga firandet, och bilderna som kommer från den här babyshowern är inget undantag.

En restaurang

Beroende på babyshowerens antal gäster kan du boka hela en del av en restaurang, eller göra en bokning av några bord eller ett stort. Många restauranger har rum avsedda för både mindre och större grupper.

Om du bokar hela restaurangen kan du dekorera den fritt och till och med föreslå några spel och aktiviteter om du vill.

Men om du bestämmer dig för att boka bord är det bästa alternativet att göra middagsinbjudningar för mamman och gästerna. Det är fortfarande ett trevligt och intimt ögonblick utanför hemmet och passar firandet bra.

En sak med restaurangen som plats är att du kan be restaurangledningen att förse dig med bordsdekorationer om möjligt. Kanske behöver ni också ett eget bord där alla kan lägga sin baby shower present?

Se till att ta med beställningar om specialkost när du bokar restaurangen.

Därefter kan du ställa upp ett bord för den blivande mammans tårta, presenter och minnesmärken, såsom ultraljudsbilder eller bilder från hennes barndom. Är det inte fantastiskt!

Den enda utmaningen med att använda en restaurang som en plats för baby shower är att detta inte är en privat fest; därför kan det vara svårt att anordna olika lekar på babyshowern.

Bed and Breakfast

Du kan också prova den traditionella bed and breakfast-atmosfären för en baby shower-fest. Bed and breakfast-området är en sofistikerad plats för möten och sammankomster; Därför kan platser som dessa erbjuda enastående möjligheter att fira för just en babyshower.

Se därför till att du bokar så snart som möjligt om du har ett bed & breakfast i åtanke.

En hemträdgård

Att vara värd för en babyshower i trädgården är en av de enklaste och mest bekväma idéerna, särskilt på sommaren.

Du kan göra mycket, även med en liten budget, i en trädgård med lusthus, ballongväggar och massor av hemgjorda snacks och drycker, oavsett om du är värd för baby shower i ditt hem, en familjemedlem eller en väns trädgård.

Botanisk trädgård

Alternativt kan du välja botaniska trädgårdar. Botaniska trädgårdar brukar gå att boka för olika evenemang, så de har gott om alternativ för dina samlingsbehov. Du kan alltid kontakta dina lokala trädgårdar för att se vilka erbjudanden de har.

Dessa platser erbjuder en utmärkt plats för människor att träffas och skapa en upplevelse utöver själva babyshowern.

Botaniska trädgårdar är härliga platser för människor att träffas och fira en babyshower utanför hemmet. Gästerna kan promenera längs stigar med underbara blommor och fladdrande fjärilar.

Med en botanisk trädgård kommer du att njuta av atmosfären av de lugna naturljuden. Dessutom kommer du att njuta av vattnet som ger det perfekta bakgrundsljudet för en lugn dag för dig och dina vänner.

Vad mer skulle du önska dig när det gäller avkoppling, vacker utsikt och fantastiska promenader?

På stranden

Stranden är en underbar plats för att hålla en babyshower för alla strandälskare, särskilt när det är antingen sommar eller vårsäsong.

Även om det är väldigt många gäster kan de rymmas på stranden. Så du behöver inte oroa dig för antalet personer som är intresserade av att delta i evenemanget.

Du att ha en möjlighet att känna värmen och den lugnande svala brisen som kommer från vattnet.

För att göra strandfirandet extraordinärt kan du inkludera grillning på stranden, en blommig klädkod och massor av bra känslor. Åh! Återigen är det ingen babyshower med strandtema utan den obligatoriska glassen.

Även när du planerar att ha en lugn stund på stranden, bör du hålla ett öga de yngsta deltagarna på babyshowern, så att de inte trilla i vattnet.

Takterrasser

Om du är säker på att du är värd för babyshower under soliga och varma vädermånader är takterrasser förtrollande att hålla dem på.

Dessa utomhusmötesområden kommer oftast att ge en härlig utsikt i kombination med god mat och dryck. Därför, om du känner till en cool takterrass i din stad, ring för att boka omedelbart. En takterrass är alltid ett coolt alternativ.

Även om du planerar att boka en takterrass som en baby shower-plats är det enda du bör tänka på med den här platsen att det kommer att finnas andra gäster som potentiellt kommer att använda dessa områden under högsäsong.

Men du kan också ringa för att kontrollera om några privata områden är tillgängliga om du föredrar lite enskildhet på en babyshower.

Samlingslokaler

Gemensamma samlingslokaler är ofta överkomliga för att hålla en babyshower, särskilt för dem som inte föredrar varken restauranger eller församlingshem. Bostadsområden kan ha samlingslokaler att hyra ut. Det kan också finnas lokala föreningar som har lokaler att hyra ut.

Dessa utrymmen har alltid flera tillgängliga rum, så du behöver inte oroa dig för antalet gäster. Du kommer dock att ansvara för att tillhandahålla dekorationer, drycker och mat.

Samlingslokaler brukar reserveras för många timmar åt gången, så det finns gott om tid för spel och lekar. Så du behöver inte oroa dig för användningsperioden.

Ibland kommer samlingslokalerna vara gratis att låna, vilket är väldigt fördelaktigt om du har en stor gästlista och om lokalen inte används.

När du väljer en samlingslokal, se till att du också kontrollerar städtjänsterna. Kom ihåg att de flesta samlingslokaler kräver att du städar efter åt.

Partytält

Om du har en speciell plats i åtanke med den perfekta naturliga utsikten och utomhusmiljön, behöver du lite komfort när det gäller ”tak” och skugga. Att hyra ett tält är ett underbart alternativ i en baby shower-fest i en sådan miljö.

Det finns många tillval att göra när du hyr partytält.

Du kan få ett öppet tält på sidorna, särskilt om vädret är trevligare. Men om det är svalare kan du hyra ett tält med stängda eller fönsterhissar och inkludera värmeenheter.

En fördel med att hyra ett tält är att tältuthyrningsföretagen ibland också hyr ut saker som stolar, bord, dukar och mycket mer. De flesta bord rymmer minst 8 personer.

Allt du behöver göra är att ta hand om mat, dryck och dekorationer.

En park

Oavsett gästantal är en babyshower utomhus på platser som i en park alltid trendiga, avkopplande och charmiga. Liksom de flesta utomhusalternativen är en park perfekt för babyshowern som hålls på sommaren eller våren.

Dessutom, även i början av hösten, är det alltid en fantastisk idé att fira en babyshower i en park eller något utomhusområde. Detta beror främst på mångsidigheten och de oändliga alternativen för evenemangstyper. Du kan välja mellan olika aktiviteter, från picknick till en enorm samling på ett långbord.

En park är fördelaktig av två huvudskäl. Först behöver du inte göra något av arbetet. Du behöver bara luta dig tillbaka och trivas med den blivande mamman.

För det andra, om du vill lämna dekor, mat och dryck till någon annan kan du hyra en evenemangsbyrå. Du kan också välja att hyra ett lämpligt tält, plus stolar och bord. Du behöver inte ta med dem!

Hotellrum

Ett hotellrum är ett annat perfekt ställe att hålla en babyshower, speciellt om du planerar att bjuda in nära vänner och familjemedlemmar. Hotellet ger dig allt du behöver inklusive drycker, dekorationer och matval.

Dessutom kommer ett hotell att ge dig flera unika upplevelser. Till exempel kan du föreslå ett övernattnings party, vilket är något ovanligt.

Ett klubbhus

Att hålla en babyshower i ett klubbhus är en fantastisk upplevelse, särskilt för en babyshower som paret erbjuder. Det är ett fantastiskt sätt att hålla en baby showerfirande hemifrån och mest privat och intimt. Detta beror på att klubbhus erbjuder privata rum med mysig stämning där du bekvämt kan vara värd för en baby shower.

Klubbhus erbjuder också matalternativ, snacks och drycker för evenemang som dessa. Innan du kan nöja dig med ett visst klubbhus kan du dock kontakta klubbhuset och be om en detaljerad servicelista för att kontrollera om detta passar dina förväntningar.

På jobbet

De flesta kollegor föredrar att hålla en babyshower på arbetsplatsen. Detta är perfekt när vänner och släktingar vill överraska den blivande mamman.

Du kan köpa presenter och alla relevanta saker du behöver och duka upp allt och dekorera, i hemlighet, för överraskningens skull.

Vingårdar

Sluttande kullar med nyckfulla inslagna vinstockar är helt perfekta när det gäller baby shower-platser. Om du aldrig har tänkt på vingårdar för din baby shower, fundera över det nu.

Vingårdar kan ge dig strålande vyer och natur när det är moget. Även om den blivande mamman inte dricker finns det fortfarande många aktiviteter och underbar utsikt på den här platsen. Och om du inte redan visste det finns det faktiskt många vingårdar även här i Sverige att välja mellan.

Lada på landet

Att skapa en söt temahändelse på en gård är lätt och de är perfekta för foton, speciellt om du väljer ett sött eller gulligt tema.

Om du håller en baby shower-fest på en lantgård kan du enkelt skapa en härlig baby shower-händelse med tema. Detta gård- och ladutema kommer att se lysande ut på foton.

Bryggerier

Bryggerier är bra ställen att vara värd för en baby shower-evenemang. Även om alkohol inte är på dagordningen, ger de en fantastisk atmosfär eftersom bryggerier har cool och modern inredning. Bryggerierna erbjuder också områden där människor kan samlas och träffas.

Så om du tänkte på ett privat baby shower-evenemang kan du dela utrymmet med andra besökare om du inte bokar hela bryggeriet för ditt evenemang.

Hemma

Slutligen, förutom alla tillgängliga platser som diskuterats, kan du också välja att göra det mer traditionellt. Att hålla en baby shower hemma är det enda traditionella sättet att ha en baby shower.

De flesta föredrar att hålla babyshowern hos värdens hem eller hos den framtida mamman. Detta beror på att en babyshower som firas hemma ger firandet en känsla av intimitet och komfort och komfort för gästerna.

Förutom ditt hems komfort kommer du inte att distrahera folket från att hålla en babyshower på bekvämt sätt i ditt hem, och det är helt gratis. Det finns dock en nackdel med detta också.

En av de största nackdelarna med att vara värd för en babyshower i ett hem är den oundvikliga röra efter festen. Att rensa upp hela utrymmet efter firandet kan ta mycket tid.

Relaterade frågor

Bästa ställena för babyshower

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen