Hur mycket pengar ska man handla present för till en baby shower?

En babyshower Àr fest dÀr familj, slÀktingar och vÀnner besöker och ger gÄvor till blivande förÀldrar och deras nyfödda barn. HÀndelsen gÄr tillbaka till den viktorianska eran, och den enda skillnaden Àr att under dessa dagar brukade en babyshower Àga rum efter förlossningen. Idag brukar en baby shower planeras mellan fyra till sex veckor före barnets födelse. Att vÀnta barn ger inte bara förÀldrarna glÀdje utan ocksÄ slÀktingar, vÀnner och kollegor. SpÀdbarn Àr helt enkelt bedÄrande och förtjÀnar en bra start i livet. Oavsett ditt förhÄllande till barnet kan du hitta de bÀsta idéerna och gÄvorna för baby shower, och svar pÄ vanliga frÄgor i den hÀr artikeln.

Hur mycket pengar ska man handla present för till en babyshower? För nÀra familjemedlemmar, sikta pÄ nÄgot mellan 500 och 2000 kr. AvlÀgsna slÀktingar kan spendera frÄn 400 till 800 kr. VÀnner kan spendera mellan 400 till 1500 beroende pÄ hur nÀra vÀn du Àr med den blivande förÀldern.

HUR MYCKET ATT SPENDERA PÅ GÅVOR FÖR BABY SHOWER?

FörÀldrarna Àr inte de enda som ser fram emot att trÀffa sitt ofödda barn. VÀnner, slÀktingar, vÀnner och bekanta kan inte vÀnta med att fira din lilla. Av denna anledning har jag gett detaljerade svar pÄ nÄgra av de vanligaste frÄgorna angÄende etikett för baby shower, vart man hÄller en baby shower, presentidéer för en baby shower och allt annat du kanske vill veta. FortsÀtt lÀsa!

Är det okej att ge pengar vid en baby shower?

Du kan ge pengar som gÄva vid en baby shower. Ibland kan det vara svÄrt att bestÀmma vilka saker eller gÄvor som man ska ge till en baby shower. Jag tycker ocksÄ att pengar Àr en bra present. Pengar Àr till nytta, sÀrskilt om förÀldrarna har specifika föremÄl som de kanske vill ha till sitt nyfödda barn. SÄ du kan ge dem pengar, och de kan skaffa det de inte redan har till sitt ofödda barn. De kan köpa sÄdant som de inte redan fÄtt av vÀnner och slÀktingar. De kan ocksÄ köpa leksaker och extra klÀder till babyn. Lita pÄ mig, pengar kommer att vara lika bra som eller till och med bÀttre Àn andra gÄvor.

MĂ„ste du ta med en present till en baby shower?

En baby shower handlar om att dela glÀdjen och spÀnningen som följer med ankomsten av ett nyfött barn. Och Àven om detta Àr sant, vill du som gÀst ta med en present till barnet eller förÀldrarna. Sanningen Àr att du inte ska kÀnna dig skyldig att ta med en gÄva eller skicka en om du inte deltar i en baby shower. Lita pÄ mig ingen vill behöver skuldsÀtta sig för att ge presenter. Ge sÄ mycket du har rÄd och Àr villig att. En baby shower handlar inte bara om gÄvorna utan snarare om evenemanget.

Är det oförskĂ€mt att gĂ„ i till en baby shower utan en gĂ„va?

Vissa mÀnniskor förvÀntar sig att gÀsterna dyker upp till deras evenemang med gÄvor, medan andra Àr tacksamma att gÀsterna vill komma. FrÄgan Àr om du kÀnner dig skyldig om du kommer utan en gÄva? Om du inte har rÄd med en present, Àr du inte skyldig att Äka, sÀrskilt om det gör dig obekvÀm. NÀra vÀnner och slÀktingar som förstÄr ditt sÀtt att leva skulle aldrig döma dig för att du dyker upp i deras baby shower utan en gÄva. Vissa tycker att det Àr oförskÀmt, men andra uppskattar din nÀrvaro bÄde med eller utan en gÄva. Det som Àr bra med gÄvor Àr att de mest anvÀndbara och meningsfulla inte alltid Àr de dyraste. Du kan fÄ vÀrdefulla och mer meningsfulla gÄvor att ta med till evenemanget utan att det kostar dig en förmögenhet.

Vad Àr en lÀmplig summa att spendera pÄ en baby shower?

Det finns inget olÀmpligt belopp att spendera pÄ en baby shower. Du bör gÀrna ge vad du har rÄd utan att anstrÀnga dina ekonomi. Kom ihÄg att gÄvor inte Àr det allra viktigaste vid det hÀr tillfÀllet.

Hur mycket du ska spendera pÄ en baby shower beror pÄ din relation med de blivande förÀldrarna. Jag har gjort en detaljerad uppdelning av tre vanliga typer av gÀster vid en baby shower för att göra det enklare för dig att mÀta var du passar in.

1.   Kollega, klient eller anstÀllds baby shower

Att delta i baby shower för en klient, anstÀlld eller kollega Àr ett utmÀrkt sÀtt att visa att du bryr dig om dem. Du kan sikta pÄ att spendera sÄ lÄga som 200 kr och 1500 kr som den övre grÀnsen. Detta beror naturligtvis pÄ hur mycket förÀldrarna betyder för dig.

Om du ger en kollega som du just trĂ€ffade i ditt nya jobb, kommer 250 kr att vara en bra summa att spendera pĂ„ deras evenemang. Å andra sidan, om du deltar i din favoritklients evenemang, kanske du vill spendera upp till 1500 kr. NĂ€r allt kommer omkring har de stött ditt företag otroligt.

2.   SlÀktingar och vÀnner (avlÀgsna)

För vÀnner och slÀktingar som Àr mindre nÀra Àr en gÄva till ett vÀrde mellan 300 och 500 kr en lÀmplig summa.

3.   NÀra slÀktingar och bÀsta vÀnner

Om du Àr moster, farbror, farmor eller kusin till det ofödda barnet kanske du vill spendera mer pÄ baby shower. Jag gillar att anta att jag Àr den enda min syskonbarn, syskonbarn och kusiner har. Om ingen annan dyker upp pÄ festen skulle jag ÀndÄ vara stolt över den gÄva jag gav. En idealisk gÄva att spendera som bÀsta vÀn eller nÀra slÀkting till barnet eller blivande förÀldrar skulle vara nÄgot mellan 600 och 1000.

Hur mycket ska jag spendera pÄ en baby shower för min kusin?

Du faller under kategorin nĂ€ra slĂ€ktingar, sĂ„ strĂ€va efter att spendera frĂ„n 500 kr och över. NĂ„gra faktorer som hur mycket du tjĂ€nar och det hur nĂ€ra vĂ€nner ni Ă€r kan ocksĂ„ pĂ„verka beloppet du spenderar pĂ„ en kusins ​​baby shower. Oavsett vilket belopp du vĂ€ljer att ge, anvĂ€nd inte alla dina besparingar eller ta ett lĂ„n.

I slutÀndan handlar det inte om hur dyr gÄvan Àr. NÄgra av de mest effektiva gÄvorna till nyfödda och nya mammor Àr inte alltid de som kostar en förmögenhet. Om du Àr förÀlder kan du övervÀga att ge nÄgot vÀrdefullt som du tyckte om att fÄ. Ge alltid kvittot om förÀldrarna har en liknande gÄva eller kanske vill byta ut den mot en annan.

Vad ska jag lÀgga i en presentkorg för baby shower?

A baby shower-korg Àr ett kreativt sÀtt att ge mÄnga olika presenter och anvÀndbara föremÄl till barnet. Du kan fÄ smÄ och hÀrliga föremÄl som babystrumpor, dreglisar, blöjor, nagelkit, tröjor, klÀder, leksaker, blöjor, krÀmer, nappar, babyservetter eller nÄgot du kanske tÀnker pÄ. Det kan aldrig gÄ fel med en presentkorg. Jag ser Àrligt talat inte möjligheten att de nya förÀldrarna inte gillar varje föremÄl i din korg. Lita pÄ mig, de kommer att Àlska det.

Vilka Àr de bÀsta baby shower-gÄvorna?

Det finns mÄnga baby shower presentidéer som du kan kolla in. Du behöver inte oroa dig om du inte har nÄgon aning om vilka gÄvor du kan ta med till evenemanget. Nedan Àr bara nÄgra av de saker du kan fÄ för en baby shower;

1. Beröringsfri termometer

Att uppfostra ett nyfött barn Àr det vackraste ögonblicket i en förÀlders liv, men det kommer med en hel del sömnlösa nÀtter, trötthet och Ängest. SpÀdbarn Àr ömtÄliga och mÄste passas hela tiden. Det Àr svÄrt att sÀga nÀr din lilla Àr dÄlig, sÄ du mÄste fortsÀtta kontrollera röda prickar, feber, diarré och mm. En beröringsfri termometer Àr en ovÀrderlig gÄva för mamman. De behöver inte spendera all sin tid pÄ att försöka placera en termometer i barnets mun eller pÄ andra platser nÀr barnet inte vill samarbeta.

2. En sjal att ha nÀr hon ammar

FÄ mamman att bli en vacker, fluffig och sjal. Hon kommer att tillbringa minst de kommande tre till sex mÄnaderna i huset med barnet. En vacker skal Àr skönt att kunna svepa om sig nÀr hon ska amma barnet. Dessutom kanske barnet inte ger henne tillrÀckligt med tid för att duscha och byta om till nÄgot snyggt alla dagar. En sjal Àr lÀttare att svepa om sig innan den lilla börjar skrika.

3. En amningskorg

Mammor behöver massor av föremÄl nÀr de ammar. Varför inte ge mamman en vacker korg att ha pÄ bordet. Det kommer att hjÀlpa dem att ha alla föremÄl som de kan behöva nÀr de ammar inom rÀckhÄll. Du kan placera hennes favoritroman, termosmugg, tidning eller böcker, nÄgra snacks, babyservetter, babyfilt, babyflaskor och allt annat för att rÀdda dem frÄn att behöva lÀgga ifrÄn sig babyn nÀr hon ammar.

4. BabyflaskvÀrmare

SpÀdbarn kan bli outhÀrdliga nÀr de Àr hungriga. Lita pÄ mig nya förÀldrar kan anvÀnda en babyflaskvÀrmare för att vÀrma mjölken jÀmnt nÀr de behöver det utan att slösa bort nÄgon tid. VÀrmaren Àr ocksÄ bra för avfrostning av mjölk om mamman pumpat ut och fryst in.

5. Grupp-presenter

Vissa gÄvor som en bilbarnstol för barnet kan vara för dyra för förÀldrarna att köpa. Av denna anledning Àr det en perfekt gÄva att köpa som en grupp, sÀrskilt för vÀnner och slÀktingar som planerar en baby shower. Du kan bidra och ge det som en grupp och presentera det som en överraskningspresent. Det kÀnns trevligt att veta att nÄgon bryr sig om sÀkerheten för din lilla.