Present till katt

Både till jul och när katten fyller år vill man gärna ge den något extra.

Men vad är en bra present till en katt egentligen? Katter brukar gilla att leka och äta, så varför inte ge den en ny fin leksak eller något smaskigt att äta. En säng att hänga i fönstret över elementet är en present som din katt garanterat kommer älska också.

Vad är en bra present till en katt
Vad är en bra present till en katt

Men låt mig berätta om fler bra presenter att ge katten!

Sprattlande fisk

En mjuk och sprattlande fisk (batteridriven) som sysselsätter katten många timmar är en kul present att ge en katt.

Läs mer och beställ fisken.

Fönstersäng till katten

Häng upp en bekväm och mysig säng i fönstret för katten att ligga på. Katter gillar värmen som kommer från elementet och att ha god uppsikt över vad som händer både inne och utanför fönstret.

Läs mer och beställ!

Porträtt av katten

Tror du inte katten skulle älska att få ett fint porträtt av sig själv på väggen? The Pet Poster Store har flera olika stilar att välja mellan.

Läs mer och beställ

Adventskalender

Låt inte katten bli utan julkalender. Beställ nu så att även katten får en godbit varje dag ända fram till jul.

Läs mer och beställ

GPS-spårning

Att hålla koll på sin katt har aldrig varit så lätt som nu. Här kan du spåra vart katten tar vägen med hjälp av en gps som du fäster i kattens halsband.

Läs mer och beställ!

Kattoalett

Tycker du att det är tråkigt att tömma kattens låda? Då är det det här paketet du ska köpa. Här lär du katten att steg för steg istället använda sig av toaletten för att göra sina behov.

Läs mer och beställ

Kattskål

En fin skål till katten med en guldfisk i botten.

Läs mer och beställ

Porträtt av prinsessan

Kanske är den en bortskämd liten prins eller prinsessa som bor hemma hos dig? Då passar det bra att köpa ett porträtt som visar kattens ställning i familjen. Royalistic har flera fantastiska kattporträtt att välja mellan. Skulle inte katten älska det här porträttet på väggen där hemma?

Läs mer och beställ

Fluga

Ge katten lite extra fina kläder till att ha till högtiderna! En fluga kommer den garanterat att bli fin i.

Läs mer och beställ!

Svalkande dyna

Lider katten av sommarvärmen kan en svalkande dyna vara en bra present att ge den.

Läs mer och beställ!

Massagehandske

Alla katter älskar att bli klappade, men de tappar ofta mycket päls. Med den här massagehandsken fastnar pälsen och du undviker att behöva städa så mycket. Dessutom tycker katterna att det är en trevlig stunds massage och de blir gärna klappade.

Läs mer och beställ

Ringklocka för katt

Vill du inte ha en kattlucka kan det här vara lösningen. När katten närmar sig ytterdörren ger ringklockan signaler ifrån sig och du kan gå och öppna dörren. Perfekt för att katten ska slippa sitta ute i kylan och vänta på att bli upptäckt.

Läs mer och beställ

Elektrisk värmefilt

Katter är något kallare än oss människor och uppskattar att få en värmefilt med elektrisk uppvärmning. Här kan den ligga och mysa tillsammans med sin favoritmänniska.

Läs mer och beställ

Relaterade frågor

Vad är en bra present till kattälskaren? Till kattälskaren kan du kanske köpa en fin kattmugg, matlåda med katter på eller kanske ett snyggt halsband där du graverar in kattens namn. Fler tips på presenter till kattälskaren kan du hitta här.

Vad är en bra present till hunden? En bra present att ge hunden är ätbara godsaker, så som tuggknutar eller hundgodis. Kanske den också skulle gilla att få leksaker, hundfrisbee, bollar eller gosedjur för hundar. Fler tips på presenter till hunden kan du hitta här.

Liknande inlägg

 • En ultimat guide: Present till någon som gillar att vandra

  En ultimat guide: Present till någon som gillar att vandra

  Att välja rätt present till en älskad kan vara svårt. Det blir ännu svårare när den personen har ett specifikt intresse, som vandring. Att hitta den perfekta presenten till någon som gillar att vandra kan vara en utmaning. Vandrare har ofta specifika behov och preferenser när det gäller utrustning och tillbehör för deras passion. Men…

  Läs mer..


 • Den Ultimata Guiden till att Välja den Perfekta Presenten till Jägare

  Den Ultimata Guiden till att Välja den Perfekta Presenten till Jägare

  Att välja den perfekta presenten kan vara en utmaning, särskilt om mottagaren har specifika intressen som jakt. Men oroa dig inte! Denna artikel är här för att hjälpa dig att hitta den ultimata present till jägare, med förslag som passar alla budgetar och smaker. Varför är ”Present till jägare” Så Populärt? Jakt är inte bara…

  Läs mer..


 • Kattfödelsedagar

  Kattfödelsedagar

  Att fira sin katts födelsedag kan vara en rolig och minnesvärd upplevelse för både katten och dess ägare. Här är några tips på hur du kan anordna en fantastisk kattfödelsedag. Hur firar man kattfödelsedagar? Inbjudningar Skicka ut inbjudningar till dina vänner som tycker om katter. Du kan använda dig av roliga bilder på din katt…

  Läs mer..


Present till katt
Rulla till toppen