Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Hur mycket ska man lägga presenten vid en bridal shower?

Hur mycket ska man lägga presenten vid en bridal shower? Att bestämma vad man ska spendera på en bröllopspresent är ofta en utmaning som de flesta brottas med. Oavsett om bridal showern är för en vän eller en familjemedlem, kommer man alltid att vilja få den bästa presenten till ett överkomligt pris.

Så hur mycket ska man lägga presenten vid en bridal shower? Det vanliga beloppet att spendera på en bridal shower är ungefär mellan 250 kr och 750 kr. Det belopp du vill spendera beror dock på hur nära släkt du är med bruden. Men allt beror på hur mycket du har möjlighet att avvara.

HUR MYCKET ATT SPENDERA PÅ EN GÅVA FÖR EN BRIDAL SHOWER?ss

Det är inte alltid lätt att räkna ut hur mycket man ska spendera på en bröllopspresent. När allt kommer omkring betyder en bridal shower att ett bröllop hotar i horisonten. Spenderar du mer på en bridal shower än på bröllopspresenten, eller sparar du och spenderar på en mer betydande gåva på bröllopet?

Vi måste alltid köpa gåvor till den blivande bruden, men frågan som ger lite grumlig är hur mycket ska vi spendera på en bridal shower? Ingen fara, jag hjälper dig att försöka räkna ut hur mycket du ska spendera på en bridal shower.

Vad är syftet med en Bridal shower?

En bridal shower är ett utmärkt sätt för en brud att komma i kontakt med sina nära och kära och förbereda sig för den stora dagen. Det är en möjlighet för kvinnliga vänner och familjemedlemmar att förmedla visdom och gåvor för att stödja bruden genom nästa steg i hennes liv.

När det gäller att presentera gåvor till en bridal hower finns det några användbara tips som du bör ta hänsyn till.

Hur mycket ska man lägga presenten vid en bridal shower?

När du får en inbjudan till en bridal shower, hur mycket ska man lägga presenten? En present förväntas vid en bridal shower. Du kan inte komma tomhänt, oavsett din budget.

Standardvärdet att spendera på en bridal shower gåva är mellan 250 kr – 750 kr. Din budget och hur viktig bruden är för dig styr hur mycket du ska och vill spendera. Nära familjemedlemmar förväntas ofta spende

ra lite mer än avlägsna familjemedlemmar, medarbetare, vänner eller övriga gäster.

Det skulle hjälpa om du tänkte på att detta bara är en av de utgifter du får som en bröllopsgäst. Om du ger en bridal shower, förväntas du också ge en bröllopsgåva. Du kan också få andra kostnader som resor, bröllopskläder och möhippa.

En bra tumregel är att fördela cirka 20% av din budget till en bridal shower. Till exempel, om din totala budget är 2000 kr, bör du spendera 400 kr på bridal shower presenten, de återstående 1400 kr för bröllopspresenter och möhippa.

Var noga med att notera om bruden har en önskelista med saker från en lokal butik, nationell kedja eller onlinebutik. Detta gör det enkelt att handla eftersom du kommer att känna till prisklasserna för gåvorna och vara säker på att det inte finns dubbletter. Du tar inte med den tredje kaffekokaren till bröllopet.

Vad ger du någon för en bridal shower?

Att välja en bridal shower-present är kul när du vet vad du letar efter. Tänk på vilken typ av present du ger. Temat eller stil för en bridal shower anges ofta i bröllopsinbjudan. Tänk också på brudens behov och önskemål. Finns det ett register som hon vill att du ska använda? Skulle hon föredra något mer meningsfullt än praktiskt?

För en traditionell bridal shower

Gåvor som ges vid en traditionell bridal shower bör fokusera på vad bruden gillar, vill eller behöver. Vanliga presentidéer inkluderar vaser, köksredskap, champagneglas, pyjamas och heminredningsartiklar. Alla föremål som anges i bröllopsregistret faller under denna kategori.

Presentkorg för en bridal shower

Presentkorgar är ett utmärkt sätt att få din bridal shower present att se enastående ut. De kan knyta ihop små gåvor och få dem att se större ut. Överväg att använda mindre gåvor som skräddarsydda kökshanddukar, en härlig tekanna eller en receptbok.

Kul bridal shower present

Brudar uppskattar vanligtvis alla sina gåvor, men vissa sticker ut som så roliga. Vad varierar från brud till brud, men vem vet bättre än du? Om din brud älskar gillar drinkar, överväga att ge henne en personlig flaska som hon kan ta med sig på en rolig dag ute. Eller kanske hon älskar smycken, och hon kommer att bli glad att få henne en charmarmband med sin fästmans namn på.

Unika bridal shower presenter

När jag letar efter en unik bridal shower present, rekommenderar jag att du håller dig till registret för bridal shower presenter. En bridal shower är ett perfekt tillfälle att ge något lite personligt. Det är också en chans att ge henne något som kan användas på hennes faktiska bröllopsdag, smekmånad eller senare.

Gå bortom brudtemat och fundera över hennes personlighet och hobbyer när du väljer en gåva. Gillar bruden att laga mat, spela brädspel, underhålla eller resa? Det är kul att överraska bruden med en unik gåva som hon kanske inte förväntar sig. Oavsett om gåvan är praktisk eller inte, kommer hon säkert att älska känslan bakom den.

Jag ska föreslå en fantastisk gåva som jag ska ge för en bridal shower

Passfodral till brud och brudgum med deras monogram på

Det förtjusande passöverdragssetet är den perfekta presenten för paret som är redo att ta det stora steget i livet.

Smekmånadströja

Skicka bruden till sin smekmånad i stil med en bedårande tröja på planet. Vem vet, de kan ha tur och få en uppgradering från flygbolaget.

Personliga ländryggskuddar

Personligt med ett elegant monogram (välj mellan 12 olika färger) är detta skräddarsydda örngott en rolig gåva som hon kommer att värna om i många år framöver. Det är perfekt för att lägga till något personligt i en neutral soffa eller säng.

Uppläggningsfat med monogram

Det klassiska monogrammet på en tallrik är ett tidlöst stycke som säkert kommer att användas av paret under middagsbjudningar i många år framöver. Den moderna, monokromatiska designen gör att den kommer att passa in i resten av deras servis, oavsett vad mönstret är.

Ett vackert tårtfat

Låt bruden visa upp sin bröllopstårta i stil. Hitta henne ett klassiskt glasställ som finns i olika storlekar och färger.

Ge bort tjänster som present

Medan du måste ge en gåva måste det inte nödvändigtvis behöva vara något köpt. Du kan inkludera den tjänst du är villig att göra som din gåva. Inkludera dessa som presentkort för bruden att lösa in, kanske förpackade i en låda eller en korg med värdefulla föremål. Du kan prissätta dem enligt vad tjänsterna går för på marknaden medan du siktar på ett värde på 750 kr snarare än den lägre summan.

Till exempel, om du arbetar med skönhetsbehandlingar, ge presentkort för att göra hårklippning, styling eller naglar. Detta kommer att välkomnas dagarna före bröllopet. Du kan också erbjuda tjänster som att vara husvakt, i huset, klippa gräsmattan, ta hand om växter eller att ta hand o hunden medan paret är borta på smekmånaden.

En annan tankeväckande idé för en gåva är att guida gäster som är långväga runt i staden före och efter bröllopet. Om du har organisatoriska färdigheter kan du erbjuda dina tjänster som brudens assistent under bröllopsveckan och följa upp viktiga detaljer.

Personliga gåvor för en bridal shower

Du kan anpassa din presentidé genom att ge den blivande bruden en anpassad gåva på hennes bridal shower. Detta kan vara allt från anpassade vinglas, muggar eller personliga skärbrädor. Du kan också skräddarsy objekt med brudens initialer, fina citat om kärlek eller hennes kommande bröllopsdatum så att de ser extra speciella ut.

En anteckning om roliga idéer

Undvik att ge bruden fel saker vid en bridal shower eftersom olika familjemedlemmar kommer att delta. Men om du är bekant med brudens familjemedlemmar och deras humor, kan du använda välja något du tror blir bra. Tänk på att några gåvor passar bättre på hennes möhippa.

DIY bridal shower presenter

Oavsett om det beror på budgetproblem eller kärlek till handgjorda saker, är DIY-gåvor ibland det perfekta valet. Förbered dig dock på att spendera mycket tid på att skapa den perfekta presenten. Om du väljer att skapa något som ett handstickat eller en hemlagat, ge dig själv gott om tid. Ge dig själv veckor eller kanske månader när du gör dina gåvor, så att du undviker stressen.

Oavsett vad du vill ge vid bridal shower, låt det komma från ditt hjärta. Krascha inte din budget, men ge något som kommer att bära dina bästa önskningar till paret.

Hur mycket ska man lägga presenten till värden/värdinnan vid en bridal shower?

Mycket arbete går från att planera en bridal shower, organisera gästlistan till att sätta upp dagen. Det är en bra idé att ta med en liten present till den som håller eller organiserar evenemanget. Presenter kan innehålla ett vackert ljus, en bukett eller en flaska bubbel. Det är ett bra sätt att uppskatta värdinnan för det perfekta arbetet med att hålla evenemanget.

Måste jag ta med en bridal shower present till en bridal shower?

Det är inte nödvändigtvis obligatoriskt att ha med sig bröllopsgåvan. Det är också möjligt att skicka en mer betydande gåva i förväg. Men eftersom en wedding shower är mindre i storlek än bröllopet och presenter brukar öppnas vid evenemanget, är det trevligt att komma med något i handen. Och det förväntas att man ska komma med en gåva.

Kan kontanter accepteras som en gåva för bridal shower?

Medan kontanter är acceptabla som en bröllopsgåva, bör du försöka hitta en gåva till en bridal shower. Att ta sig tid att välja brudens gåva visar att du brydde dig och höll henne i dina tankar, vilket hon kommer att uppskatta efteråt. Börja med att titta på hennes bröllopsregister för att göra presentvalet enklare och snabbare.

Vad ska du göra om du inte går på en bridal shower?

Om du inte deltar i en bridal shower, men har blivit inbjuden, var noga med att skicka en present på posten. Om du inte kan skicka en present, ska du skicka en handskriven anteckning som gratulerar den blivande bruden till hennes kommande dag. För hjälp, kolla in resurser på vad man ska skriva på ett kort.

Slå in av din bridal shower present

Du har den perfekta presenten till din väns bridal shower. Du vet att hon kommer att älska den. Du bör ge den till henne vackert inslagen.

Det finns inget som säger ”från hjärtat” mer än vackert inslagna gåvor. Det betyder att du tog dig tid att hämta presenten och försiktigt förpackade den för att skapa spänning. Bruden kommer att uppskatta hur du fick presenten att se snygg ut.

Det är mycket mer personligt att använda omslagspapper för att packa in en gåva än att använda en presentpåse. Bröllopspapper gör att presenten ser mer unik ut och du kan anpassa den hur du vill. 

Det bästa stället att hitta omslagspapper som är perfekt för en bridal shower är Amazon och Etsy. Dessa webbplatser har prisvärda och vackra alternativ för presentförpackning.

Fördelen med att använda bröllopspapper är att de aldrig blir omoderna. Du kan använda detta omslagspapper för speciella tillfällen som en bridal shower, förlovning eller bröllop.

De kan också anpassas, och det finns omslagspapper med små fraser och förlovningsringar på. Du kan till och med få ett omslagspapper som har brudens framtida efternamn.

Skicka tack för deltagandet i en bridal shower

En bridal shower är ett så lyckligt och spännande tillfälle. Ingenting slår känslan av att ha vänner och familj samlade nära för att duscha dig med gåvor och goda önskningar när du inleder ditt liv som gift. Att få många gåvor innebär naturligtvis att man har en lång lista med tackanteckningar att skriva.

Under en bridal shower tar heders- eller brudtärna anteckningar medan bruden öppnar gåvorna. Därefter skickar den blivande bruden personliga brev till alla gäster för att visa sin uppskattning och tacksamhet.

Liknande inlägg

Källor

https://www.thespruce.com/how-much-should-i-spend-on-a-bridal-shower-gift-3489697

https://www.brides.com/gallery/bridal-shower-gifts-for-the-bride

Hur mycket ska man lägga presenten vid en bridal shower?
Rulla till toppen