Påskpresent till barnbarn

När det är påsk vill man ju ge sitt barnbarn något gott eller något fint i påskägget. Men vad ger man egentligen ett barnbarn i påskpresent när han är för liten för att äta godis?

Vad ger man sitt barnbarn i påskpresent? Bra presenter att ge sitt barnbarn är små leksaker, kläder och annat som hon eller han behöver. Kanske finns det någon liten frukt eller annat gott som du kan stoppa i ägget också?

Vad ger man i påskpresent till sitt barnbarn?

Jag ska ge mitt barnbarn en telefon. Jag har märkt att han är väldigt intresserad av telefoner. Så jag hittade en telefon i leksaksaffären med knappar på och trycker man på dem så pratar telefonen eller spelar lite. Den ska han få i påskpresent.

Sedan verkar det som att han bara har pyjamaser med glip över magen, så det får han en ny av mig i påskpresent.

Han är väldigt förtjust i att äta, så han ska även få en banan. Även om han inte har kommit i den åldern att han får äta godis så kan han ju ändå få något gott att äta.

Han är i den åldern där han är mycket förtjust i presentsnören, så han ska få det inslaget i en låda istället för i ett påskägg. Sedan när det är dags att åka dit så köper jag med mig en banan till honom också.

Här har du mitt underbara lilla barnbarn. Hans mamma är inte så tokig hon heller.

Min yngsta dotter hade planerat att ta med honom och gå påskkärring. En söt liten bebis borde ju vara världens godismagnet. Han äter ju inget själv, så det var praktiskt taget bara för henne att håva in liksom. Men nu i coronatider så har hon lagt det där med att gå påskkäring på is. Jag tycker det verkar klokt och har kompenserat henne med extra mycket godis i år.

Tips på fortsatt läsning

Påskpresent till barnbarn
Rulla till toppen