Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Påskpresent till tonåring

När påsken närmar sig så vill nog alla ge sina barn något lite extra. Men när man har en tonåring i familjen är det inte lika enkelt att komma på bra presenter.

Men vad kan man ge sin tonåring i påskpresent? Bra påskpresenter till en tonåring är godis, små hårsaker, inredningsprylar och praktiska saker som de behöver. Det är kul att smyga ner något knasigt i presentkorgen eller godis ägget också.

Vad kan man ge tonåringar i påskpresent?

Men fortsätt läsa så kommer jag berätta vad min dotter får i sin presentkorg, så kanske du också kan få någon inspiration vad du ska ge din tonåring.

Så vad ger man då en tonåring i påskägget? Ja, till att börja med har jag frångått det här med ägg i år. Det känns onödigt att köpa ett stort ägg. Jag hade däremot en korg hemma som jag använde mig utav. Här ser du innehållet i korgen som jag har köpt på mig under en period.

Jag ska stoppa i godis, chips, Nutella, en laddkabel till telefonen eftersom hennes gamla har gått sönder. Jag har även hittat några hårtofsar som hon tittat på i butiken förut.

Den stora vita kartongen är doftstickor. Vi har nyligen fixat iordning hennes rum och inrett det lite vuxnare. Så jag tänkte att doftpinnar kan vara trevligt att få. Det här doftpinnarna hittade jag på Rusta.

Hon får också lite pengar. Dem har jag lagt i en påse för att inte sprida eventuella bakterier. Hon hade önskat sig en hand som man målar av från IKEA och ringar från HM. Men just nu är det ju problemet med Corona, så jag är inte speciellt sugen att gå vare sig på HM eller IKEA. Men hon har fått pengar så det räcker till både handen och ringar. Det ska bli spännande att se om de är så viktiga att köpa när hon får pengar till det eller om pengarna kommer att gå till något annat istället.

Min dotter brukar uppskatta när man busar lite med henne, så jag har även lagt ner lite utländska mynt i pengapåsen. Så ska jag försöka komma på några mer busiga grejer att stoppa ner. Jag har inte några riktigt bra idéer där ännu.

För att göra det lite snyggt tog jag en korg och la en fin servett i botten på den. Sedan fyllde jag korgen med godiset och prylarna. Innan jag överlämnar den ska jag knyta på ett gult band.

Eventuellt funderar jag även på att ha en skattjakt. Förra året hade jag en skattjakt med massa ledtrådar där hon och min sambo fick en promenad och kluriga frågor. När de kom till Circle K skulle de meddela mig och så swishade jag pengar till en varsin varm korv åt dem. Jag kände på mig att läget skulle vara ganska kritiskt vid ungefär den tidpunkten. Efter ytterligare några ledtrådar ledde det hemåt. Jag vågade ju inte lägga deras påskägg ute, utan det hade jag gömt hemma. Men de hade i alla fall fått en skön promenad.

Vi får se vad det blir i år!

Tips på fortsatt läsning

Påskpresent till tonåring
Rulla till toppen