Top 10 bÀsta presenterna

Ibland funderar jag över vad andra köper för presenter, gör du det ocksÄ? Nu efter att ha haft den hÀr hemsidan ett tag kan jag faktiskt svara pÄ den frÄgan. HÀr hittar du de tio bÀsta presenterna som folk köper mest av. Vilken som Àr allra best beror ju sÄ klart pÄ vilken mottagaren av presenten Àr.

HÀr hittar du de topp tio bÀsta presenterna

Personlig sagobok

Den vanligaste presenten att ge barn Àr en personlig sagobok. HÀr vÀljer man namn, utseende och kön pÄ huvudpersonen i boken. Det finns mÄnga bra böcker att vÀlja mellan. I vissa av berÀttelserna kan man fylla i fler personer i barnets omgivning. Jag har sjÀlv bestÀllt en sÄdan bok till mitt barnbarn och sjÀlvklart la jag till mig sjÀlv i berÀttelsen. Det finns böcker som passar frÄn 1-9 Är.

LÀs mer om böckerna och bestÀll


Spaweekend

Spaweekend Àr en fin present att ge sig sjÀlv eller en vÀn. HÀr blir ni bortskÀmda under en helg pÄ ett lyxigt spa.

  • Övernattning i ett fint hotellrum
  • En trerĂ€tters middag
  • Frukost
  • Mysiga aktiviteter och avkoppling pĂ„ spa

En spa-upplevelse Àr en bra present att ge sig sjÀlv eller dela med en vÀn. Det Àr en perfekt avkoppling frÄn vardagen. HÀr fÄr ni njuta av en mysig spa-upplevelse. Den hÀr upplevelsen finns pÄ flera olika orter. PÄ vissa orter erbjuds Àven trÀningspass och gym. PÄ kvÀllen nÀr ni anlÀnt fÄr ni njuta av en god middag. Men det kanske bÀsta med en hotellövernattningen, om du frÄgar mig, Àr nog den goda hotellfrukosten. Den överdÄdiga frukostbuffén dÀr allt stÄr uppdukat.

Spaweekend Àr en av de mest köpta presenterna. LÀs mer om spaweekenden hos Upplevelse.com


Saltlampa frÄn Himalaya

Saltlamporna frÄn Coolstuff Àr vÀldigt populÀra presenter. Nu finns de Àntligen i lager och gÄr att köpa igen.

Saltlamporna har blivit vÀldigt trendiga eftersom de ger ett vÀldigt fint ljus i rummet. Saltlampan Àr uthuggen av naturliga saltblock frÄn Himalaya. Varje lampa Àr unik och kan variera lite i fÀrg och storlek.

NÀr man tÀnder saltlampan ger den ett rosa-orange ljus. Den ojÀmna, skimrande saltytan tillsammans med den vackra fÀrgen gör lampan till en vacker inredningsdetalj i hemmet.

Nu kan du Àntligen bestÀlla saltlampan igen! LÀs mer om den pÄ Coolstuff


Godisboxen

Godisboxar har ocksÄ sÄlt mycket, och det kanske inte Àr sÄ konstigt. Det Àr ett vÀldigt smidigt sÀtt att köpa presenter.

Man bestÀller godisboxen online och det finns mÄnga att vÀlja mellan. NÀr du valt box fÄr du vÀlja bild till sjÀlva boxen. HÀr kan du vÀlja ett eget foto som du laddar upp om du vill. Du skriver Àven en personlig hÀlsning och sedan skickas godisboxen direkt till mottagaren. Det finns mÄnga fina godisboxar att vÀlja mellan:

Godisboxarna innehÄller en blandning av godis, lotter, presentkort, biobiljetter och smÄ fina gÄvor. Det Àr en personlig och enkel present att skicka till nÄgon du tycker om!


VĂ€ckarklocka

Vissa mÀnniskor har en tendens att försova sig. Kanske Àr det tonÄringen som har svÄrt att ta sig upp ur sÀngen i tid. DÄ finns det faktiskt en vÀckarklocka dÀr man ska skjuta prick för att kunna stÀnga av alarmet. NÀr larmet gÄr fÀlls pricktavlan upp.

Med den hÀr vÀckarklockan kan man skapa sin egen ringsignal. SÄ varför inte skrika in ett lÀmpligt meddelande till tonÄringen innan du överlÀmnar den hÀr presenten?

VÀckarklockorna som man skjuter prick pÄ har sÄlt vÀldigt bra. Jag gissar att det Àr mÄnga som tycker det Àr jobbigt att komma ur sÀngen pÄ morgonen. LÀs mer om vÀckarklockan pÄ Coolstuff.


Sjöjungfrufilt

MĂ„nga barn har nog sett filmen ”Den lilla sjöjungfrun”. Men visste du att den faktiskt Ă€r baserad pĂ„ sagan med samma namn av dansken Hans Christian Andersen. Han skrev den Ă„r 1837 och Ă€nda sen dess har drömmen om att förvandlas till en sjöjungfru funnits hos mĂ„nga. Sjöjungfru filten Ă€r i alla fall nĂ„got som mĂ„nga önskar sig. Barn vill gĂ€rna leka sjöjungfru med den och för oss vuxna Ă€r den perfekt för soffmys. Till skillnad frĂ„n en vanlig filt kommer inte filten glida av, utan hĂ€r kommer fötterna fortsĂ€tta vara varma. Sjöjungfrufilten Ă€r en av de bĂ€sta och mest köpta presenterna.

LÀs mer och bestÀll sjöjungfrufilten hos Coolstuff


Linbana

Vill du förgylla barnens tillvaro sÄ verkar en linbana vara det man ska köpa.

Den hÀr linbanan spÀnner du upp mellan tvÄ trÀd, sedan Àr det bara att Äka. En linbana i den egna trÀdgÄrden kommer göra ert barn till en omÄttligt populÀr kompis i kvarteret.

  • 12 meter lĂ„ng
  • lĂ€ttmonterad

Köp linbanan hos Coolstuff


Doftljus

Doftljus Àr mycket populÀra, speciellt dessa. NÀr ljuset smÀlter blir ett litet foliepaket synligt. I foliepaketet kommer du hitta ett fint halsband, eller örhÀngen designade av Friihof och Siig.

Vilket smycke du fÄr Àr det slumpen som avgör, sÄ det blir extra spÀnnande.

  • Smyckets vĂ€rde Ă€r mellan 249 kr och 449 kr
  • Vackert ljus

LĂ€s mer om smyckesljuset!


Anteckningsmugg

Det hÀr Àr en rolig liten present som passar att ge de flesta. HÀr kan man skriva meddelanden pÄ muggen med en penna för att sedan sudda ut dem igen.

En kul present bÄde till kollegan, Àlsklingen eller barnen. HÀr kan du skriva bÄde kÀrleksfulla, roliga eller knasiga meddelanden innan du överlÀmnar presenten. En billig och vÀldigt rolig present!

Du hittar muggen hos Coolstuff.


Aktier

De flesta barn idag har redan allt de behöver och lite till. MÄnga förÀldrar och far- och morförÀldrar vill inte lÀngre köpa fler saker till barnbarnen. De tycker istÀllet att det Àr bÀttre att öppna ett aktiekonto Ät barnen.

Idag behöver man ju inte lÀngre köpa för en viss summa och courtaget Àr bara nÄgra kronor. SÄ det Àr inga problem att köpa aktier bara för nÄgra hundralappar. Att fÄ aktier Àr en bra present att ge ett barn. De stiger sannolikt i vÀrde och blir vÀrda mycket mer Àn summan man sÀtter in. Det brukar ocksÄ vara kul att följa hur det gÄr för det egna bolaget. Detta Àr kanske den allra bÀsta presenten som du kan ge ett litet barn.

LÀs mer och öppna ett konto hos Avanza!


Smycken med gravyr

Personliga smycken dÀr man vÀljer en egen text för gravyr Àr en annan trend jag kan se bland presenterna. Det finns smycken bÄde för unga, gamla, mÀn och kvinnor.

Hos Get Personal hittar du smycken och assessorer som graveras, till bra priser. Exempel pÄ vackra smycken:

Fina smycken för gravyr kan du hitta hos Get Personal.

Relaterade frÄgor

Vad Àr en bra presenttips till en tjej? Tjejer gillar förstÄs olika saker, men nÀr de Àr smÄ brukar gosedjur, musikinstrument, prinsessklÀnningar och godsaker vara bra presenter att ge en tjej. Lite Àldre tjejer brukar vara intresserade av inredning, musik, klÀder och att mÄla. SÄ bra presenttips till dem Àr förstÄs inredning, presentkort pÄ klÀder, hörlurar och konstnÀrsutrustning. Jag har samlat presenttips till tjejer hÀr.

Vad Àr de bÀsta presenttipsen till en kvinna? De bÀsta presenterna till kvinnor Àr smycken, parfym, inredning, choklad, en fin och peppande mugg eller kanske en upplevelse som ni kan Äka pÄ tillsammans. Fler fina presenttips till en kvinna har jag samlat hÀr.

Vart hittar jag bra födelsedagspresenter till mamma? Bra födelsedagspresenter till mamma kan bÄde vara sÄdant du gör sjÀlv, smÄ kÀrleksfulla gÄvor eller kanske nÄgot ovÀntat, sÄ som en fÄgelholk med kameraövervakning eller en lina att balansera pÄ. Du kan hitta fler bra födelsedagspresenter till mamma samlade hÀr.

Vad ger man i present till en 10-Ärig kille? En bra present att ge en 10-Ärig kille pÄ födelsedagen Àr en klÀttervÀgg, kulbana, pussel, en rolig vÀckarklocka, gitarr, vattenbana, eller att ta med honom till en trampolinpark. Fler tips pÄ bra presenter du kan ge en 10-Ärig kille har jag samlat hÀr.

Vad Àr en bra present till en man? Att hitta bra presenter till en man tycker i alla fall jag Àr vÀldigt svÄrt. SÄ jag har lagt ner mycket tid och kÀrlek pÄ att sammanstÀlla en bra lista pÄ bra presentförslag till mÀn. NÄgra förslag Àr en snygg vÀska, en kul upplevelse, en god parfym eller nintendokalsonger.

Dela gÀrna sidan

Gillade du sidan med de 10 bÀsta presenterna, dela gÀrna sidan!