Tips på bröllopspresent

Att hitta den perfekta bröllopspresenten kan vara en utmaning, oavsett om det är för ditt eget bröllop eller om du är gäst på någon annans. Men med lite kreativitet och tanke, kan du hitta en present som kommer att uppskattas och vara minnesvärd. Här är några tips på bröllopspresent.

Tips på bröllopspresent
 1. Personlig present En personlig present är alltid uppskattad. Du kan välja att graverade present, som en skål, en vas eller en klocka, med namn och datum på bröllopet. En annan idé är att ge en personlig tavla eller en fotobok med bilder på paret.
 2. Upplevelsepresent Ge paret en minnesvärd upplevelse genom att ge en present som de kan göra tillsammans, till exempel en middag på en fin restaurang, en helgresa eller en spabehandling. Upplevelser är en bra present för par som redan har allt de behöver.
 3. Praktisk present En praktisk present kan vara både användbar och uppskattad. Tänk på paret och deras behov, kanske behöver de nya sängkläder eller en ny kaffebryggare. Andra idéer kan vara en vinkyl, en mixer eller en smart hemma-assistent.
 4. Konst Ge ett unikt och minnesvärt konstverk som de kan ha hemma. Det kan vara något som påminner dem om deras bröllopsdag eller något som de båda tycker om. En vacker målning, en skulptur eller ett fotokollage är några exempel på konst som kan vara en fin bröllopspresent.
 5. Resor Ge paret en resa till deras drömdestination som en bröllopspresent. Det kan vara en lyxig resa till Maldiverna eller en roadtrip genom Europa. Om du inte har råd med en hel resa kan du bidra med ett presentkort till flygbolaget eller ett hotell.
 6. Mat och dryck Om paret är mat- och dryckentusiaster kan du ge dem en present som speglar deras intressen. Det kan vara en vinprovning, en matlagningskurs, en hemlagad korg med delikatesser eller ett medlemskap i en vin- eller ölklubb.
 7. Smycken Smycken är alltid en populär present, och kan vara en fin gest till bruden. Du kan ge en elegant halsband, armband eller ring. Om du vill göra det extra personligt kan du gravera in deras namn eller bröllopsdatum.
 8. Aktivitetspresenter Ge en present som de kan göra tillsammans, såsom en rolig aktivitet. Det kan vara en ballongflygning, en seglingstur eller en vattenskidåkning. Tänk på vad paret gillar att göra tillsammans och välj en present som passar deras personligheter och intressen.
 9. En vingprovning: Att ge bort en vingprovning är en utmärkt idé för det nygifta paret som gillar vin. Det finns många vingårdar runt om i landet som erbjuder provningar och ofta kombineras dessa med en guidad tur i vingården. Det kan vara en trevlig upplevelse att få upptäcka nya smaker tillsammans, samtidigt som man lär sig mer om vinproduktionen.
 10. En spa-upplevelse: Att ge bort en spa-upplevelse är ett fantastiskt sätt att ge brudparet en möjlighet att koppla av och unna sig lite egentid. En dag på spa kan innehålla allt från behandlingar som massage och ansiktsbehandlingar, till bastubad och avslappning i poolen. Det finns många olika paket att välja mellan, så det är lätt att hitta något som passar just det nygifta paret.
 11. En matlagningskurs: Att ge bort en matlagningskurs är ett bra sätt att ge brudparet en möjlighet att lära sig något nytt tillsammans. Det kan vara en kurs i allt från italiensk matlagning till veganmat eller bakning. Att få lära sig nya maträtter och tekniker kan vara både roligt och användbart för framtiden.
 12. En fotobok: En personlig och romantisk bröllopspresent är en fotobok med bilder från bröllopet och från tiden före bröllopet. Det kan vara en fin minnesgåva som det nygifta paret kan ha som minne från sin speciella dag och som de kan bläddra igenom när de vill påminnas om den.
 13. En presentkorg: En presentkorg är alltid en uppskattad present. Det finns många olika typer av presentkorgar att välja mellan, men en som är fylld med lyxiga delikatesser och godis är alltid en vinnare. Det är en perfekt present för det nygifta paret att njuta av tillsammans.
 14. En personlig tavla: Att ge bort en personlig tavla kan vara en unik och personlig bröllopspresent. Det kan vara en tavla med brudparets initialer, deras favoritcitat eller ett foto av dem tillsammans. Det är en present som garanterat kommer att få en hedersplats i deras hem.
 15. Sammanfattningsvis finns det många olika bröllopspresenter att välja mellan, beroende på vad det nygifta paret gillar och vad som passar deras personligheter och intressen. Oavsett vad man väljer är det viktigt att ge en present som visar att man tänkt på paret och att man önskar dem all lycka i framtiden.
Tips på bröllopspresent
Rulla till toppen