Sweet 16

Sweet 16 är en betydelsefull milstolpe i en ung persons liv och det är viktigt att fira den på rätt sätt. Här är några tips på hur man kan anordna en minnesvärd Sweet 16-fest.

Inbjudningar

Börja med att skicka ut inbjudningar till gästerna i god tid. Inbjudningarna kan ha temat ”Sweet 16” och inkludera bilder på den blivande födelsedagsbarnet. Glöm inte att inkludera datum, tid och plats för festen samt instruktioner för OSA.

Aktiviteter och lekar

En Sweet 16-fest bör ha tillräckligt med aktiviteter för att hålla gästerna underhållna hela kvällen. Du kan ha en fotobås där gästerna kan ta bilder med temat Sweet 16. Du kan också ordna en dans tävling med en speciell pris för vinnaren, en tårta som man ska spruta med kolsyrat vatten för att se vem som kan spruta längst eller en karaoketävling.

Mat och dryck

Mat och dryck är en viktig del av festen. Du kan servera lättare mat som till exempel småsnittar, fruktspett, pizzabitarna och chips. Du kan också ha en speciell drinkbar med läsk och alkoholfria drinkar. Om det är en mer vuxen publik kan du också ha en alkoholbar, men se till att ha en bartendern som kan säkerställa att ingen under 18 år serveras alkohol.

Kläder och dekor

Sweet 16 är en tillställning där det är vanligt att man klär upp sig. Du kan ha en dress code, t.ex. ”cocktail” eller ”semi-formell. För dekorationer kan du använda ballonger, konfetti och ljusslingor för att skapa en festlig stämning.

Presenter

Som värd kan du ge födelsedagsbarnet en present som kan vara minnesvärd, till exempel en smycke eller en resa. Gästerna kan också ge presenter till födelsedagsbarnet. Du kan ha en önskelista som hjälper gästerna att välja rätt present.

Sammanfattningsvis, en Sweet 16-fest är en stor milstolpe som bör firas med en minnesvärd tillställning. Tänk på att inkludera aktiviteter och lekar, mat och dryck, kläder och dekor samt presenter för att göra festen extra minnesvärd.

Butiker där du hittar allt för ditt kalas!

Först och främst, när det gäller att arrangera ett oförglömligt kalas, är rätt utrustning huvudsakligen nyckeln till framgång. Därför har vi gjort det tunga lyftet för dig. Därefter kan du enkelt skumma igenom denna lista med de bästa webbutikerna som erbjuder allt vad du kan önska för en fest. Eftersom vi vet hur viktigt det är att skapa perfekta minnen, har vi valt dessa butiker med omsorg.

Tips på fortsatt läsning

Present till en 16 årig tjej

Sweet 16
Rulla till toppen