Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Planera den perfekta Boho-festen: Inbjudningar, Aktiviteter, Lekar, Mat, Kläder, Dekor och Presenter

En boho-fest är perfekt för den som vill ha en avslappnad och bohemisk atmosfär på sin fest. Här är några tips för att planera den perfekta boho-festen.

Inbjudningar

Använd mjuka färger och naturliga material när du skapar inbjudningar. Använd gärna bilder av blommor och naturmotiv på inbjudningen. Se till att inkludera viktig information om festen, som tid, plats och dresscode.

Aktiviteter

En av de viktigaste aktiviteterna för en boho-fest är att skapa en avslappnad atmosfär där gästerna kan koppla av och ha kul. Du kan ha en DIY-hörna där gästerna kan skapa egna armband och halsband, eller en blomsterkransverkstad där gästerna kan göra sina egna boho-blomsterkransar. Du kan också ha en livemusik eller en DJ som spelar avslappnande musik som passar temat.

Lekar

Ha lekar som passar boho-fest-temat. Du kan ha en ”utmaning för kreativitet” där gästerna får i uppdrag att skapa något med olika material som du ställt fram. Du kan också ha en ”dikt-konkurrens” där gästerna får skapa sin egen dikt på plats.

Mat

En boho-fest bör ha en lätt, avslappnad mat som är enkel att servera och äta. Du kan ha en buffé med sallader, bröd, ostar och andra små rätter som passar temat. En annan idé är att servera picknickmat, som olika sorters smörgåsar och frukt. Se till att ha alternativ för vegetariska och veganska gäster.

Kläder

Be gästerna att klä sig i en avslappnad boho-stil. Klänningar och kjolar med blommor och spetsar, hattar och sandaler är vanliga inslag i boho-looken. Glöm inte att be gästerna om det är något särskilt som passar in i temat, till exempel en blomsterkrans.

Dekor

Dekorera festlokalen i linje med boho-fest-temat. Använd naturliga material som trä, tyg och växter för att skapa en bohemisk känsla. Du kan ha ljusslingor och ljus i olika storlekar för att skapa en avslappnad atmosfär.

Presenter

Ge presenter som passar boho-fest-temat. Det kan vara en handgjord trätavla eller en dekorativ kudde med boho-mönster. Se till att inkludera en personlig hälsning eller ett tackkort som tackar gästerna för att ha deltagit i festen.

När du planerar din boho-fest, tänk på att det är viktigt att skapa en miljö som uppmuntrar avkoppling, kreativitet och roligt. Genom att ta hänsyn till inbjudningar, aktiviteter, lekar, mat, kläder, dekor och presenter, kan du hjälpa till att skapa en minnesvärd och unik fest som gästerna kommer att älska.

Sammanfattningsvis, genom att använda dessa tips för inbjudningar, aktiviteter, lekar, mat, kläder, dekor och presenter, kan du skapa den perfekta boho-festen. Tänk på att anpassa planeringen efter dina önskemål och budget, och glöm inte att ha kul under festen. Fokusera på en avslappnad atmosfär med inslag av natur och användning av naturliga material för att skapa den perfekta boho-känslan.

Planera den perfekta Boho-festen: Inbjudningar, Aktiviteter, Lekar, Mat, Kläder, Dekor och Presenter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen