Rolig inflyttningspresent

Att ge en inflyttningspresent kan vara en utmaning. Man vill hitta något som är användbart, personligt och kanske till och med roligt. En inflyttningspresent är ett perfekt tillfälle att visa upp din kreativitet och ge något som inte bara kommer att uppskattas utan också kommer att användas i det nya hemmet. Men vad är en rolig inflyttningspresent?

Här är några idéer på en rolig inflyttningspresent

En personlig dörrmatta

En personlig dörrmatta är en enkel men rolig present som också är praktisk. Det finns många olika stilar och mönster att välja mellan, men du kan också välja att designa din egen dörrmatta med en rolig eller personlig text eller bild. Det kommer säkert att få mottagaren att le varje gång de går in och ut ur sitt nya hem.

En rolig köksgadget

En rolig köksgadget kan vara en praktisk och rolig inflyttningspresent. Det kan vara allt från en självroterande glasskopa till en bananformad flaskaöppnare. Det finns många olika gadgets att välja mellan, så välj något som passar mottagarens personlighet och intressen.

En personlig karta över området

En personlig karta över området kan vara en unik och personlig present till någon som just flyttat in i ett nytt område. Du kan välja att inkludera markeringar på platser som är viktiga för mottagaren, såsom deras nya hem, arbetsplats eller favoritrestauranger. Detta är en present som mottagaren kan hänga upp på väggen och visa upp sin nya stad.

En personlig fotobok

En personlig fotobok kan vara en annorlunda och minnesvärd present. Samla bilder av mottagaren från deras gamla hem och inkludera bilder från deras nya hem och område. Du kan också inkludera personliga meddelanden från vänner och familj som kan vara en påminnelse om deras tidigare hem och en välkomnande hälsning till det nya.

En upplevelsepresent

En upplevelsepresent kan vara en rolig och minnesvärd inflyttningspresent. Det kan vara något som passar mottagarens intressen och personlighet, såsom en matlagningskurs, en vinsmakning eller en spa-dag. En upplevelse är något som de kan njuta av och skapa nya minnen i sitt nya hem.

Dörrmatta

En dörrmatta med en rolig text eller bild på. Det kan vara något som välkomnar gästerna på ett lustigt sätt eller som påminner om viktiga regler i hemmet, som ”Ta av dina skor och ge mig vin” eller ”Ingen mat eller dryck i vardagsrummet, förutom popcorn och öl.

Personlig kokbok

En personlig kokbok med recept från vänner och familj. Be alla som känner den nyinflyttade att skicka in sina favoritrecept och samla dem i en fin bok som kan användas som inspiration i det nya köket.

Presentkorg

En presentkorg med roliga och användbara saker för hemmet, som en skärbräda i form av en gitarr, en vinöppnare formad som en liten flodhäst eller en kniv som ser ut som en biff.

Överlevnadskit

En ”överlevnadskit” för den första tiden i det nya hemmet. Det kan vara en liten väska eller box med saker som en skruvmejsel, en hammare, en ficklampa, en brandvarnare och några snacks att ha till hands.

Teckning

En personlig teckning av den nya bostaden eller en rolig illustration av den nya familjen som kan ramas in och hängas upp på väggen.

Magnetisk tavla

En rolig present som också är praktisk är en magnetisk tavla som kan användas för att organisera inköpslistor, lämna meddelanden eller skriva roliga meddelanden till varandra.

Trädgårdsdekoration

Om den nya bostaden har en trädgård eller uteplats kan en rolig present vara en udda och personlig trädgårdsdekoration, som en fågelholk formad som ett rymdskepp eller en metallskylt med en humoristisk text på.

Personlig present

En personlig present som också är praktisk kan vara en tröja, mugg eller handduk med en rolig text eller bild på, som påminner om den nya bostaden eller något som den nyinflyttade gillar.

Oavsett vad man väljer så är en rolig inflyttningspresent ett sätt att göra den nya bostaden lite mer personlig och att visa uppskattning för den nya vännen eller familjen som flyttat in.

Det finns så många olika roliga inflyttningspresenter att välja mellan. Det viktigaste är att du väljer något som är personligt och praktiskt, samtidigt som det kan sprida glädje och vara en påminnelse om den nya starten i det nya hemmet.

Rolig inflyttningspresent
Rulla till toppen