Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present till barn på sjukhus

Vill du hitta en krya på dig present till ett barn som ligger på sjukhus?

Vad är en bra present till ett barn som ligger på sjukhus? För att veta vad som är en bra present till barnet i fråga behöver du förstås veta om barnet är sängbundet eller inte. Sedan beror det förstås på hur gammalt barnet är. Men bra presenter brukar vara en film, en nalle, ljudböcker och lego. Kanske vill du skicka en godisbox?

Oavsett om barnet ska ligga inlagd länge på sjukhuset, eller om det snart får åka hem igen kan en liten gåva göra stor skillnad. Här ska du få lite tips på presenter som fungerar!

Vad är en bra present till ett barn som ligger på sjukhus?

Leksaker att ge i present till barn på sjukhus

Mysig nallebjörn

En mjuk och kramgo nallebjörn är en tröstande vän. En perfekt kärleksfull följeslagare som erbjuder trygghet och värme. En perfekt krya på dig present!

Lego

Med LEGO Creator Mäktiga Dinosaurier kan barnen återskapa urtida äventyr. Denna byggsats uppmuntrar till kreativitet och erbjuder spännande lekstunder. Lego är populära krya på dig presenter.

Labyrintboll

En labyrintboll är en utmanande och rolig leksak som stimulerar både tänkande och motorik. Perfekt för att hålla barnet engagerat och underhållet.

Gosedjur

Ett mjukt gosedjur kan bli en tröstande och kärleksfull vän för barnet på sjukhus, erbjuder värme och trygghet.

Gosedjur Elsa Frost Docka

En gosedjur av Elsa från Frozen är en fantastisk vän för barn på sjukhus, erbjuder timmar av lek och en känsla av tröst.

Lekset dinosaurier + matta

Skapa en förhistorisk värld med ett dinosaurieleksaker set. Lekmattan och de färgglada figurerna stimulerar fantasin och erbjuder timmar av underhållning.

Pyssel till barn som ligger på sjukhus

Pärlor Blommor

Breba Blommor Mini-pärlset är en färgglad och kreativ gåva som sprider glädje och skönhet i sjukhusmiljön, perfekt för kreativa.

 blompyssel i krya på dig present

Pysselkitgör din egen enhörning

”DIY-kit Funny Friends – Enhörning” låter barn skapa sin egen magiska vän, en kreativ och rolig aktivitet under sjukhustiden.

Aquabeads pärlor

Aquabeads pärlset är en färgsprakande och kreativ present som låter barnet skapa egna konstverk. En säker och rolig aktivitet som uppmuntrar till kreativitet.

Pussel och spel att ge i present till barn på sjukhus

IQ-pussel av metall

Ett IQ-pussel av metall erbjuder en stimulerande utmaning som håller barnet engagerat och underhållet under sjukhustiden.

iq pussel som krya på dig present

Yatzy

Yatzy, ett tärningsspel som inte kräver mycket utrymme, är idealiskt på sjukhus. Det erbjuder spänning och en chans till gemenskap.

Pussel Djeco Trädkoja 200 bitar

Djeco’s ”Tree House” pussel med 200 bitar är en fängslande utmaning. Den färgglada och detaljerade bilden inspirerar till fantasifulla lekar och stimulerar koncentrationen.

1000 bitars pussel

Färgglada och utmanande pussel från Jan van Haasteren är perfekta för att engagera och underhålla barn på sjukhus med kreativa motiv.

Kortlek

En kortlek öppnar upp för en mängd spel och skratt. Perfekt för sjuka barn att dela roliga stunder med familj och vänner.

en enkel krya på dig present

Schack

För barnet som tillbringar mycket tid i sängen är ett schackspel en utmärkt gåva. Det stimulerar tänkandet och fördriver tiden på ett roligt sätt.

Pussel i trä dinosaurie

Bygg och utforska med ett 3D-pussel av ett dinosaurieskelett. En pedagogisk och underhållande gåva som främjar finmotorik och nyfikenhet.

Spel Fia med knuff

Det klassiska spelet ”Fia med Knuff” är perfekt för stunder av avkoppling. Med enkla regler erbjuder det rolig underhållning för barn på sjukhus.

Spel Zoo MixMax från 5 år

Rekommenderat från 5 år, ”Zoo MixMax” är ett engagerande spel som underhåller och förgyller tiden för barnet som vårdas på sjukhus.

Böcker och läsning

sagor är en underbar krya på dig present till barn

Min Bästa Bok” är en inbjudan till äventyr för barn från 1 till 9 år, med berättelser som fångar fantasin och hjälper till att bygga livslånga läsvanor.

Super Charlie” är en bokserie för barn mellan 3-6 år som kombinerar humor och spänning för att ta de yngsta läsarna med på äventyr, vilket gör den till ett perfekt val för småttingar på sjukhus. En annan inspirationskälla är ”Viktiga kartor för äventyrare och dagdrömmare”, som tar barnen med på fantasifulla resor från sjukhussängen.

Handbok för superhjältar” riktar sig till barn mellan 6-9 år och tar dem med på inspirerande äventyr som betonar mod och vänskap. För en dos humor under sjukhusvistelsen finns ”Dr. Mugg – Dasspappersplaneten”, som garanterar skratt och äventyr.

Godnatt, Mister Tom” erbjuder en gripande berättelse om vänskap och överlevnad, som väcker känslor och tankar, medan ”Rum 213” bjuder på spänning och mysterier, perfekt för att stimulera fantasin och underhålla unga läsare.

Slutligen erbjuder ”Sagor för pojkar som vågar vara annorlunda” och ”Godnattsagor för rebelltjejer” inspiration och hyllar styrka och individualitet, vilket gör dem till perfekta läsupplevelser för barn på sjukhus.

Elektronisk underhållning som krya på dig present

Prenumeration på ljudböcker

En prenumeration på ljudböcker är en port till äventyr för barnen. Upptäck en värld där spännande historier och karaktärer blir levande genom berättandet. En perfekt krya på dig present!

storytel

Spelkonsol retro NES Nintendo

En portabel spelkonsol erbjuder en nostalgisk spelupplevelse, perfekt för underhållning på sjukhus.

Nintendo Switch

Nintendo Switch OLED erbjuder en värld av spel och underhållning, perfekt för att fördriva tiden på sjukhus med spännande äventyr.

Nintendo switch Super mario Odyssey

”Super Mario Odyssey” tar barn på en resa genom magiska världar. Ett spännande äventyr som ger glädje och underhållning under sjukhustiden.

Filmboxen med Harry Potter

Följ med på Harry Potters magiska resor med ”Harry Potter Complete Box 1-7”. En perfekt serie om man ligger på sjukhus.

Godis & Överraskningar

Vetevärmare nalle

Visa din omtanke med en vetevärmare i form av en nalle. Perfekt för att ge tröst och värme till sjuka barn.

Godisbox, skicka en god krya på dig hälsning

En färgglad godisbox ”Barnsligt Gott” är en härlig överraskning som sprider söt glädje och lyser upp dagen för sjuka. En perfekt krya på dig present som man kan skicka.

Att välja den perfekta presenten till någon som ligger på sjukhus kan vara en utmaning, men det är också ett vackert sätt att visa din omtanke och skicka en krya på dig hälsning som verkligen gör skillnad.

Oavsett om det handlar om att förgylla dagarna med en mysig nalle, skapa äventyr genom böckernas magiska värld, eller bjuda in till spel och skapande, är varje present ett tecken på kärlek och stöd. Kom ihåg att det inte alltid är storleken på presenten som räknas, utan tanken och känslan av att någon bryr sig.

En väl vald krya på dig present kan lysa upp även de gråaste sjukhusdagarna och göra tiden på sjukhuset lite lättare att bära. Så oavsett om du väljer att skicka en bok, ett spel, något gott att äta, eller kanske en personlig hälsning, kommer din gest att uppskattas djupt.

Låt oss inte underskatta kraften i att visa omtanke och skicka en tankefull present till barn som behöver det som mest. Genom dessa handlingar skapar vi en atmosfär av kärlek och stöd som verkligen kan göra en skillnad i ett sjukt barns liv.

Tips på fortsatt läsning

Present till vuxna som ligger på sjukhus

Presenter till 1-årig flicka

Vad ska man skriva till någon som mår dåligt?

Vad skriver man i ett krya på dig kort

Krya på dig hälsning

Present till barn på sjukhus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen