Korallbröllop 35-årig bröllopsdag

Grattis på er 35-åriga bröllopsdag! Kanske kan det kännas som en udda siffra, och kanske passerar den förbi utan alltför mycket stoj och glim, men 35 är år en lång tid tillsammans, och därför är dagen värd att uppmärksammas. Den här årsdagen går i korallens tecken. Koraller brukar liknas vid havets regnskogar, de är värdefulla och har byggts upp långsamt och lite i taget under tusentals år, precis som ett stabilt äktenskap. De kan vara både blå, rosa och svarta, men vanligast är de röda, eller just korallfärgade. Korallen står för visdom, blygsamhet och lycka – så visst passar även detta in på paret som nu ska skåla tillsammans på sin 35-åriga bröllopsdag.

Tips på några presenter som passar att ge på den 35:e bröllopsdagen är ett saltvattensakvarium med korall, ett korallfärgat klädesplagg, smycke, tavla med koraller, läppstift, prydnadssaker föreställande koraller, eller en lampa. Är ni ressugna kanske en dyksemester på det Stora Barriärrevet utanför Australien, eller Malta med ett boende på Coral Hotel kan vara bra förslag. Vill ni göra en kortare utflykt så kan ett besök på ett akvarium också vara en bra bröllopspresent.

Presenter på ett korallbröllop

Och vad kan man då ge som present till ett par som firar korallbröllop? Ett vackert smycke, korallfärgade rosor. Kanske något praktiskt som en jacka eller ett datorfodral i en ljuvlig korallfärg.

Eller varför inte slå på stort och äntligen unna er den där långresan ni alltid drömt om? Ägna korallbröllopsdagen åt att snorkla tillsammans i kristallklara vatten där korallerna finns alldeles på riktigt. Ett minne för livet, som stärker och binder er samman ännu mer. Så låt er inspireras av havet och korallen, blått som kärleken och rött som passionen. Stort och smått på en och samma gång, vidsträckt och evigt i både rum och tid.

Polotröja i korall

Läs mer och beställ

Handväska i present på korallbröllop

Läs mer och beställ

Korallfärgad jacka

Läs mer och beställ

Korallskulptur

Läs mer och beställ

Smyckesträd korall

Läs mer och beställ

Datorfodral korallfärgat

Läs mer och beställ

Google Home mini korall 

Läs mer och beställ

Snöglob med korall

Läs mer och beställ

Skidryggsäck

Läs mer och beställ

Träningskläder i present på korallbröllop

Läs mer och beställ

Sänglampor med koraller

Läs mer och beställ

Korallbröllop 35-årig bröllopsdag
Rulla till toppen