Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Fira alla hjärtans dag med barn

Alla hjärtans dag är en dag för att fira kärlek och uppskattning, och det är en fin möjlighet att involvera barnen i firandet. Att fira alla hjärtans dag med barn kan vara en kul och minnesvärd upplevelse för hela familjen. I denna artikel kommer vi att utforska olika sätt att fira denna speciella dag med barn, från DIY-handarbeten till enkel matlagning och roliga aktiviteter som alla kan njuta av tillsammans.

Hur kan man fira alla hjärtans dag med barn?

Här är några idéer på hur du kan fira Alla hjärtans dag med barnen

Alla hjärtans dag är inte bara en dag för vuxna par, det är också en dag då du kan fira kärleken med hela familjen, inklusive barnen.

Gör handgjorda kort och presenter

Fira Alla hjärtans dag genom att göra handgjorda kort och presenter tillsammans med barnen. Ni kan till exempel göra ett hjärta av lera, måla en tavla eller dekorera en ram. Detta kommer att bli en kul och kreativ aktivitet för hela familjen.

Ha en hjärtformad frukost

Börja Alla hjärtans dag med en hjärtformad frukost. Du kan till exempel göra hjärtformade pannkakor, våfflor hjärtformade muffins eller hjärtformade äggröror. Detta kommer att göra morgonen extra speciell. Läs mer och beställ

Gör en picknick

Om vädret tillåter kan du packa en picknickkorg och ta med hela familjen på en picknick. Det kan vara en utflykt till pulkabacken. Men även stranden kan vara ett trevligt utflytsmål även vintertid faktiskt. Det finns alltid spännande saker att upptäcka. Efter en stunds lek smakar det gott med varm choklad och mackor.

Titta på en film tillsammans

Titta på en kärleksfilm tillsammans med barnen på Alla hjärtans dag. Det finns många familjevänliga filmer som kan passa, eller så kan du välja en film som du vet att barnen kommer att älska.

Gör en hjärtformad pizza

Gör en hjärtformad pizza tillsammans med barnen. Du kan välja olika ingredienser som ni alla tycker om och dekorera pizzan i form av ett hjärta. Receptet på pizza hittar du här

Gör en familjeaktivitet

Planera en aktivitet som hela familjen kan njuta av på Alla hjärtans dag. Det kan vara något som att spela brädspel, leka utomhus eller bara umgås tillsammans.

Skapa ett hjärtformat collage

Gör ett hjärtformat collage tillsammans med barnen. Samla ihop gamla tidningar, papper och foton som ni kan klippa och klistra ihop på ett papper eller kartong i form av ett hjärta.

Ha en inomhus-picknick

Om vädret inte tillåter en utomhus-picknick kan du ordna en inomhus-picknick istället. Sprid ut en filt på golvet, packa upp picknickkorgen och låt barnen välja sina favoritlivsmedel. Vad ska man packa i en picknickkorg?

Gör en hjärtformad tårta

Baka en hjärtformad tårta tillsammans med barnen. Låt dem dekorera tårtan med färger och godis, och låt dem njuta av tårtan som en eftermiddagssnack eller efter middagen.

Gör egna hjärtformade smycken

Gör egna hjärtformade smycken tillsammans med barnen. Det kan vara enkla smycken, som hjärtformade hängsmycken, armband eller örhängen. Detta kommer att bli en rolig och minnesvärd aktivitet som ni kan njuta av tillsammans.

Skicka kärleksfulla hälsningar

Skicka kärleksfulla hälsningar till nära och kära på Alla hjärtans dag. Det kan vara en personligt skriven kärleksfull hälsning, ett vykort eller en liten present som en påminnelse om hur mycket du bryr dig om dem.

Oavsett vad du väljer att göra på Alla hjärtans dag med barnen, se till att det är en dag fylld med kärlek, glädje och gemenskap. Att fira kärleken med hela familjen är en fantastisk möjlighet att skapa vackra minnen och stärka banden mellan er alla.

Relaterade inlägg

Alla hjärtans dag

Kärleksfulla citat och texter

Alla ❤️dag present till barn

Alla hjärtans dag present till honom

Alla hjärtans dag present till henne

Fira alla hjärtans dag med barn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen