Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Vad är ANYTHING BUT A CUP Party?

Har du blivit inbjuden till ett ”anything but a cup”-party och söker efter inspirerande idéer? Eller funderar du på att vara värd för ett själv? Vår naturliga dragning till social samvaro och traditionen att fira har alltid spelat en viktig roll i mänskliga relationer, något som är särskilt framträdande bland den yngre generationen. Kreativiteten flödar när det gäller att uppfinna nya teman och koncept för fester, vilket adderar det där lilla extra till sammanhangen.

Anything but a cup party

Om du är ute efter att skapa en festupplevelse som sticker ut och bidrar med skratt, är ”anything but a cup”-temat ett utmärkt val. Men vad innebär det egentligen? Hur anpassar man klädseln, vad serveras, och vilka unika aktiviteter kan inkluderas för att göra festen minnesvärd?

I den här guiden utforskar vi konceptet ”anything but a cup” mer i detalj – en fest där det traditionella dricksglaset byts ut mot de mest oväntade föremål. Låt oss dyka ner i hur du kan skapa en oförglömlig fest med kreativa alternativ till den klassiska koppen.

Vad är ”anything but a cup” för fest?

Ett anything but a cup party är en fest där man dricker i vad som helst, bara det inte är ett glas eller en mugg.

En speciell, unik partyidé som nyligen dykt upp och som du kanske hört talas om är anything but a cup party. Till att börja med var det någon som kom på idén och hade fest för sig och sina vänner. Men med hjälp av internet och sociala medier spred sig idén och blev en viral succé. Det är främst gruppen av unga vuxna som anammat det här partytemat. Här nedanför är förslag och ideer på vad du kan dricka ur och hur du anordnar ett anything but a cup party.

Precis som namnet antyder är anything but a cup en fest där du kan använda allt annat än en glas/mugg/kopp för att dricka. På grund av karaktären hos anything but a cup partyt är det vanligtvis unga vuxna som organiserar den här typen av fest för sina vänner. I genomsnitt kanske ungdommar/unga vuxna mellan 20 och 30 år. Kanske för att de gärna vill organisera unika och roliga fester, vilket gör det här temat väldigt populärt bland millebarn.

De kan inte bara njuta av en fest, utan vill gärna vara kreativa när de deltar eller arrangerar en fest. Muggar, glas, och koppar är inte det enda sättet att servera drycker. När det kommer till en anything but a cup fest är det upp till dig att vara kreativ. Du kan till exempel använda en blomkruka, stövel, eller en döskalle som rekvisita. Att planera något unikt kommer ge festen lite extra krydda och vem vill inte sticka ut bland kompisarna och dyka upp med det mest kreativa föremålet?

Anything But A Cup Idéer

Letar du efter bra anything but a cup idéer och inspiration? Jag har några förslag på vad du kan använda på en anyting but a cup fest som är ganska lätta att bära med sig också .

Mixer

Varför inte använda blendern för att ta in slurk pina colada or frozen margeritas direkt från apparaten.

Termoskanna

En liter kaffe på morgonen och en liter av något annat på kvällen. Även om det inte är en mugg, glas eller kopp så innehåller den tillräcligt mycket dryck för hela kvällen.

Hundskål

Om dina kompisar vet om att du om att du har en hund hemma kanske de blir upprörda om du dricker ur hundskålen. Det kan kanske vara lite bökigt att dricka ur, men det här är en anything but a cup idé som kommer få dina vänner att skratta högt.

Vattenflaska

Letar du efter en rolig anything but a cup idé? Det är skrattretande att komma med en vattenflaska för barn. Även om det nästan liknar en mugg så kommer en vattenflaska med flamingos, enhörningar eller hjärtan väcka stor munterhet på festen.

Bensindunk anything but a cup party idé

Det bästa valet för den som vill chocka och skrämma sina vänner med valet av dryckeskärl! Men ska du rengöra en gammal dunk innan du använder den? Nej, inte om du frågar mig. Det är fruktansvärt äckligt! Köp en ny, så klart!

Dryckeshorn

Jag kan garantera att du blir den mest populära personen i rummet. Eftersom det är omöjligt att sitta ner, det här dryckeshornet fäster du i bältet med hjälp av hållaren. Jag hoppas du har en trevlig kväll med din mjöd!

Sorteringslådor

Gör olika drinkar och ta med dem på festen. Det är bekvämt att bara kunna dra u en låda och ta en slurk av valfri drink. Perfekt anything but a cup idé som du även kan använda till annat efteråt.

Sprayflaska

Det är kul att visa spraya direkt i munnen, men när du tröttnar efter ett tag går det ju skruva av korken och dricka direkt ur flaskan. Den är är perfekt på alla sätt!

Vägkon

Om du inte förseglar toppen på konen så kommer golvet bli väldigt halt. Om du vill ha ett väldigt unikt anything but a cup party alternativ så är det här ett val för dig. En kon är en rolig anything but a cup idé.

Snäckskal

Om du hör vågor kommer inte ljudet från havet! Det är ljudet av alkohol som kluckar. Det kan vara lite svårt att få tag i dem, men du kan fylla dem med dryck. För dem som gillar att prova på olika sorters drinkar är snäckskal ett bra val. De brukar nämligen vara väldigt små. En liten anything but a cup idé, som gör att du hinner prova många drinkar innan kvällen är över.

Hur började temat anything but a cup?

År 2014 blev anything but a cup en sensation. Det startade med några vänner som delade en bild som snabbt spreds och blev viralt. Idén blev så populär att den snabbt spred sig som en löpeld. Istället för att använda traditionella drickskärl delar människor nu bilder av sina händer som håller oväntade föremål såsom konstiga flaskor, trafikkoner, hundmatskålar och andra ovanliga föremål fyllda med dryck. Det har blivit en stor framgång, särskilt på Tiktok med detta festtema. Jag har många kreativa och underhållande anything but a cup-idéer som du kan använda för att göra din dryckupplevelse unik när du deltar i ett sådant party.

Hur organiserar du din egen ”anything but a cup” -fest?

Det finns flera saker att tänka på när du arrangerar en fest, och samma gäller för en ”Anything But a Cup”-fest. Det inkluderar dekorationer för festlokalen, festmat och drycker, och klädkoder. Oavsett om du vill ha en enkel och intim tillställning hemma eller en storslagen fest, har vi några idéer och förslag som kan vara till hjälp när du planerar din egen ”Anything But a Cup”-fest.

Dekorationer för en anything but a cup fest

När det kommer till dekorationer för en vanlig fest, använder vi vanligtvis olika rekvisita för att förgylla festlokalen. Det kan inkludera saker som ballonger, väggdekorationer, flaggor, lyktor, ljus och liknande. För en ”Anything But a Cup”-fest är det en kreativ idé att inkludera det som vanligtvis saknas – pappersmuggar eller plastmuggar – som en del av dekorationerna. Detta skapar en unik och humoristisk kontrast genom att använda muggarna som dekorationselement istället för att använda dem som drickskärl. Du kan klippa, vika, eller måla dina pappersmuggar och sedan placera dem på väggar eller bord som roliga och fantasifulla dekorationer. Denna idé kommer säkerligen att ge din ”Anything But a Cup”-fest en extra touch av glädje.

Anything but a cup mat och dryck

Beroende på din festarrangemang, kan du antingen förbereda mat och drycker för dina gäster, eller så kan du be dina gäster att ta med sig egna bidrag i form av en buffé. Båda alternativen har sina fördelar och nackdelar.

Om du väljer att ansvara för mat och dryck kan det göra det enklare för dina gäster, men det kan också bli krävande och kostsamt att ordna allt själv. Att arrangera en fest är redan en stor uppgift i sig, och att lägga till ansvaret för att tillhandahålla all mat och dryck kan vara överväldigande.

Många unga vuxna har också ekonomiska överväganden att ta hänsyn till. Om du väljer ett knytkalas där gästerna tar med sig egna rätter och drycker kan det spara pengar, men det kan också innebära att det blir omatchat mellan mat och drycker. I värsta fall kan alla bara ta med mat och inte dryck, eller vice versa.

För att undvika dessa problem är det bäst att planera noggrant och organisera din ”Anything But a Cup”-fest. Särskilt med knytkalas, kan arrangören tilldela specifika rätter eller drycker till varje gäst för att undvika problem. Tänk på att välja mat som är enkelt att äta med händerna, som chips eller canapéer, och välj rätter som kompletterar de drycker som serveras (till exempel vin med ost).

Klädkod för anything but a cup fest

Precis som vid vanliga fester kan du välja om du vill ha en speciell klädkod eller inte. För en ”Anything But a Cup”-fest är det kul att införa en fantasifull klädkod. Det kan vara att gästerna ska klä sig så att det matchar det behållare de tar med sig för att dricka ur. Om någon tar med sig en trafikkon kan de klä ut sig som en vägarbetare, om det är en hundskål kan de klä ut sig som en hund, om det är ett dryckeshorn kan de klä ut sig som en viking, och så vidare. Möjligheterna är oändliga!

Aktivitetet på anything but a cup fest

Med ett sådant kreativt tema kan alla ha kul med att klä ut sig och visa sin fantasi. Eftersom det finns en klädkod kan du också inkludera roliga aktiviteter och lekar. På slutet av festen kan du utse den bäst och sämst klädda och deras behållare som vinnare. Priset för den bäst klädda personen kan vara något som en handgjord souvenir av pappersmuggar eller en enkel present, medan den sämst klädda personen kan få en humoristisk ”straff” som att bära samma outfit under en vanlig dag när de går ut eller besöker ett café. Detta kan ge dina gäster extra motivation att delta i klädkoden och göra festen ännu roligare.

Varierade och Förbättrade Anything But a Cup-Fester

Tidigare har det funnits flera varianter av festtemat, såsom ”allt utom kläder,” men på senare tid har anything but a cup blivit det mest populära. Vid ett anything but a cup-party förväntas du ta med dig något kreativt att dricka ur. Ibland inkluderar festdeltagarna även egna mat- och dryckesidéer för evenemanget.

Anything but a cup party några sista tankar

Att arrangera en fest utan traditionella koppar, muggar och glas är ett utmärkt sätt att göra evenemanget roligt och minnesvärt utan att komplicera det. Var kreativ och våga tänka utanför boxen, och framför allt, ha riktigt roligt med dina idéer. Kom dock ihåg att alltid dricka ansvarsfullt!

Det är viktigt att se till att alla har en trevlig tid och att dina gäster inte blir törstiga eller hungriga under besöket hos dig. Så se till att det finns gott om mat och dryck tillgängligt. Att se till dina gästers välbefinnande är av högsta prioritet!

Vi hoppas att dessa förslag kan vara till nytta när du planerar och arrangerar din alldeles egna ”Anything But a Cup”-fest. Ha kul och skapa fantastiska minnen tillsammans med dina vänner!

Tips på fortsatt läsning


Vad är ANYTHING BUT A CUP Party?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen