Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Present Till Någon Som Fått Missfall

Vad ger man i present till någon som fått missfall? Funderar du på att köpa en preresent till en pappa eller mamma som fått missfall? Jag tycker det är en bra idé. Det är ett sätt att visa empati och uppmundra föräldrarna att gå vidare.

Att förlora ett barn kan orsaka mycket smärta, och de har turen att ha vänner som du. Här är ett urval av presenter att ge någon som fått missfall. Alla är billiga och av hög kvalité. Att ge en present till någon som fått missfall hjälper dem att må bättre och hjälper dem att komma tillbaka och hitta en väg ut ur sorgen.

Presenter Till Någon Som Fått Missfall?

Vill du hitta den bästa presenten till någon som precis fått missfall? Låt oss titta på några bra presenter här.

Vilka är de bästa presenterna att ge föräldrar som fått missfall?

Ett halsband till mamman

Det är många som tycker om att bära ett minneshalsband över en avliden älskad. Ett halsband med texten ”Angel Mom” (mamma till en ängel) när någon förlorat ett spädbarn eller fått missfall är perfekt.

Halsbandet är tillverkat av äkta silver. Det är en fin present som visar din sympati.

Läs mer och beställ

Ett halsband till mamman Present Till Någon Som Fått Missfall

Graverat Armband Missfallspresent

Detta armband är en bra present till en pappa efter ett missfall. Förlusten av ett spädbarn kan medföra stor sorg, även för en pappa. Detta är en unik present som kan graveras med något personligt till pappan, eller kanske bara texten ”pappa till en ängel”. Armbandet är snyggt och bekvämt att bära. Den här gåvan kommer ge tröst till någon som nyligen förlorat en bebis.

Läs mer och beställ

Graverat Armband Missfallspresent

Armband i present efter ett missfall för att visa din sympati

Det här armbandet är en fin minnessak att ge någon som förlorat ett spädbarn eller fått missfall. Armbandet har två hjärtan och har en gravyr ”Mommy of an angel” (mamma till en ängel). Armbandet är gjort av rostfritt stål. De är vackert att se på och det kommer påminna om barnet hon förlorat.

Läs mer och beställ

Armband i present efter ett missfall för att visa din sympati Present Till Någon Som Fått Missfall

Halssmycke

Det här halsbandet sitter på ett fint minneskort och smycket är något hon kommer ha kvar och minnas sitt barn. Att förlora ett barn medför så klart alltid en stor sorg.

Läs mer och beställ

Halssmycke

En anteckningsbok

Den kanske både bästa och billigaste gåvan du kan ge föräldrar som förlorat sitt barn eller fått missfall är en anteckningsbok. Det kan lindra sorgen att få skriva och berätta om sina känslor inför det som hänt. Det här är en anteckningsbok för att skriva till sin döda son. Men det finns så klart även anteckningsböcker för dem som mist sin dotter. Det är en fin sympatipresent att ge föräldrarna som fått missfall.

Läs mer och beställ

 anteckningsbok Present Till Någon Som Fått Missfall

Morsearmband

Vill du ge babyns mamma och pappa tröst och en smula hopp? Den här gåvan kan kanske hjälpa dem på vägen. Det är ett armband med morsekod för som säger ”never give up” (ge aldrig upp). Förmågan att gå vidare efter en jobbig händelse är viktig. De behöver både kämpa för att få livet att gå vidare och kanske även försöka att bli gravida igen. Hoppet finns att de ska få ett nytt barn. Det är en fin gåva att ge någon som fått missfall.

Läs mer och beställ

Morsearmband

Minnessmycken Present Till Någon Som Fått Missfall

Det här är ett minnessmycke och är en unik present som du kan ge någon i din närhet som fått missfall eller förlorat sitt barn. Detta minne av en älskad är unik på alla sätt. Det här halsbandet är ett bra sätt att visa din sympati för någon som fått missfall.

Läs mer och beställ

Minnessmycken Present Till Någon Som Fått Missfall

Halsband i present till en pappa som fått missfall

Till en pappa som fått missfall kan du ge det här halsbandet för att visa att du bryr dig om honom och hans familj. På halsbandet står det ”Daddy to an Angel” (pappa till en ängel). Det är svårt att återgå till sitt vanliga liv efter att ha fått missfall och en present kommer inte läka några sår, men man visar sin sympati och omtanke.

Läs mer och beställ

Halsband i present till en pappa som fått missfall

Sympatipresent Till Någon Som Förlorat En Baby

En poster som du ramar in till minne av barnet de mist kan bli en fin gåva. Postern har texten ”Too beautiful for earth” och barnets namn och födelsedatum. Denna minnespresent över ett förlorat barn kommer att kommer att hänga på deras vägg. Även om ett missfall är något sorgligt som händer i livet, vill man oftast inte helt glömma sitt förlorade barn. Så en minnestavla är en bra gåva för att visa sin sympati för familjen.

Läs mer och beställ

Sympatipresent Till Någon Som Förlorat En Baby

Vindspel

Ett vindspel är en fin gåva att ge till en mamma eller pappa vars barn har dött. De ger mottagaren nytt hopp och är samtidigt en hyllning till den döda. Att höra de vackra tonerna när vinden drar förbi kommer påminna dem om deras barn. Det är en vacker minnespresent att ge.

Läs mer och beställ

Vindspel Present Till Någon Som Fått Missfall

Nyckelring I Present Till Någon Som Fått Missfall

Det är en av de dyraste presenterna på den här sidan, men en nyckelring med texten ”I carried an angel” är en fin minnesgåva till någon som fått missfall. Att förlora sitt barn är en förälders värsta mardröm, men den är ett bra sätt att minnas bebisen hon bar i sin mage. Det är en bra present att ge en mamma som fått missfall och som förmodligen går igenom en svår tid.

Läs mer och beställ

Nyckelring I Present Till Någon Som Fått Missfall

Armband I Present Till Någon Som Fått Missfall

Detta armband är fantastiskt och unikt. Det är en bra sympatigåva och det kommer hjälpa mamman att ta sig igenom den svåra sorg det innebär att få missfall. Det har texten ”A pice of my heart livs in heven” (en del avv mitt hjärta bor i himlen). Det är en omtänksam present att ge någon som mist sitt barn.

Läs mer och beställ

Armband I Present Till Någon Som Fått Missfall

Nyckelring till föräldrarna

Det är många kunder som uppskattar de här ganska enkla nyckelringarna i form av två pusselbitar med inskriptionerna ”daddy of an angel” (pappa till en ängel) och ”Mommy of an angel” (mamma till en ängel).

De har ett viktigt symbolvärde, eftersom de passar ihop, även om föräldrarna mist sitt barn passar pusselbitarna ihop och bildar en enhet, en familj.

Det är en enkel liten present till någon som fått missfall, men som kommer betyda mycket för föräldrarna.

Läs mer och beställ

Nyckelring till föräldrarna

Gåva Vid Förlust Av Spädbarn

Den här gåvan att ge i present till någon som fått missfall är ett bra val. Det är nyckelringar till både mamman och pappan. De har texterna ”Mommy of an angel baby in heaven” och ”Daddy of an angel baby in heaven” (mamma/papppa till en ängelbaby i himlen). Att ha goda vänner som känner sympati och bryr sig om en är viktigt i svåra stunder i livet, något av det värsta som kan drabba oss är nog att våra barn dör. Så i stunder som den här är du som vän oerhört betydelsefull och det spelar kanske inte så stor roll vad du säger eller gör, bara att du visar att du finns där och bryr dig om familjen.

Läs mer och beställ

Gåva Vid Förlust Av Spädbarn Present Till Någon Som Fått Missfall

Willow Tree Vår Gåva

Detta är en unik och motiverande present. Det är många som älskar Willow Trees vackra skulpturer. De har handmålade statyer/prydnadsaker passande för olika stunder i livet. Den här kanske kan passa någon som förlorat en bebis eller som har fått missfall. Det är en vacker gåva av hög kvalité som kommer hålla i många år.

Läs mer och beställ

Willow Tree Vår Gåva

Ängelfigur I Present Till Någon Som Fått Missfall

Den här kulan med en ängel är en bra minnesgåva till någon som fått missfall. Den kan användas som brevpress om man vill, eller bara ha för att den är så vacker. En ängel i en kula är en fin present att ge till minne.

Läs mer och beställ

Ängelfigur I Present Till Någon Som Fått Missfall

Relaterade inlägg

 • Vad ska man önska sig i present

  Vad ska man önska sig i present

  Trött på att inte riktigt veta vad du önskar dig i present? Oroa dig inte. Vi har gjort det jobbet åt dig genom att genmföra en omfattande presentundersökning om vad[…]

  Läs mer…


 • Examenspresent – Gör examen extra minnesvärd

  Examenspresent – Gör examen extra minnesvärd

  Fira examen med kreativa och minnesvärda examenspresenter! Utforska det ultimata utbudet av gåvor för de som nyligen har tagit examen. Vi erbjuder allt från personliga smycken och spännande upplevelser till[…]

  Läs mer…


 • Avtackning Kollega: Personliga Hyllningar

  Avtackning Kollega: Personliga Hyllningar

  När en kollega ska sluta för att gå i pension eller för att utforska nya möjligheter är det en viktig tidpunkt. Det ger oss chansen att visa vår uppskattning och[…]

  Läs mer…


Present Till Någon Som Fått Missfall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen