Kort till någon som väntar barn

Grattiskort till en väntande förälder är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning och stöd till en vän eller familjemedlem som förväntar sig ett nytt tillägg till sin familj. Här är en guide till vad du kan skriva i ett grattiskort till en väntande förälder.

Kort till någon som väntar barn

Varför skriver man kort till någon som väntar barn?

Att vänta på ett barn är en mycket spännande, men också lite nervös tid. En grattishälsning från en vän eller familjemedlem kan göra en stor skillnad i en väntande förälders dag. Detta är särskilt sant för de som har kämpat för att bli gravida eller som har haft en tuff graviditet. En grattishälsning visar att du tänker på dem och uppskattar allt arbete och omtanke som går in i att förbereda sig för ett nytt tillägg till familjen.

Vad skriver man på kortet?

Här är några förslag på vad du kan skriva i ett grattiskort till en väntande förälder:

 1. Grattis till det kommande tillskottet till familjen! Du kommer att bli en underbar förälder.
 2. Tänk på all kärlek, glädje och äventyr som väntar dig som förälder. Grattis!
 3. Grattis på den spännande resan som väntar dig som förälder. Vi är så glada för er!
 4. Grattis till graviditeten! Vi kan inte vänta på att träffa det nya tillskottet till familjen.
 5. Grattis till det nya äventyret som väntar dig som förälder. Du kommer att göra det fantastiskt!
 6. Grattulerar till den nya tillskottet i familjen! Du kommer att vara fantastiska föräldrar och jag är säker på att ni kommer att ge era barn den allra bästa uppväxten.
 7. Jag hoppas att detta kort förmedlar hur mycket jag ser fram emot den nya tillskottet i familjen! Grattis till er båda och till det nya äventyret som väntar.
 8. Grattis till den kommande familjemedlemmen! Ni kommer att vara så stolta över att se er liten växa upp till en fantastisk person.
 9. Ni har gjort det här beslutet att bli föräldrar och jag kan inte tänka mig en bättre familj för det kommande barnet. Grattis!
 10. Grattis till er båda och till det kommande tillskottet i familjen! Jag önskar er all lycka, kärlek och ro i den här nya tiden i ert liv.
 11. En bebis är en sådan fantastisk gåva och jag är så tacksam för att jag får vara en del av den här resan med er. Grattis till er båda och till den nya tillskottet i familjen!
 12. Grattis till den kommande bebisen! Jag önskar er en enkel graviditet, en lätt förlossning och många år av glädje och kärlek med era barn.

Oavsett vad du väljer att skriva, säkerställ att det är äkta och kommer från ditt hjärta. En hälsning från en vän eller familjemedlem kan göra en stor skillnad i en väntande förälders dag.

Så, om du är på jakt efter inspiration för vad du kan skriva i ett kort till någon som väntar barn, hoppas dessa exempel kan hjälpa dig att hitta rätt ord. Viktigast av allt, se till att dina grattuler är hjärtliga och uppriktiga och att de förmedlar hur mycket du bryr dig om personen och det kommande barnet.

Tillägg till grattishälsningen

Det finns många saker du kan göra för att göra din grattishälsning till en väntande förälder extra speciell. Här är några förslag:

 1. Lägg till en bild: Du kan lägga till en bild av dig själv eller en bild som du tycker passar in med grattishälsningen.
 2. Skriv en dikt eller ett rim: Du kan skriva en dikt eller ett rim som passar in med grattishälsningen.
 3. Ge en present till den kommande bebisen: Du kan ge en present till den väntande föräldern tillsammans med grattishälsningen, till exempel en bok om föräldraskap, en leksak till det kommande barnet eller en presentkort till en butik som säljer babyprodukter.
 4. Lägg till en skämtfull anmärkning: Du kan lägga till en skämtfull anmärkning som passar in med grattishälsningen.

Det viktigaste är att grattishälsningen kommer från hjärtat och att den fångar den väntande förälderns känslor och tankar. Genom att göra tillägg till grattishälsningen kan du göra den mer personlig och minnesvärd för den väntande föräldern.

Tips på fortsatt läsning

Present till baby shower

Present till nyfödd bebis

Originell doppresent

Kort till någon som väntar barn
Rulla till toppen