Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Barbie-kalas: Skapa en magisk födelsedagsfest för ditt barn!

Om ditt barn älskar att leka med Barbie, varför inte göra deras nästa födelsedagskalas till ett minnesvärt Barbiekalas? Här kommer vi att dela med oss av några fantastiska idéer och tips för att arrangera ett Barbiekalas som garanterat blir en stor succé.

Hur anordnar man ett Barbie kalas? Planera ett minnesvärt Barbiekalas för ditt barn med tips på inbjudningar, klädsel, lekar och dekorationer i rosa tema. Inkludera kreativa Barbie-relaterade aktiviteter som modeshow, smyckestillverkning och fotobås för en oförglömlig festupplevelse. Engagera både flickor och pojkar med Barbie- och Ken-kläder och se till att alla små detaljer speglar Barbie-världen för en garanterat lyckad fest.

Att ha Barbie-tema på barnkalaset brukar vara uppskattat

Att ordna ett Barbie kalas

Här får du köp tips på inbjudningar, klädsel och lekar för ett Barbiekalas! Detta tema passar alla barn, både flickor och pojkar som kan klä ut sig till Ken. Som förälder har jag märkt hur populärt ett rosa Barbie-tema kan vara. Det är fantastiskt att skapa en festlig stämning och se barnens glädje, allt till en rimlig kostnad. Att fullt ut omfamna Barbie-temat kan göra kalaset oförglömligt för alla. Se till att ha allt i lager för att undvika sista minuten-stress.

Inbjudningar

Skapa en inbjudande atmosfär redan från början med Barbietema inbjudningskort. Köp barbieklistermärken eller bokmärken på inbjudningskorten.

Köp barbie bokmärken och sätt på inbjudningskorten

Klädsel

Förvänta dig en livlig och färgstark uppvisning av kläder på det Barbieinspirerade kalaset. Flickorna kommer att lysa i ett brett spektrum av outfitval, från Barbietema till prinsessklänningar, allt i härliga nyanser av rosa eller med glittrande detaljer, vilket garanterar att varje inbjuden flicka hittar något som passar hennes stil.

Pojkarna kommer stilfullt klädda i smoking eller annan fin klädsel, vilket kompletterar temat perfekt. Denna mångsidiga klädkod säkerställer att alla barn kan uttrycka sin personliga stil samtidigt som de deltar i det tematiska och lekfulla upplägget av kalaset.

Dekorationer

För att skapa en festlig och prisvärd Barbieatmosfär, börja med enkel och kreativ DIY-dekor. Istället för att köpa nya föremål, använd rosa tygbitar eller gamla lakan som dukar. Du kan också färglägga vita pappersdukar med rosa vattenfärger för en unik touch. Skapa enkla blomsterarrangemang med papper eller tyg, och måla gamla glödlampor i rosa eller röda nyanser för att skapa en mysig belysning.

Köp rosa ballonger och arrangera dem i grupper eller som en båge är ett kostnadseffektivt sätt att tillföra volym och färg. Köp en vanlig vit engångsservis och dekorera med rosa servetter eller glitter för att matcha temat. Vill du ha alternativa produkter till ballonger, köp ett lager servetter och gör popmopbollar av.

För en personlig prägel, skriv ut Barbie-bilder hemma och använd dem som väggdekorationer eller bordsskyltar. Med dessa DIY-tips blir din Barbiefest både minnesvärd och budgetvänlig!

köp ballonger eller gör egna pompombollar. Sätt upp ett lager barbiebilder på väggen

Mat och dryck på ett barbie kalas

På ett Barbiekalas är det viktigt att mat och dryck speglar det rosa temat. Här är några förslag för en meny som både är ögongodis och läcker:

Cupcakes med rosa glasyr

Förbered cupcakes som en söt höjdpunkt på kalaset. Använd en klassisk cupcakerecept och toppa dem med en krämig rosa glasyr. Du kan även dekorera dem med små sockrade blommor, strössel eller små Barbie-dekorationer för en extra charmig touch.

Dricka

Servera hallonsoda eller sockerdricka färgad rosa med några droppar karamellfärg. För att göra det extra festligt, fäst en jordgubbe på kanten av glaset eller lägg i några isbitar med infrysta hallon, röda vinbär eller jordgubbar.

Jordgubbsglass med rosa strössel

Servera krämig jordgubbsglass toppad med rosa strössel. Detta erbjuder en perfekt balans mellan svalka och sötma och blir en uppskattad godsak bland barnen. Glassen kan serveras i små skålar dekorerade med rosa band eller små Barbie-klistermärken eller våffelstrutar inlindande i rosa servetter.

Pastasallad med rosa pasta

För något mer matigt, erbjud en härlig pastasallad med pasta färgad i rosa. Du kan färga pastan med naturlig karamellfärg eller rödbetssaft. Blanda sedan pastan med färska grönsaker, någon mild dressing och kanske lite grillad kyckling eller mozzarella för en mättande och barnvänlig rätt.

Tårtdekorationer och Barbietårta

Skapa en Barbietårta genom att placera en Barbie upp till midjan i tårtan. Klä sedan tårtan och Barbies överkropp med marsipan för att skapa en elegant klänning. Dekorera med små blommor eller silverkulor.

Godispåsar – Ett Oumbärligt Inslag på Varje Barbiekalas

Ett Barbiekalas blir inte komplett utan vackert designade godispåsar. Föreställ dig charmiga rosa påsar, dekorerade med en iögonfallande Barbiebild på framsidan, som en festlig detalj som gläder varje liten gäst. I dessa påsar, fyllda till bredden med förtrollande rosa godis, kan du inkludera en mängd Barbie-relaterade överraskningar.

Köp rosa godispåsar och pryd dem med en rosett och barbieklistermärken

Tänk dig att titta in och hitta ett lager glittrande Barbie-klistermärken, eleganta smycken, kreativa Barbiepennor, miniatyr Barbiekläder och gnistrande Barbie produkter som tillför en extra glittrande touch till festen. Varje påse blir en liten skattkista, full av magiska föremål som garanterat kommer att locka fram glädje och entusiasm hos de små deltagarna.

Lekar och aktiviteter på kalaset

För att hålla barnen underhållna, överväg att inkludera följande lekar:

Sätt rosett på Barbie

Häng upp en stor Barbiebild på väggen och klipp ut rosetter. Barnen får ögonbindlar, snurras några varv och försöker sedan sätta rosetten så nära Barbies tofs som möjligt.

Het Barbie

Barnen sitter i en ring och skickar runt en Barbiedocka medan musik spelas. När musiken slutar måste den som håller Barbien gå ut ur ringen och utföra en uppgift, som att hoppa på ett ben, tills leken är över.

Dans stopp med Barbielåtar

Leken ’Dansstopp’ är en enkel och rolig aktivitet, perfekt för barn. Leken börjar med att musik spelas och alla deltagare börjar dansa. När musiken plötsligt stoppas, måste alla deltagare frysa på plats och stå helt stilla. Den som rör sig eller inte stannar i tid är ute ur spelet. Spelet fortsätter med att musiken startar och stoppas omväxlande, tills bara en person är kvar. Den sista personen som lyckas stå stilla när musiken stoppar vinner spelet. På ett Barbie kalas är det förstås Barbielåtar som spelas.

Barbie-skattjakt

Göm ett lager med Barbie-relaterade föremål, skattkistor eller ledtrådar runt kalasområdet och låt barnen gå på skattjakt. Den som hittar flest föremål eller löser ledtrådarna vinner ett litet pris.

Barbie-pyssel

Sätt upp ett pysselbord där barnen kan skapa egna Barbie-accessoarer, som små hattar, väskor eller smycken. Använd material som pärlor, tygbitar, och glitter.

köp pyssel och låt barnen göra egna accessoarer

Gör egna smycken

Låt barnen skapa sina egna smycken med ett lager pärlor, paljetter och dekorativa material. Det är en rolig och kreativ aktivitet som låter dem ta med sig egna skapelser hem.

Köp ett lager pärlor och låt barnen göra egna smycken

Stylingstation

Skapa en ”stylingstation” där barnen kan styla sig, fixa hår och smink. Förse stationen med solglasögon, håraccessoarer, boor, och säkert, icke-toxiskt smink.

Barbie-fotobås

Skapa ett roligt fotobås med Barbie-tema där barnen kan ta bilder tillsammans med sina dockor. Använd rekvisita som boor och tiaror för extra roliga foton.

Barbie-memory

Skapa ett spel med kort som har bilder av olika Barbiedockor eller tillbehör. Barnen ska sedan försöka hitta matchande par.

Barbie-karaoke

Om du har tillgång till karaokeutrustning, låt barnen sjunga Barbielåtar eller andra populära barnsånger.

Modeshow med Barbie

Låt barnen använda sin fantasi och designa kläder till sina Barbiedockor. Ge dem ett lager tyg, spets, paljetter, tråd, kräppapper, lim, piprensare, pärlor och andra material för att skapa fantastiska Barbiekläder. Sätt upp en röd matta och ha en modevisning för Barbiedockorna med musik och catwalk.

Avslutning

Ett Barbiekalas är en magisk upplevelse som förenar kreativa dekorationer, lekfulla kläder och rosa läckerheter för att skapa oförglömliga minnen. Det är viktigt att barnen har roligt och känner sig som en del av Barbie-världen. Med våra tips är du redo att arrangera ett minnesvärt kalas. Kom ihåg att dokumentera de speciella stunderna med bilder. Anpassa festen efter barnets personlighet och intressen och njut av att se dem skratta och leka. Ha det så kul på festen!

Relaterade frågor

Vad kan man ha för tema på ett barnkalas? Bra teman på ett barnkalas, ja förutom barbiekalas då, är pippikalas, prinsesskalas och sjörövarkalas. Fler tips på bra kalasteman finns samlat här.

Vad kan man ha för lekar på barnkalas? Bra lekar på barnkalas är dansstopp, äppelmasken och skattjakt. Fler lekar på barnkalas kan du hitta här.

Följ oss gärna på Facebook, Pinterest och Instagram för fler kalas tips!

Barbie-kalas: Skapa en magisk födelsedagsfest för ditt barn!
Rulla till toppen