Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Askungen är en av de mest ikoniska Disney-prinsessorna och en favorit bland barn i alla åldrar. En Askungen födelsedagsfest är ett roligt och magiskt sätt att fira en speciell födelsedag för en liten prinsessa. Här är några tips för att planera en oförglömlig Askungen födelsedagsfest.

Inbjudningar

Skapa inbjudningar som är inspirerade av Askungen-temat. Använd symboler som glas-skor, musen Gus-Gus, eller det blåa och vita färgtemat för att dekorera inbjudningen. Se till att inkludera alla viktiga detaljer om festen, inklusive tid, plats och dresscode om det finns någon.

Aktiviteter

Planera aktiviteter som passar Askungen-temat. Du kan ha en ”Askungen-makeover” där gästerna får klä ut sig som prinsessor och få sina hår och makeup gjorda. Alternativt kan du ha en ”Askungen-lyrik-tävling” där gästerna kan sjunga med till favorit-låtar från Askungen-filmen. En annan rolig aktivitet kan vara att ha en ”dans-tävling” där gästerna kan dansa till favorit-musiken från Askungen-filmen.

Lekar

Ha lekar som passar Askungen-temat. Du kan ha en ”gissa prinsessan” tävling där gästerna försöker gissa vilken prinsessa som beskrivs baserat på ledtrådar som ges. En annan rolig lek kan vara en ”Askungen-Trivia” tävling där gästerna svarar på frågor om sin favorit-Askungen-film.

Mat

Servera mat som passar Askungen-temat. Du kan ha en ”Tea-party” där gästerna kan njuta av småkakor, petit four och te i prinsess-tema. Alternativt kan du ha en buffé med en blandning av sallader, pajer och smörgåsar som passar både barn och vuxna.

Kläder

Gästerna kan klä ut sig som prinsessor. Be gästerna att klä ut sig som sin favorit-prinsessa eller bara klä sig i sina finaste klänningar och accessoarer.

Dekor

Dekorera festlokalen i linje med Askungen-temat. Använd symboler som glas-skor, musen Gus-Gus, eller det blåa och vita färgtemat för att dekorera lokalen. Du kan också använda ballonger, serpentiner och annan festdekoration för att skapa en festlig atmosfär.

Presenter

Ge presenter som passar Askungen-temat. Det kan vara en favorit-Askungen-leksak eller en presentkorg med småprylar som passar en liten prinsessa. Se till att inkludera en personlig hälsning eller ett tackkort som tackar gästerna för att ha deltagit i festen.

Tårta

Ingen födelsedagsfest är komplett utan tårta. Skapa en Askungen-inspirerad tårta som passar temat för festen. Du kan välja en tårta med glas-skor på toppen eller en tårta som är dekorerad med blåa och vita blommor.

Fotobås

Skapa ett fotobås där gästerna kan ta roliga bilder och selfies med Askungen-tema props. Du kan skapa egna props som en glas-sko, en kunglig krona, eller en trollstav som används av en annan favorit-Disney-karaktär. Se till att ha en digital kamera eller en polaroid-kamera för att ta bilder som gästerna kan ta med sig hem.

Goodie Bags

Skapa goodie bags för gästerna att ta med sig hem som ett minne från festen. Du kan fylla påsar med små leksaker, godis, och små presenter som passar Askungen-temat. Var noga med att inkludera en tackkort i påsen som tackar gästerna för att ha deltagit i festen.

Sammanfattningsvis, en Askungen födelsedagsfest kan vara ett roligt och magiskt sätt att fira en speciell födelsedag för en liten prinsessa. Genom att använda dessa tips för inbjudningar, aktiviteter, lekar, mat, kläder, dekor och presenter kan du skapa en magisk atmosfär för gästerna att njuta av. Tänk på att anpassa planeringen efter dina önskemål och budget och glöm inte att ha kul under festen!

Askungen kalas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen