Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Varför en present som betyder något är viktigare än någonsin

En present som betyder något är en present som är speciell och meningsfull för mottagaren på något sätt. Det kan vara en present som symboliserar ett speciellt minne eller en relation, eller en present som visar att du har lagt tid och omtanke på att välja något som mottagaren verkligen uppskattar och behöver. En present som betyder något kan också vara en present som hjälper mottagaren att uppnå ett mål eller dröm, eller en present som ger mottagaren glädje och välbefinnande. Oavsett vad det är, är en present som betyder något en present som visar att du bryr dig om mottagaren och att du vill göra en skillnad i deras liv på något sätt.

En present som betyder något är inte alltid den dyraste eller mest imponerande presenten, utan den som kommer från hjärtat och som visar att du har lagt tid och omtanke på att välja något som mottagaren verkligen uppskattar och behöver.

Personliga gåvor

En present som betyder något kan symbolisera ett speciellt minne eller en relation, till exempel en fotobok med minnen från en gemensam resa eller en personligt inredd ljuslykta med en text som betyder något speciellt för er. Det kan också vara en present som hjälper mottagaren att uppnå ett mål eller dröm, till exempel en träningsdagbok för den som vill nå sitt träningsmål, eller en kurs i något som mottagaren har velat lära sig länge.

Stjärnhimmel från Ett Speciellt Datum

Ge bort en skräddarsydd karta som visar stjärnhimlen från en specifik plats och datum, till exempel mottagarens födelsedag, pensionsdagen eller dagen för ett speciellt tillfälle ni delat. Beroende på vad du väljer för till fälle kan detta bli en romantisk, rolig eller bara personlig gåva.

Anpassad Ljudvågskonst

Skapa en unik konstverk baserad på ljudvågor från en personlig röstinspelning, som ett meddelande eller ett skratt, och omvandla den till ett synligt konstverk. Det här blir en fin gåva, som verkligen betyder något för mottagaren.

Privat Konstverkstund med en Lokal Konstnär

Om du kan hitta en lokal konstnär som kan hålla en kurs för honom eller henne kan det vara en unik och rolig gåva. Det finns ju förstås onlinekurser och så, men kan du hitta något lokalt är det roligare gåva tycker jag.

Virtuell Resa till en Drömdestination

Ett VR-headset laddat med videor och upplevelser från en plats mottagaren alltid drömt om att besöka.

Fotobok

En fotobok är en personlig och hjärtlig present. Genom att samla minnen i en vackert designad bok skapar du en gåva som bevarar speciella ögonblick. Den är perfekt för att fira livets stora händelser eller som en årsbok. Jag har gjort egna fotoböcker och klistrat in foton, och skrivit fina meddelanden till mottagaren. Det är fantastiskt att se hur rörda de blir över en sådan gåva.

Berlockarmband med eget foto eller text

Ett berlockarmband med personliga bilder eller texter är en känslomässig och personlig gåva. Det ger mottagaren en chans att alltid bära med sig ett minne, en person eller en speciell händelse på ett elegant och subtilt sätt.

Wellnes present

En present som betyder något kan också vara en present som ger mottagaren glädje och välbefinnande, till exempel en personligt utformad yoga-matta eller en dag på spa. Oavsett vad det är, är en present som betyder något en present som visar hur mycket du bryr dig om mottagaren.

Yogamatta

En speciell yogamatta är inte bara praktisk, utan också en symbol för personlig hälsa och inre lugn. Den blir en daglig påminnelse om att ta sig tid för sinnesro och fysisk hälsa. En yogamatta som är lite speciell är ju mycket roligare att använda.

Spadag

En lyxig spadag är en fin om omtänksam gåva. Vi fick det i present av min syster när vi gifte oss. Hon hade slagit in ett hjärta av trä i rött tyg och satt en badanka på. Badankan hade ett brev i näbben där det låg ett presentkort på en spadag för oss båda. Det är sådana gåvor man verkligen minns och uppskattar. Det är kul att få unikt inslagna gåvor och något så veterligen omtänksamt.

Glasfusing kurs

Att ge bort en kurs i glasfusing är en unik och kreativ presentidé. Det är en inbjudan att lära sig en ny konstform och skapa egna vackra glaskonstverk, vilket ger en personlig och tillfredsställande upplevelse.

Handgjorda gåvor

En present som betyder något är också en present som är personlig och unik, något som mottagaren inte kan få på någon annanstans. Det kan vara en present som du har gjort själv, till exempel en handgjord konstverk eller en tröja du stickat. Det kan också vara en present som du har hittat på en second hand eller på en liten, lokal affär, som mottagaren verkligen uppskattar eftersom den är unik och inte kan hittas någon annanstans.

Sticka eller sy något själv

Att sy eller sticka åt någon är en gest som symboliserar både omtanke och personligt engagemang. Att få något som givaren lagt ner så mycket tid och kärlek på tycker jag är en fantastisk present. Jag tycker den är så mycket mer värd än något som kan köpas i en butik. Det är verkligen en symbol för omtanke. Till människor som betyder extra mycket för mig försöker jag ge sådana här speciella gåvor.

Något hembakat

Hembakade gåvor, som kakor eller bröd, är en hjärtlig och välkomnande present. De representerar inte bara dina kulinariska färdigheter utan också värmen av att dela något hemgjort. När jag ger presenter försöker jag hitta just den där perfekta gåvan. Kanske är det något som hon eller han har pratat mycket om och längrar efter.

Mugg

Jag själv har druckit kaffe sedan jag var tretton år och vet hur betydelsefullt det är att ha en speciell kaffemugg. Det kan vara en handgjord mugg från en lokal keramiker, en fotomugg eller en unik mugg på något sätt. Kaffet smakar bättre i en mugg som är bara min och som är speciell och unik. Genom att hitta en mugg som passar mottagaren visar du extra omtanke.

Oavsett vad det är, är en present som betyder något en present som visar att du bryr dig om mottagaren och att du vill göra en skillnad i deras liv på något sätt. Det är en present som mottagaren kommer att minnas och uppskatta länge efter att den har blivit öppnad, och som kan bidra till att stärka relationen mellan er. Så nästa gång du letar efter en present, tänk på att det är kärleken och omtanken som räknas, inte priset!

Tips på fortsatt läsning

Varför en present som betyder något är viktigare än någonsin
Rulla till toppen