TV-spel i present

TV-spel i present

Tv- och dataspel stÄr högt upp pÄ bÄde barn och ungdomars önskelistor, men det Àr inte lÀtt att veta vad man ska köpa för nÄgot. Vilka spel Àr bra egentligen?

SjÀlv har jag ett Nintendo Wii. Jag köpte det eftersom det finns mÄnga trÀningsspel till det. TyvÀrr kommer det inga nya spel till det. Men jag har tagit reda pÄ vad du bör köpa om du vill köpa nÄgot nyare. Det Àr iofs inte fel att köpa en begagnad konsol och gamla spel. Det Àr bra mycket billigare faktiskt. Men hÀr fÄr du tips om vad du ska köpa om du vill köpa nytt. Begagnade spel Àr lÀttare att hitta pÄ Blocket och Tradera till förmÄnliga priser.

Men nu till konsolerna och spelen!

Vad Àr bra presenter till nÄgon som gillar TV-spel?
Dator (ganska uppenbart)
PS 4
 Xbox OneS
Xbox OneS
 Nintendo Switch
Nintendo Switch

Dataspel stÄr högst upp pÄ mÄnga grabbars önskelista. Bra dataspel som jag vet att mÄnga barn och tonÄringar önskar sig Àr dessa. Vilket du ska vÀlja, ja det beror först och frÀmst pÄ vad han har för spelkonsol. Alla spel finns inte till alla konsoler. SÄ hÀr ser konsolerna ut (klicka dig vidare till butikerna fÄr att se en större bild.

Tv-spel gÄr aldrig ur tiden och ett Nintendo Switch Àr lite annorlunda Àn de andra, eftersom det Àr en hybridkonsol som kan anvÀndas för att spela bÄde med och utan TV.

Spel
PC
Xbox 
OneS
Nintendo 
Switch

PS4
PlayerUnknownÂŽs BattlegroundsxFinnsxx
Counter Strike: Global OffensivexFinnsxx
Tom ClancyÂŽs Rainbow Six SiegeFinnsFinnsxFinns
Grand Theft Auto 5FinnsFinnsxFinns
Monster Hunter: WorldFinnsFinnsxFinns
Rocket LeaguexFinnsFinnsFinns

Fler TV-spel som passar att ge bort i present

Har han ett PS4 hemma kan Spiderman eller Call of duty vara den en kul present. De hÀr spelen har förstÄs multiplayer system sÄ att Àven vÀnnerna kan vara med och spela. För att spela tillsammans Àr alltid roligast förstÄs.

Call of Duty

Spiderman

TV-spel som passar att ge barn i present

I takt med att jag hittar fler bra tv-spel som passar att ge bort i present kommer jag fylla pÄ med mer spel hÀr.