TV-spel i present

Tv- och dataspel står högt upp på både barn och ungdomars önskelistor, men det är inte lätt att veta vad man ska köpa för något. Vilka spel är bra egentligen?

Själv har jag ett Nintendo Wii. Jag köpte det eftersom det finns många träningsspel till det. Tyvärr kommer det inga nya spel till det. Men jag har tagit reda på vad du bör köpa om du vill köpa något nyare. Det är iofs inte fel att köpa en begagnad konsol och gamla spel. Det är bra mycket billigare faktiskt. Men här får du tips om vad du ska köpa om du vill köpa nytt. Begagnade spel är lättare att hitta på Blocket och Tradera till förmånliga priser.

Men nu till konsolerna och spelen!

Vad är bra presenter till någon som gillar TV-spel?
PS 4
 Xbox OneS
Xbox OneS
 Nintendo Switch
Nintendo Switch

Dataspel står högst upp på många grabbars önskelista. Bra dataspel som jag vet att många barn och tonåringar önskar sig är dessa. Vilket du ska välja, ja det beror först och främst på vad han har för spelkonsol. Alla spel finns inte till alla konsoler. Så här ser konsolerna ut (klicka dig vidare till butikerna får att se en större bild.

Tv-spel går aldrig ur tiden och ett Nintendo Switch är lite annorlunda än de andra, eftersom det är en hybridkonsol som kan användas för att spela både med och utan TV.

PlayerUnknown´s BattlegroundsxFinnsxx
Counter Strike: Global OffensivexFinnsxx
Tom Clancy´s Rainbow Six SiegeFinnsFinnsxFinns
Grand Theft Auto 5FinnsFinnsxFinns
Monster Hunter: WorldFinnsFinnsxFinns

Fler TV-spel som passar att ge bort i present

Har han ett PS4 hemma kan Spiderman eller Call of duty vara den en kul present. De här spelen har förstås multiplayer system så att även vännerna kan vara med och spela. För att spela tillsammans är alltid roligast förstås.

Call of Duty

Spiderman

TV-spel som passar att ge barn i present

I takt med att jag hittar fler bra tv-spel som passar att ge bort i present kommer jag fylla på med mer spel här.

Spelkontroll i choklad

Läs mer och beställ

Använd humoristiska bilder och kort

Ett annat sätt att inkludera humor i din födelsedagshälsning är att använda humoristiska bilder och memes. Detta kan vara ett snabbt och enkelt sätt att få personen att le och känna sig extra uppskattad. Läs mer och beställ

TV-spel i present
Rulla till toppen