Presenter på en tight budget

Att ge presenter till nära och kära är en härlig gest av kärlek och uppskattning, men det kan också vara en kostsam affär. Om du har en tight budget behöver det dock inte innebära att du måste avstå från att ge presenter helt och hållet. Här följer några tips på prisvärda och ekonomiska presenter som passar en tight budget.

 1. Personligt dekorerade muggar Att dekorera en vanlig mugg är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig mugg från en matbutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera muggen kan du använda färgglada färgpennor eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på muggen.
 2. Personligt dekorerade notisblock Att dekorera ett notisblock är ett praktiskt DIY-projekt som kan göra en användbar present. Du kan köpa vanliga notisblock från en kontorsvaruhus eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera notisblocket kan du använda färgglada färgpennor eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på notisblocket.
 3. Personligt dekorerade pennor Att dekorera en vanlig penna är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa vanliga pennor från en kontorsvaruhus eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera pennan kan du använda färgglada färgpennor eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på pennan.
 4. Personligt dekorerade kylskåpsmagneter Att dekorera en vanlig kylskåpsmagnet är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa vanliga kylskåpsmagneter från en hobbybutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera kylskåpsmagneten kan du använda färgglada klistermärken eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på kylskåpsmagneten.
 5. Personligt dekorerad ljushållare Att dekorera en vanlig ljushållare är ett romantiskt DIY-projekt som kan göra en underbar present. Du kan köpa en vanlig ljushållare från en secondhand-butik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera ljushållaren kan du använda färgglada klistermärken, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på ljushållaren.
 6. Personligt dekorerad träskylt Att dekorera en träskyltär ett annat enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig träskylt från en hobbybutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera träskylt kan du använda färgglada färgpennor eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på trämärket.
 7. Hemmagjord kryddblandning Att göra en hemmagjord kryddblandning är ett praktiskt och prisvärt alternativ som kan göra en användbar present. Du kan köpa kryddor i lösvikt från en matbutik eller en kryddaffär. Blanda ihop dina favoritkryddor i en burk och dekorera den med en personlig etikett.
 8. Egengjorda sylt eller marmelad Att göra egengjord sylt eller marmelad är ett annat prisvärt alternativ som kan göra en användbar present. Du kan köpa färska frukter eller bär från en matbutik eller använda de som du redan har hemma. Blanda ihop frukterna med socker och koka ihop till en sylt eller marmelad. Dekorera glasburkarna med personliga etiketter eller band.
 9. Personligt dekorerad tändsticksask Att dekorera en vanlig tändsticksask är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa vanliga tändsticksaskar från en matbutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera tändsticksasken kan du använda färgglada klistermärken eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på tändsticksasken.
 10. Egengjorda badbomber Att göra egna badbomber är ett romantiskt DIY-projekt som kan göra en underbar present. Du kan köpa ingredienser som bikarbonat och citronsyra från en hälsokostbutik eller en nätbutik. Blanda ihop ingredienserna och forma dem till små kulor. Dekorera badbomben med torkade blommor eller personliga etiketter.
 11. Egengjord kroppsskrubb Att göra egna kroppsskrubbar är ett praktiskt och prisvärt alternativ som kan göra en användbar present. Du kan köpa ingredienser som socker och olivolja från en matbutik eller en hälsokostbutik. Blanda ihop ingredienserna och förvara skrubben i en snygg glasburk. Dekorera glasburken med en personlig etikett eller en rosett.
 12. Egengjord doftpåse Att göra en egengjord doftpåse är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en användbar present. Du kan köpa torkade blommor eller örter från en nätbutik eller torka dem själv hemma. Blanda ihop de torkade blommorna eller örterna med lite eterisk olja och förvara dem i en påse eller en organzapåse. Dekorera påsen med en personlig etikett eller en rosett.
 13. Personligt dekorerad mobilfodral Att dekorera ett vanligt mobilfodral är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa ett vanligt mobilfodral från en mobilbutik eller använda ett som du redan har hemma. För att dekorera mobilfodralet kan du använda färgglada klistermärken, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på mobilfodralet.
 14. Personligt dekorerade musmattor Att dekorera en vanlig musmatta är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig musmatta från en datorbutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera musmattan kan du använda färgglada färgpennor eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på musmattan.
 15. Personligt dekorerad nyckelring Att dekorera en vanlig nyckelring är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig nyckelring från en hobbybutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera nyckelringen kan du använda färgglada klistermärken eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på nyckelringen.
 16. Personligt dekorerad glasögonfodral Att dekorera ett vanligt glasögonfodral är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa ett vanligt glasögonfodral från en optiker eller använda ett som du redan har hemma. För att dekorera glasögonfodralet kan du använda färgglada klistermärken, permanenta tuschpennor eller använda en dekorationsteknik som decoupage. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på glasögonfodralet.
 17. Personligt dekorerad skrivbordsaccessoar Att dekorera en vanlig skrivbordsaccessoar är ett praktiskt DIY-projekt som kan göra en användbar present. Du kan köpa en vanlig skrivbordsaccessoar från en kontorsvaruhus eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera skrivbordsaccessoaren kan du använda färgglada färgpennor eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på skrivbordsaccessoaren.
 18. Egengjorda tvålar Att göra egna tvålar är ett romantiskt DIY-projekt som kan göra en underbar present. Du kan köpa ingredienser som tvålbas och eteriska oljor från en nätbutik eller en hobbybutik. Smält tvålbasen och blanda in eteriska oljor eller färgämnen. Häll sedan blandningen i en form och låt den stelna. Dekorera tvålen med personliga etiketter eller band.
 19. Personligt dekorerade t-tröjor Att dekorera en vanlig t-tröja är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig t-tröja från en klädaffär eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera t-tröjan kan du använda färgglada tygpennor eller trycka på en personlig design. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på t-tröjan.
 20. Personligt dekorerade kuddfodral Att dekorera en vanlig kuddfodral är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig kuddfodral från en heminredningsbutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera kuddfodralet kan du använda färgglada textilpennor eller trycka på en personlig design. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på kuddfodralet.
 21. Personligt dekorerade dukar Att dekorera en vanlig duk är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig duk från en heminredningsbutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera duken kan du använda färgglada textilpennor eller trycka på en personlig design. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på duken.
 22. Personligt dekorerade krukor Att dekorera en vanlig kruka är ett enkelt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa en vanlig kruka från en trädgårdsbutik eller använda en som du redan har hemma. För att dekorera krukan kan du använda färgglada färgpennor eller permanenta tuschpennor. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på krukan.
 23. Egengjorda smycken Att göra egna smycken är ett kreativt DIY-projekt som kan göra en personlig present. Du kan köpa pärlor och smyckesdelar från en hobbybutik eller en nätbutik. Blanda ihop pärlorna och smyckesdelarna till unika armband, halsband eller örhängen. Dekorera smyckena med personliga etiketter eller band.
Presenter på en tight budget
Rulla till toppen