Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Hur förvarar man presentpåsar och inslagningssaker?

Allt från baby shower, födelsedagar, examen till julklappar, det är uppenbart att det finns många presenter att slå in under året. Det innebär en hel samling presentförpackningar som ska förvaras någonstans i hemmet. När du tittar på allt man behöver ha för att slå in presenter kan det bli kaos om du lämnar det på ditt hemmakontor eller på köksbordet. Utan en ordentlig förvaring kommer det att skapa mycket kaos och röra i hemmet.

Förvaring av presentpapper är viktigt för att undvika kaos och röra i hemmet. Det finns olika sätt att organisera presentförpackningar, som att använda duschhyllor, garderobsstänger eller hemmagjorda lösningar som att hänga dem bakom dörren eller på översta hyllan i garderoben. Oavsett antal presentförpackningar finns det kreativa sätt att hålla ordning och skapa gott om plats på hemmakontoret.

Så hur förvarar man presentpåsar bäst? Några av de förvaringssätt som finns är duschhylla, garderobsstänger och hemmagjorda förvaringslösningar, att hänga bakom dörren, att ha ett presentinslagningsbord eller till och med förvaring på översta hyllan i garderoben. Idéerna är oändliga.

Oavsett hur många presentförpackningar du behöver ha hemma behöver du inte bli orolig. Det finns fantastiska sätt att lagra alla tillbehör och ändå ha gott om plats på hemmakontoret.

Hur förvarar man presentåsar, så att de inte är i vägen?

Här är 20 fantastiska idéer för förvaring av presentpapper och presentpåsar som jag tror du kommer gilla!

Hur förvarar man presentpåsar och presentpapper

Presentinslagningsstation före jul

När det börjar närma sig jul kan du göra det bekvämt för dig och avsätta ett hörn av sovrummet, kontoret eller lekrummet där du bygger upp en presentinslagningsstation placerar all utrustning du behöver. De skulle kunna stå kvar tills julen är över. Det är smidigast om du kan sätta upp självhäftande krokar på väggen för att kunna hänga upp allt du behöver där.

Du behöver inte oroa dig för märken på väggen eftersom de brukar vara diskreta och vanligtvis lämnar väggen helt utan spår. Här kan du hänga upp presentpapper, etiketter, saxar, presentpåsar och annat du kan behöva för att slå in presenter på väggen.

Tvättkorg för presentpapper

En vanlig korg för presentpapper kan samla flera presentpappersrullar, påsar, saxar, band och andra presentförpackningsartiklar. Under lågsäsong kan du ställa den i ett hörn av huset och vänta på att det börjar närma sig jul igen och du kan ta fram den igen.

Det är förstås allra bäst om du har en tillräckligt hög korg för att locket ska kunna stängas när du stoppar ner dina rullar med presentpapper. Med en sådan korg är du säker på att dina presentpåsar och rullar med presentpapper inte blir förstörda och hemmet är ändå snyggt och välorganiserat.

Förvara dem på översta hyllan i garderoben

Översta hyllan i garderoben är det bästa stället att förvara dina presentpåsar och presentpapper. Om du älskar presentpåsar behöver du inte fundera över vart du ska lägga dem.

All placera dem på översta hyllan i garderoben är en effektiv förvaringsplats där du snabbt kan lägga påsar i rena behållare eller lägga dem direkt på hyllan. Det kan också underlätta om du placerade dina presentpåsar med handtagen vända utåt. Det gör det enklare när du ska plocka ut dem.

Duschhylla för småplock

Duschhyllan ger dig en av de mest effektiva förvaringsidéerna för dina presentprylar. Förvaringen är perfekt för små föremål som tejp, sax, taggar och små presentförpackningar.

Gillar att ge presenterna en väldigt personlig touch innan du ger bort dem genom att ha både kort, låda, snören och presentpåsar? Då är en duschylla en praktisk förvaringslösning för dig.

Placerar du den på skrivbordet kan du kan du frigöra mycket yta med en duschhylla.

Osynlig förvaring av presentsaker

Om du är den typ av person som föredrar att förvara dina presentförpackningar i den snyggaste delen av huset, så är det här för dig. Du behöver en förvaring att ha under sängen, placera alla dina presentsaker inuti och lägg den under sängen tills du behöver den. Eftersom under sängen är en sällan använd plats har du tillräckligt med utrymme där för presentpåsar och presentpapper.

Att lägga dem i en stor väska

Nästa sätt att förvar presentpåsar och presentsaker är att lägga dem i en stor väska. Att bara samla dem på samma ställe kommer att spara utrymme. Sortera gärna presentpåsarna efter storlek. Det underlättar när du behöver en presentpåse.

Om du inte gillar tanken på att ha den gigantiska väskan på väggen eller hängandes i garderoben, så är det här väldigt smart eftersom du även kan ha väskan ståendes på golvet i klädkammaren. Den är ändå lätt att plocka fram när man behöver den.

Lägg presentpåsarna i en stor plastbehållare

Om du inte har en stor väska för att lägga alla dina mindre presentpåsar i, kan en stor plastbehållare vara en perfekt idé för dig. Här kan du också lägga in olika avdelare om du vill för att separera födelsedagspåsar, bröllopspåsar och babypåsar och så vidare. Att placera lådan i ett hörn av hemmet hjälper dig att spara utrymme.

Förvara presentpåsarna i ett pappersarkiv

Om du har få presentpåsar i ditt hem kan ett pappersarkiv vara en utmärkt idé att. Sortera dina presentpåsar efter typ, lägg sedan varje påse i sin mapp och förvara dem säkert i skåpet. Om du vill att de ska vara snygga när det är dags att använda dem kan du slå in dem tillsammans med silkespapper.

Använd en hängande presentpåseorganiserare

Vissa av de förvarinsalternativ som jag skrivit om tidigare kan kräva mycket förvaringsutrymme för olika behållare eller hyllutrymme som du kanske inte har tillgängligt. Om du redan har förvaringsproblem kan det vara en utmärkt idé att använda en hängande förvaring för presentsakerna och presentpåsarna.

Välj en hängförvaring som är tillräckligt hög och har flera fickor där du kan sortera presentpåsarna och presentpappret.

Förvara presentpåsar i lådor

Lådor är en utmärkt förvaringsplats för dina presentpåsar. Bortsett från att förvara presentpåsar, är de också ett utmärkt ställe att förvara presentpapper, självhäftande rosetter, pennor, sax, etiketter, och klistermärken.

Organisera dina presentpåsar efter tillfälle och typ. Lägg dem i olika lådor så kommer du aldrig behöva leta när du behöver dem.

Använd en enkel tidningssamlare

Om du inte har någon bra plats att förvara dina presentpåsar behöver du inte kasta dem, eller försöka stoppa in dem någonstans där det kommer ta en evighet att leta fram dem när man behöver dem. Att köpa en enkel tidningssamlare kan göra underverk.

Du behöver inte köpa något avancerat, utan bara en enkel tidningssamlare är snyggt. Där kan du sortera in dina presentpåsar efter kategori och placera dem i respektive tidningssamlare.

Använd en korg för enkel långvarig förvaring

Det är visserligen ett simpelt förslag, men vi har säkert alla en gammal picknickkorg som bara står. Det är smart att använda den för förvaring av presentpåsarna.

Annars kanske du kan hitta några fina korgar som passar, så att du kan sortera påsarna utefter kategori.

Du kan också välja korgar som du kan hänga upp på en krok på väggen om du inte har så mycket ledig plats i dina hyllor.

Använd tomlådor

När du letar efter ett billigt och enkelt förvaringsalternativ för presentpåsar kan du återanvända tomma kartonger för att göra en förvaring för dina presentpåsar och andra inslagningssaker.

Allt du behöver är att organisera presentpåsarna efter kategori. Lägg dem i en kartong och förvar dem sedan bredvid eller ovanpå varandra. För att göra dem mer tillgängliga, fäst gärna handtag på lådorna.

Använd en vajer under ditt pysselbord

Om du har ett pysselbord i ditt hem, är det en bra idé att hänga dina presentpåsar under det. Det hjälper dig att spara plats och ger dig en permanent lösning för dina presentpåsar.

För bästa resultat fäst vajern mellan två hurtsar, eller skruva direkt i bordsskivan på ditt pysselbord. Sedan kan du sortera presentpåsarna efter kategori.

Du behöver små krokar för att fästa presentpåsarna på vajern. Det är dock viktigt att notera att den här lagringsmetoden endast är bekväm för personer med få presentpåsar där man ine behöver sortera upp dem.

Använd metallkrokar för att hänga dina påsar direkt i din garderob

Din garderob kan vara en bra idé för att förvara dina presentpåsar. Med hjälp av krokar, ange en specifik färg för en viss kategoiri av presentpåse och häng sedan varje grupp presentpåsar till sina respektive krokfärger. Men om du inte har en stor samling påsar, behöver du inte hänga dem med angivna färger eftersom du enkelt kan hämta dem även utan att kategorisera.

Använd vägghållare för att förvara dina presentpåsar

Vägghållare för förvaring av presentpåsarna är en bra idé och erbjuder en permanent lagringslösning för dina presentpåsar. Även om de är lätta att transportera och billiga, tar de också ett relativt litet utrymme i huset, vilket är perfekt även när du inte har så gott om lagringsutrymme.

De finns i olika former, storlekar och färger och ger dig därför olika alternativ. Dessutom har väggförvaring en flexibilitet när det gäller var och hur du ska förvara dina presentpåsar.

Det är bra idéer när du har en omfattande samling presentpåsar eftersom de har olika fack där du kan sortera dina påsar i olika kategorier. De är också enkla när man ska ta fram och använda presentpåsarna.

Presentkorgar

Att ha en välorganiserad plats i huset för att förvara sina saker är viktigt. Även om du saknar hyllor, lådor eller en garderob att förvara presentpåsarna i är det inte något problem. Det finns andra smarta lösningar.

En helt vanlig presentkorg kan också vara till nytta för att förvara presentpåsarna säkert. Det behöver heller inte kosta så mycket. Ta en vanlig presentkorg (gärna en med lock).

Knyt band på insidan av locket, så kan du tillverka några fickor och fästa för förvaring av småsaker så som etiketter snören osv.

Presentinslagningsdisk med hängande förvaring

Har du ett skrivbord som du använder som presentinslagningsbord när du slår in dina presenter? Om ja, då kan detta skrivbord också fungera som förvaring för dina presentpåsar och andra förpackningar.

Allt du behöver är att ställa in ditt presentbord och utrusta det med massor av skåp och lådor. Det kommer att göra förvaringen av dina presentpåsar och papper ganska enkel. Oavsett hur många presentpåsar och prylar du har, kommer lådorna och skåpen att ge tillräckligt med förvaringsutrymme.

Sortera alla dina presentpåsar och lägg presentpapper i lådaor. Då blir de enkla att hitta. Märk gärna upp lådorna.

Trådhyllor

Trådhyllor kan fungera som utmärkt förvaring för dina presentpåsar för att hjälpa dig att spara utrymme i hemmet. Klassiska trådhyllor med många fack hjälper dig att lagra inte bara dina presentpåsar utan även andra presentartiklar som band, band, sax och etiketter. Ordna dina presentpåsar efter kategorier och placera varje typ i olika fack.

Du kan också organisera dem efter färger eftersom du kan se dem genom hyllan. Trådhyllor gör konsten att organisera presentpåsar så rolig.

Resväskor

Har du någonsin funderat på att omvandla din resväska till ett ställe för presentförvaring? Om du aldrig har gjort det, är det här en fantastisk DIY-idé för dina presentpåsar.

Allt du behöver är att lägga i dina presentpåsar och sedan lägga dem platt i din resväska. Du kan dela upp din resväska för att placera dem efter kategorier, eller så kan du sortera dem efter storlekar för att göra det smidigt för dig.

Väskor är en utmärkt idé för en bärbar lagring av presentsaker. Du kan snabbt hämta fram din väska om du behöver dem.

Källor

https://www.bhg.com/decorating/storage/organization-basics/easy-holiday-storage-projects/

https://www.hgtv.com/lifestyle/clean-and-organize/10-ways-to-organize-your-wrapping-paper-and-gift-bags-pictures

https://www.pinterest.com/pin/717198309389931916/

Hur förvarar man presentpåsar och inslagningssaker?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen