Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

God jul kort gratis

Senast updaterad 21 december, 2023

Att skicka god jul kort är en tradition som har funnits i många år och som fortsätter att vara populär. Det är ett sätt att sprida glädje och kärlek under den festliga säsongen och visa din uppskattning för de människor som betyder mest för dig. Men att köpa färdiga julkort kan bli dyrt, särskilt om du vill skicka kort till många personer. Som tur är det möjligt att skapa god jul kort gratis med hjälp av olika digitala verktyg. I denna artikel kommer vi att titta närmare på varför man skickar god jul kort, vilka digitala verktyg som kan användas för att skapa gratis kort och ge några exempel på hälsningar som du kan inkludera på dina kort.

Varför skickar man god jul kort?

Att skicka god jul kort är ett sätt att sprida glädje och kärlek under julen. Det är en tid att visa din uppskattning för de människor som betyder mest för dig och att tänka på de som kanske inte har det så lätt under denna tid på året. Genom att skicka ett kort kan du visa din uppskattning för någon och göra dem glada. Det är också en möjlighet att hålla kontakten med vänner och familj, särskilt om ni inte kan ses personligen under julen.

Vilka digitala verktyg kan användas för att skapa gratis god jul kort?

Det finns många digitala verktyg som kan användas för att skapa gratis god jul kort. Här är några av de bästa:

 • Canva: Canva är en webbplats som låter dig skapa anpassade designprojekt. De har många mallar för god jul kort som du kan använda och anpassa efter dina behov.
 • Adobe Spark: Adobe Spark är en annan webbplats som låter dig skapa gratis designprojekt, inklusive god jul kort. De har många mallar och verktyg för att skapa professionella kort.
 • Piktochart: Piktochart är en annan webbplats som du kan använda för att skapa god jul kort. De har också många mallar och verktyg för att skapa professionella designprojekt.
 • Greetings Island: Greetings Island är en webbplats som erbjuder ett brett utbud av gratis kortmallar för olika tillfällen, inklusive jul. Du kan anpassa designen och lägga till din egen hälsning.
 • Paperless Post: Paperless Post är en digital tjänst där du kan skicka gratis e-kort, inklusive god jul kort. Du kan välja bland många olika designalternativ och skicka kortet direkt till mottagarens e-postadress.

Exempel på hälsningar att inkludera på dina god jul kort

När du skapar dina god jul kort är det viktigt att inkludera en personlig hälsning som visar din uppskattning för mottagaren. Här är några exempel på hälsningar som du kan använda:

 • ”En god jul önskar jag dig och din familj. Må denna säsong fylla ditt hem med glädje och kärlek!”
 • ”Hoppas din jul är fylld med lycka, fred och kärlek. Tack för allt stöd under året som gått.”
 • ”Önskar dig en underbar jul och ett fantastiskt nytt år. Tack för att du är en så viktig del av mitt liv.”
 • ”Hoppas du har en jul full av skratt och kärlek. Jag är tacksam för dig och allt du gör för mig.”
 • ”Må julen bli fylld med glädje och vänskap. Tack för att du alltid finns där för mig.”
 • ”Önskar dig en god jul och ett nytt år fyllt med möjligheter och glädje. Tack för allt stöd och allt skratt under året som gått.”
 • ”Hoppas denna jul blir fylld med underbara minnen och att nästa år blir fyllt av spännande äventyr. Tack för att du är en så stor del av mitt liv.”
 • ”God jul och tack för allt stöd under det gångna året. Hoppas du och din familj har en underbar jul.”

Sammanfattningsvis är god jul kort ett fantastiskt sätt att sprida glädje och kärlek under den festliga säsongen. Genom att använda digitala verktyg kan du skapa gratis kort som är personliga och anpassade till dina behov. Att inkludera en personlig hälsning är viktigt för att visa din uppskattning för mottagaren och sprida glädje under julen. Använd exempelvis ovan för inspiration, men tänk på att anpassa din hälsning efter personens personlighet och din egen relation till dem. Med ett enkelt god jul kort kan du göra en stor skillnad i någon annans liv och sprida lite glädje och kärlek under denna speciella tid på året.

God jul kort gratis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen