50-årspresent till pappa

När pappa fyller 50 år är det en väldigt speciell dag, kanske du vill hitta någon lika speciell present att ge pappa?

Men vad är en bra 50-årspresent till pappa? Bra presenter att ge sin pappa när han fyller 50 år är riktigt fina knivar, ett cocktailset, ett fiskespö, nya kalsonger, en låda choklad, eller en appstyrd kaffemugg. Pappa skulle också tycka om att få en champagneprovning eller att få köra rally.

Men låt mig berätta mer!

5 Steg: Hel Burger + Pommes Frites ...
5 Steg: Hel Burger + Pommes Frites Perfekt Uppvärmning Av Ugnar
Vad är egentligen en bra 50-årspresent till pappa?

Kökssaker i 50-årspresent till pappa

Presenter som alltid är bra när någon fyller jämnt är kökssaker. Det kan vara allt från lite lyxigare köksutrustning, roliga grejer eller varför inte ätbara födelsedagspresenter?

Knivar

Till en pappa som tycker om att laga mat kommer ett set med fina knivar bli en bra present. Att ha vassa knivar i köket är ett måste och Globalknivarna är kända för sin höga kvalité och snygga design. Det här är en 50-årspresent som pappa kommer bli mycket glad för att få.

Läs mer och beställ

Skärbräda

Även en riktigt fin skärbräda i tjockt trä kommer bli en älskad födelsedagspresent om pappa gillar matlagning.

Läs mer och beställ

Hot dog maker

En hot dog maker är en kul present att ge pappa oavsett om han tycker om att laga mat eller inte. En hot dog maker har han förmodligen inte redan, så därför passar den bra att ge en pappa som gillar matlagning. Men den passar också utmärkt att ge till pappan som inte tycker om att lagamat, eftersom han kan göra sig enkla middagar i den här. Hur smart som helst!

Läs mer och beställ

Alkohol och tillbehör i present till pappa

Klassiska födelsedagspresenter när någon fyller jämnt är ju en flaska fint vin, men det finns många andra bra presenter du kan ge pappa också. Förutom vin kan ett cocktailset, champagneprovning eller ett par personliga whiskyglas.

Cocktail shaker set

En annan bra födelsedagspresent att ge sin pappa när han fyller år är ett fint cocktailset. Här kommer pappa att kunna blanda en mängd goda drinkar. All utrustning är placerad i ett vackert ställ av bambu. Det är så vackert att pappa gärna har det ståendes framme.

Läs mer och beställ

Champagneprovning

Gillar pappa lyxig Champagne är det en champagneprovning du ska ge pappa i 50-årspresent. Här får han texta lyxiga sorter och lära sig mer om den ädla drycken.

Läs mer och beställ

Fina whiskyglas i 50-årspresent till pappa

Pappor brukar också bli glada för att få fina whiskyglas och kanske en flaska rökig whisky när han fyller 50 år. De här glasen kan du beställa med gravyr, vilket jag absolut tycker att du ska göra, så att det blir en väldigt personlig present till pappas 50-årsdag.

Läs mer och beställ

Roliga och givande fritidsaktiviteter att ge pappa i 50-årspresent

Det kan vara kul att ge pappa en ny hobby när han fyller år. Kanske han skulle älska att komma ut i vildmarken, tälta, fiska och fotvandra? De flesta pappor brukar i alla fall gilla att lyssna på musik, så en bärbar högtalare blir säkert en uppskattad födelsedagspresent.

Kastspö

Oavsett om pappa är friluftstypen eller bara tycker om att göra roliga grejer ibland så är ett bra teleskopspö en bra 50 års present till pappa. Det här spöet levereras med en praktisk väska för förvaring.

Läs mer och beställ

Bärbar högtalare

Till pappa som tycker om att lyssna på musik är en bärbar högtalare en bra födelsedagspresent. Du kan hitta den hos Amazon.

Läs mer och beställ

Tält

Kanske skulle pappa tycka om att få ett tält? Han kanske skulle älska att komma ut i vildmarken, fiska, dricka lite goda öl och njuta av solnedgånen och nygrillad lax. Det här tältet är extra smart, eftersom det går så lätt att fälla upp.

Läs mer och beställ

Ge pappa upplevelser i 50-årspresent

Att ge bort upplevelser är också bra och uppskattade födelsedagspresenter. Det finns massor av spännande upplevelser att ge bort, men här är några som passar speciellt bra att ge pappa när han fyller 50 år.

Köra rally

Till den lite mer äventyrliga pappan är den här upplevelsen en bra 50-årspresent. Här får pappa både en rallylektion och få prova på att köra rally själv. En fartfylld 50-årspresent att ge pappa!

Läs mer och beställ

Yasuragi

Det kan också vara väldigt mysigt att ge pappa en upplevelse som ni kan dela. Kanske ett besök på Yasuragi, på det vackra Hasseluddden utanför Stockholm skulle kunna bli en lyxig 50-årspresent till pappa? Här får ni njuta av bad i varma källor, behandlingar, bubbel och en god middag.

Läs mer och beställ

Goda 50-årspresenter till pappa

Choklad är en sån där present som aldrig är fel att ge bort. Det finns i en mängd olika smaker, blandat med nötter, lakrits hallon osv. Choklad är en bra present och passar både gourmanden så väl som finsmakaren.

Chokladlåda

En väldigt bra 50-årspresent till alla pappor är en låda med lyxig choklad. Den här lådan är laddad med 1,3 kg choklad av högsta kvalité.

Läs mer och beställ

Mysiga presenter att ge sin pappa när han fyller 50

När pappa fyller 50 år vill du kanske ge honom något extra fint, kärleksfullt eller mysigt. Massage, lyxiga bad och fin inredning är ju sådant man kommer att tänka på direkt. Det är presenter som kommer göra pappa glad under lång tid framåt.

Badbalja

Om pappa inte har ett vanligt badkar kommer den här badbaljan för vuxna att bli mycket uppskattad. Trots att han inte har plats för ett badkar kan han ändå ta ett bad i bland och vika undan badbaljan när han är klar. En lyxig present som pappa kommer tycka om att spendera svala vinterkvällar i.

Läs mer och beställ

Saltlampa

Kanske vill du ge pappa något extra mysigt för hemmet när han fyller jämnt? Kanske en saltlampa med riktigt Himalayasalt kommer att ge ett mysigt sken i rummet.

Läs mer och beställ

Massagedyna

En massagdyna som man sätter i fåtöljen eller på skribordsstolen är en lyxig födelsedagspresent som kan ge pappa massage varje dag, både på jobbet och på fritiden.

Läs mer och beställ

Kläder som present till pappa

Vill du ge pappa något mer praktiskt så är kalsonger, en mysig och fin tröja, tofflor eller något annat som du tror pappa kommer ha nytta av.

Kalsonger

En present som pappor alltid behöver är förstås nya kalsonger. Varför inte ge honom ett trepack extra fina kallingar från Björn Borg i 50-årspresent? Det kommer pappa garanterat bli glad för. Beställ dem från Amazon.

Läs mer och beställ

Tröja i present till pappa

En praktisk present som pappor brukar tycka om att få är en fin tröja.

Läs mer och beställ

Unik present till pappa

Att ge pappa en unik och rolig födelsedagspresent på 50-årsdagen är kanske inte så vanligt. Men varje kväll pappa stoppar fötterna i sina varma och mysiga tofflor kommer han att ha ett stort leeende på läpparna.

Läs mer och beställ

50-årspresenter till en kaffeälskande pappa

Pappor burka älska kaffe! Här är några extra fina kaffepresenter att ge honom i 50-årspresent.

Presentlåda med kaffe

Till pappa som gillar kaffe kanske du ska köpa en kaffelåda i present? Det här gåvokitet innehåller förutom kaffe även många godsaker som han kan äta till kaffet.

Läs mer och beställ

Appstyrd kaffemugg

Gillar pappa kaffe och teknikprylar? Då har jag hittat den ultimata presenten att ge honom när han fyller 50. Här är kaffemuggen som håller värmen på kaffet. Man ställer in sin perfekta kaffetemperatur i appen, sedan behöver man aldrig mer oroa sig för att kaffet ska bli för kallt och smaka beskt. En kul och användbar 50-årspresent till pappa.

Läs mer och beställ

Jag hoppas att du hittat en fin, rolig och kärleksfull present till pappa på 50-årsdagen! Fler tips på bra presenter till pappa kan du hitta här.

Relaterade inlägg

50-årspresent till pappa
Rulla till toppen