Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Planera ett Magiskt Alice i Underlandet Barnkalas: Tips för Inbjudningar, Aktiviteter, Lekar, Mat, Kläder, Dekor och Presenter

Alice i Underlandet är en tidlös historia som fascinerar både unga och gamla. Ett Alice i Underlandet barnkalas är ett perfekt sätt att fira en speciell födelsedag och skapa en magisk atmosfär för barnen att njuta av. Här är några tips för att planera ett oförglömligt Alice i Underlandet barnkalas.

Inbjudningar

Skapa inbjudningar som är inspirerade av Alice i Underlandet-temat. Använd symboler som en klocka, en kanin eller en spelkortlek för att dekorera inbjudningen. Se till att inkludera alla viktiga detaljer om festen, inklusive tid, plats och dresscode om det finns någon.

Aktiviteter

Planera aktiviteter som passar Alice i Underlandet-temat. Du kan ha en ”Tea Party” där barnen kan njuta av te, kakor och småsandwiches precis som Alice gjorde i filmen. Du kan också ha en ”Croquet Party” där barnen kan spela krocket i en dekorerad trädgård. En annan rolig aktivitet kan vara att skapa sin egen hatt som passar Alice i Underlandet-temat.

Lekar och Aktiviteter

Ha lekar som passar Alice i Underlandet-temat. Du kan ha en ”Mus i Teet” tävling där barnen försöker hitta en leksaksmus som är gömd i en kopp te mitt i en stor samling av koppar. En annan rolig lek kan vara ”Katten med det Griniga Ansiktet” där en av barnen är katten och de andra försöker ta sig förbi utan att bli fångade. Alternativt kan du ha en ”Hat Party” där barnen får skapa sina egna hattar som passar temat.

Mat

Servera mat som passar Alice i Underlandet-temat. Du kan ha en eftermiddagste-fest med en mängd olika te-sorter och småkakor. Alternativt kan du ha en buffé med frukt, grönsaker och olika sorters bröd. Se till att ha tillräckligt med alternativ för vegetarianer, veganer och allergiker.

Kläder

Barnen kan klä sig som karaktärer från Alice i Underlandet-temat. Du kan be gästerna att klä sig i blått, vitt och rött för att representera karaktären Alice. Små tjejer har fota gott om prinsessklänningar och de parssar lika bra på det här kalaset.

Dekor

Dekorera festlokalen i linje med Alice i Underlandet-temat. Använd symboler som en klocka, en kanin eller en spelkortlek för att dekorera lokalen. Du kan också använda ballonger, serpentiner och annan festdekoration för att skapa en festlig atmosfär. Använd temuggar av olika storlek. Ha en burk med godis och en etikett ”Eat me” och en flaska med ”Drink me”.

Presenter

Ge barnen små presenter som passar Alice i Underlandet-temat. Det kan vara en handgjord hatt, en personlig bok eller en fin dekoration. Se till att inkludera en personlig hälsning eller ett tackkort som ett minne från festen.

Fotohörna

Ha en fotohörna där barnen kan ta roliga bilder med props som passar Alice i Underlandet-temat. Du kan skapa egna props som en klocka, en hatt, en leksaksmus eller en spelkortlek. Se till att ha en digital kamera eller en polaroid-kamera för att ta bilder som barnen kan ta med sig hem.

Goodie bags

Skapa goodie bags för barnen att ta med sig hem som ett minne från festen. Du kan fylla påsar med små leksaker, godis, och små presenter som passar Alice i Underlandet-temat. Var noga med att inkludera en tackkort i påsen som tackar gästerna för att ha deltagit i festen.

Sammanfattningsvis, ett Alice i Underlandet barnkalas kan vara ett roligt och minnesvärt sätt att fira en speciell födelsedag. Genom att använda dessa tips för inbjudningar, aktiviteter, lekar, mat, kläder, dekor och presenter kan du skapa en magisk atmosfär för barnen att njuta av. Tänk på att anpassa planeringen efter dina önskemål och budget och glöm inte att ha kul under festen!

Planera ett Magiskt Alice i Underlandet Barnkalas: Tips för Inbjudningar, Aktiviteter, Lekar, Mat, Kläder, Dekor och Presenter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen