Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Grattis till skolavslutningen

Grattis till skolavslutningen är en stor händelse i livet för en ung person, och det är viktigt att visa stöd och uppskattning till dem som har nått denna milstolpe. När du väljer text att skriva på ett grattiskort till en skolavslutning, bör du tänka på att fira deras framgångar och önska dem lycka i deras framtid.

Grattis till skolavslutningen text
Grattis till skolavslutningen text

Här är några förslag på saker du kan skriva på kortet till din nära och kära som har nått skolavslutning:

 1. ”Stort grattis till en fantastisk prestation! Du har gjort oss alla stolta och vi önskar dig all lycka och framgång i din framtid.”
 2. ”Tack för att du har visat oss vad hårt arbete och uthållighet kan åstadkomma. Vi är så stolta över dig och hoppas att du njuter av din seger.”
 3. ”Grattis på din skolavslutning! Tänk på alla de fantastiska minnen du har gjort och alla de äventyr som väntar dig i framtiden.”
 4. ”Stort grattis till en bra jobb! Du har verkligen satt dig själv i en stark position för framtiden, och vi önskar dig allt gott.”
 5. ”Tänk på alla de utmaningar du har övervunnit och alla de mål du har uppnått. Du har verkligen gjort oss stolta och vi hoppas att du njuter av din framgång.”
 6. Grattis på din skolavslutning! Tänk på allt du har åstadkommit och var stolt över dig själv. Du har gjort en fantastisk jobb!
 7. Grattis till ditt framgångsrika skolår! Jag är så stolt över allt du har åstadkommit och kan inte vänta på att se vad framtiden har att erbjuda dig.
 8. Tillsammans har vi sett dig växa och utvecklas under åren i skolan. Vi är så stolta över dig och allt du har åstadkommit. Grattis på din skolavslutning!
 9. Du har arbetat hårt och det har definitivt gett resultat. Grattis på din skolavslutning, vi är så stolta över dig!
 10. Du har nått en viktig milstolpe i ditt liv med din skolavslutning. Grattis och fortsätt att sträva efter dina drömmar och mål!
 11. Grattis på din skolavslutning! Tänk på alla minnen och vänner du har skapat under åren i skolan. Du har en mycket ljus framtid framför dig.

Oavsett vad du väljer att skriva, är det viktigt att visa uppskattning och stöd på deras stora dag. Genom att visa din kärlek och bifall till deras framgång, kan du hjälpa dem att fortsätta sträva efter deras drömmar och mål i framtiden.

Relaterade inlägg

Presenter till skolavslutning

Grattis till skolavslutningen
Rulla till toppen