Den förtrollade skogen kalas

Om ditt barn är en fan av boken ”Den förtrollade skogen” av Zanna Davidsson, kan ett födelsedagskalas med tema från boken vara en rolig och minnesvärd upplevelse. Här är några tips för att anordna ett magiskt kalas inspirerat av boken.

Inbjudningar

Skapa inbjudningar som förmedlar en känsla av att befinna sig i Den förtrollade skogen. Du kan använda bilder från boken eller skapa egna illustrationer som representerar karaktärerna och miljöerna i boken. Kom ihåg att inkludera datum, tid, plats och dresscode om det finns någon.

Aktiviteter

För att skapa en förtrollad stämning kan du anordna aktiviteter som inspirerats av boken. En sagoberättare kan berätta om Den förtrollade skogen och karaktärerna i boken. Du kan också ha en skattjakt som utspelar sig i skogen, där barnen letar efter ledtrådar för att hitta en skatt. Andra aktiviteter kan inkludera ansiktsmålning, hantverksaktiviteter eller en bokklubb där barnen diskuterar boken och delar med sig av sina favoritstunder.

Lekar

För att komplettera aktiviteterna kan du ha lekar som passar in i temat. En lek kan vara ”Trollskogsgömma”, där barnen letar efter gömda föremål i skogen. En annan lek kan vara ”Undervattensäventyr”, där barnen tar på sig snorkelutrustning och letar efter fiskar och skatter i en pool. Du kan också anordna en ”magisk show” där barnen kan visa upp sina egna trollkonster.

Mat

Maten på kalaset kan ha en förtrollad skog-tema. Tilltugg som fruktspett med bär och choklad, smörgåsar med grönsaker och avokado eller muffins med skogstema kan vara passande alternativ. Du kan också servera varma drycker som kakao och te i termosar för att hålla barnen varma.

Kläder

Klädkoden på kalaset kan ha en förtrollad skog-tema. Barnen kan klä sig som sagodjur, älvor eller karaktärer från boken. Glöm inte att ha på dig bekväma skor för att vandra runt i skogen.

Dekor

Dekorationen på kalaset kan ha en förtrollad skog-tema. För att skapa en förtrollad stämning kan du använda björkgrener, blommor och kvistar för att skapa en naturlig och skoglig känsla. Andra dekorationer kan inkludera ljusslingor och ljuslyktor som skapar en magisk atmosfär.

Presenter

Presenter är en trevlig gest som uppskattas av både barn och vuxna. Tänk på att du kan slå in gåvor som passar in i temat för kalaset, till exempel en bok om skogen, en vacker penna eller ett spel med skogstema.

Att anordna ett kalas med temat Den förtrollade skogen kan vara en fantastisk upplevelse för både barn och vuxna. Genom att använda dessa tips kan du skapa en magisk och minnesvärd dag som kommer att bli ett trevligt minne för alla inblandade.

Butiker där du hittar allt för ditt kalas!

Först och främst, när det gäller att arrangera ett oförglömligt kalas, är rätt utrustning huvudsakligen nyckeln till framgång. Därför har vi gjort det tunga lyftet för dig. Därefter kan du enkelt skumma igenom denna lista med de bästa webbutikerna som erbjuder allt vad du kan önska för en fest. Eftersom vi vet hur viktigt det är att skapa perfekta minnen, har vi valt dessa butiker med omsorg.

Den förtrollade skogen kalas
Rulla till toppen