vad önskar sig en vuxen son i julklapp

Bra julklappar till vuxen son

bra julklapp till en 10 åring gitarr
bra julklapp till vuxen son

Vad ger man en vuxen son i julklapp? Att hitta bra julklappar till en vuxen son kan vara väldigt svårt. Jag gjorde den här webbsidan för att du alltid ska kunna hitta bra presenter för alla tillfällen. Men att hitta och köpa riktigt bra julklappar till en vuxen son är nog det allra svåraste tycker jag. Men här ska du få mina bästa tips på bra julklappar till en vuxen son. Om du inte köpte några musikinstrument åt honom när han var liten så är det ett lämpligt tillfälle att införa dem nu, efter att han flyttat hemifrån.

Bra julklappar till vuxen son

När man letar julklappar till en vuxen son är det viktigt att man ser honom som vuxen och inte köper allt för barnsliga presenter. Om han inte uttryckligen har önskat sig en speciell sak förstås. När det gäller julklappar och presenter är det alltid bra att fundera en stund över vem mottagaren är och vad han gillar och är intresserad av.

Ge kläder i julklapp

Kläder är förstås alltid aktuellt. Alla behöver kläder och även en vuxen son kan tycka det är roligt att få ett nytt fint klädesplagg. Men när man väljer kläder åt någon annan person är det ju förstås viktigt att undersöka storlek och smak. Det är tryggast att undvika kläder som måste vara välsittande. Skjortor, skor och jeans är kanske bättre om du överlåter till honom själv att köpa. Då är det kanske bättre att satsa på munkjacka, strumpor och kalsonger. Kanske en vuxen son också är intresserad av att få en slips. Presentkort på kläder fungerar ju också, då kan han själv gå och välja ut de kläder han vill ha.

Ge sonen teknikprylar i julklapp

Att få teknikprylar brukar alltid vara en uppskattad julklapp av en vuxen son. Det kan t.ex. vara hörlurar, högtalare som man kopplar in på sin telefon, en drönare, power-bank som är solcellsladdad eller varför inte en riktigt tuff väckarklocka.

Pengar

Vill du ge din vuxna son en riktigt bra julklapp tycker jag att du inte bara ska ge honom pengar, utan öppna ett konto på Avanza och sätta in pengar till honom. Då får han inte bara en julklapp, utan något som kommer att växa i värde över tiden. Julklappen han får kommer att vara värd mycket mer redan om ett år. Det är väldigt spännande att följa sina aktier och se hur de stiger i värde.

Ge honom upplevelsepresenter

Är det svårt att komma på något att ge en vuxen son, så är upplevelsepresenter något som alltid fungerar. Det finns ölprovningar, åka stridsbåt och takvandringar. Kanske han skulle uppskatta att få köra sin drömbil? Är han sportintresserad kan det vara en god idé att ge honom biljetter till något fotbollsevenemang han gillar. Bio-biljetter? Fler tips på bra upplevelsepresenter kan du hitta här.

Ge vuxen son barnsliga presenter

Vill du ge din vuxna son en barnslig present så är uppblåsta dinosaurier en väldigt populär present. Med en sådan kan man både gå på maskerad eller skrämma ihjäl sina polare eller familjen.

Även vuxna barn tycker om godis

Att få godis är ju aldrig fel, även om han har hunnit bli vuxen. Choklad, lakrits, godisbilar eller något annat han gillar. Köp en fin skål att lägga upp det i. 

Musik

Gillar han musik kan det vara en bra julklapp att få konsertbiljetter, ett års spotify eller en skiva med någon artist han gillar. Kanske utövar han musik själv och önskar sig något musikinstrument eller tillbehör till sitt spelande.

Rakgrejer och hygienprodukter

Även unga grabbar kan uppskatta att få fina rakprylar eller ett lyxigt set med schampo och tvål .

Film

Om din son gillar film, varför inte ge honom en fin korg med ett filmkit: Några bra filmer, chips eller godis och en mysig pläd att kura ihop sig under framför tvn.  Eller varför inte ge honom biobiljetter? Film är ju något som de flesta gillar, så chansen är stor att även en vuxen son kommer att uppskatta en sådan julklapp.

Coolaste matlådan

Om din son är vuxen och har ett jobb att gå till varje dag kan det vara en kul ide om du kan hitta den roligaste matlådan till honom.

Inredningsprylar

Även vuxna söner gillar snygg inredning. Varför inte tuffa lampor, snygga tavlor eller möbler.

Sagor

Eller nja, kanske inte sagor…men varför inte ge sonen en årsprenumeration på Storytel eller på någon tidning han tycker om.

Bil

Om han redan har skaffat körkort och har en bil kan det vara en trevlig present att få bensin.

Kommer du på fler förslag, så kommentera gärna! Har du inte hittat någon bra present till din vuxna son, smygkika lite på dessa sidor så kanske du får någon bättre idé:

Leave a Comment