Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Glasbröllop 61 årig bröllopsdag

Den sextioförsta bröllopsdagen är glasbröllop. Den egenskap man först tänker på när det gäller glas är dess förmåga att släppa igenom ljus, så att vi kan se rakt igenom det. Glas är också hårt men sprött. På glasbröllopsdagen kan man ge sin man eller fru presenter så som solglasögon, glasögon, whiskyglas, graverade champagneglas, karaff, glasskål, ljuslykta, ljushållare, konstglas, smycken, ugnsform, lampa eller glasskål. Vill ni åka någonstans för att fira glasbröllop är Kosta Boda Art Hotell i Glasriket Nybro ett bra val.

Glasblåsning upplevelse

På er 61-åriga bröllopsdag, ge en minnesvärd presentupplevelse med glasblåsning i Uppsala. Skapa vackra konstverk tillsammans och skapa varaktiga minnen.

Vinglas

På er 61-åriga bröllopsdag, överraska med dessa vackra rödvinsglas. Tillverkade med traditionellt hantverk, perfekta för romantiska middagar och diskmaskinssäkra för enkel rengöring. En elegant gåva!

Roligt vinglas

På er 61-åriga bröllopsdag, ge en praktisk och stilfull present med detta set av vinglas i en fin presentförpackning. Perfekta för att njuta av både vitvin och rödvin tillsammans. En utmärkt födelsedagspresent!

Termosflaska med infuser

På er bröllopsdag, överraska med en termosflaska med infuser. Denna praktiska present låter er njuta av varma och kalla drycker tillsammans, och den håller dem fräscha. En omtänksam gåva för en speciell dag!

Skål Orrefors

På er 61-åriga bröllopsdag, överraska med eleganta Carat-skålar från Cervera. Dessa vackra skålar är perfekta för att lägga till en extra touch av elegans. En tidlös och praktisk gåva!

Gratängformar av glas

På er 61-åriga bröllopsdag, ge en praktisk och hållbar present med dessa Pyrex ugnsformar i borosilikatglas. Perfekta för att laga och servera läckra måltider tillsammans. En användbar och pålitlig gåva!

Efterrättskålar

På er 61-åriga bröllopsdag, skäm bort er själva med dessa vackra dessertskålar. Perfekta för att avnjuta läckra efterrätter och mellanmålsrätter tillsammans. En stilfull och praktisk present!

Glas tavla

På er 61-åriga bröllopsdag, försköna ert hem med denna tryckta glastavla med arkitekturmotiv. En konstnärlig väggdekoration som skapar en kärleksfull atmosfär i ert hem. En minnesvärd present!

Ljushållare

På er 61-åriga bröllopsdag, skapa en romantisk stämning med denna vackra orkanljushållare från Sziqiqi. Perfekt som väggdekoration eller golvbordsdekoration, sprider den ljus och kärlek i ert hem. En underbar present!

Smycke- och makeuporganisatör

På er 61-åriga bröllopsdag, organisera era smycken och kosmetika med denna smakfulla makeuporganisatör. En praktisk och stilfull lösning för att hålla era skönhetsprodukter i ordning. En användbar present!

Halsband av glas

På er 61-åriga bröllopsdag, ge ett vackert Skagen-halsband i rostfritt stål med karbinhake. En elegant smycke som kommer att glänsa och påminna om er kärlek. En tidlös och personlig present!

Fönsterputsrobot

På er 61-åriga bröllopsdag, underlätta hemmets skötsel med denna praktiska fönsterputsrobot. Med professionell sprayfunktion gör den glasrengöringen enkel och bevarar ert hem i perfekt skick. En smart och användbar present!

Fönstertvätt

På er 61-åriga bröllopsdag, förenkla fönsterputsningen med denna Kärcher batteridrivna fönstertvätt. Med extra batterilivslängd gör den rengöringen effektiv och smidig. En praktisk gåva för hemmet!

Glasvas

På er 61-åriga bröllopsdag, addera elegans till ert hem med denna vackra venetianska glasvas i mångfärgad design. Perfekt för servering av drycker med stil. En dekorativ och användbar present!

Whisky karaff på hög fot fås med gravyr

På er 61-åriga bröllopsdag, överraska med denna stilfulla whiskykaraff från LSA Metropole Kiev. Ett elegant sätt att njuta av en avslappnad stund tillsammans. En personlig och exklusiv present!

Klocklåda

På er 61-åriga bröllopsdag, ge en elegant present till mannen i ditt liv med denna klockförvaringslåda i lackträ från SAFE. Perfekt för att skydda och visa upp hans klockkollektion. En stilfull gåva!

Tips på fortsatt läsning

Bröllopsdagar

Glasbröllop 61 årig bröllopsdag
Rulla till toppen