Diaper Raffle

Diaper Raffle är en populär aktivitet som används vid babyshower och andra tillfällen där en förälder förväntas få en mängd blöjor som en present. Vid en Diaper Raffle får gästerna möjlighet att delta i en utlottning där vinnaren får en fin present, medan alla bidrar med blöjor till den blivande föräldern.

Här är några tips för att anordna en lyckad Diaper Raffle:

  1. Inbjudningar: Förklara i inbjudningen att du planerar att ha en Diaper Raffle och att alla gäster uppmanas att ta med ett paket blöjor för att delta. Det är också bra att informera om priset för vinnaren av utlottningen.
  2. Lekar: En rolig aktivitet som passar bra tillsammans med Diaper Raffle är blöjtårta- eller blöjbabytävlingar. Gästerna kan tävla om vem som kan skapa den högsta blöjtårta eller den mest kreativa blöjbabyfiguren.
  3. Mat: För maten kan du servera enkla och lätta tilltugg som frukt, kakor eller smörgåsar. Om du vill ha en mer omfattande måltid kan du ha en buffé med enkel mat som pasta, sallader och bröd.
  4. Dekorationer: Dekorera rummet med ballonger och blöjtårtor för att ge en festlig stämning.
  5. Presenter: Vinnaren av Diaper Raffle kan få ett fint presentkort eller en korg med en samling av små presenter som passar för blivande föräldrar, som mjukisbyxor, strumpor, eller en nallebjörn.
  6. Priser: För att uppmuntra deltagande och göra aktiviteten mer spännande kan du erbjuda priser för flera vinnare. Det kan vara små gåvor som en presentkorg med babyprodukter, en liten bok eller en söt nallebjörn.
  7. Tema: Om du vill kan du välja ett tema för Diaper Raffle och anpassa dekorationer och priser efter temat. Till exempel, om temat är djungel, kan priset vara en mjukisdjurlejon eller en nallebjörn med leopardmönster.
  8. Regler: Innan du börjar Diaper Raffle, se till att alla gäster förstår reglerna. Förklara hur lotteriet fungerar och hur vinnaren väljs.
  9. Uppmuntra deltagande: Uppmuntra gästerna att delta genom att tala om för dem hur mycket det uppskattas att de tar med blöjor. Du kan också erbjuda extra lotter för dem som tar med flera paket.
  10. Tacka gästerna: Glöm inte att tacka gästerna för deras bidrag och deltagande i Diaper Raffle. Du kan skicka en kort tackkort eller ge dem en liten gåva som tack för deras deltagande.

Genom att följa dessa tips kan du skapa en minnesvärd Diaper Raffle som både är rolig och hjälper till att minska kostnaderna för blöjor för den blivande föräldern. Detta är en perfekt aktivitet att inkludera vid babyshower eller andra tillfällen när en förälder förväntas få en mängd blöjor som en present.

En Diaper Raffle är en enkel och rolig aktivitet som kan hjälpa till att minska kostnaderna för blöjor för en blivande förälder samtidigt som det gör babyshower- eller dopfesten mer minnesvärd för alla inblandade.

Butiker där du hittar allt för ditt kalas!

Först och främst, när det gäller att arrangera ett oförglömligt kalas, är rätt utrustning huvudsakligen nyckeln till framgång. Därför har vi gjort det tunga lyftet för dig. Därefter kan du enkelt skumma igenom denna lista med de bästa webbutikerna som erbjuder allt vad du kan önska för en fest. Eftersom vi vet hur viktigt det är att skapa perfekta minnen, har vi valt dessa butiker med omsorg.

Diaper Raffle
Rulla till toppen