Den här sidan innehåller sponsrade länkar: Vi kan få en liten del av försäljningen om du handlar.

Bra Presenter

Där varje gåva blir ett minnesvärt ögonblick!

Att anordna en ”Breakfast at Tiffany’s är en underbar idé om du vill bjuda in vänner för en sofistikerad och elegant kväll. Här är några tips om hur du kan anordna en oförglömlig fest.

Inbjudningar

När det gäller inbjudningar till denna fest, se till att använda enkla, men stilrena, designelement för att skapa en elegant och sofistikerad känsla. Skriv ut inbjudningarna på blanka, vita kort och använd en elegant skrivstil med svart bläck. Du kan också lägga till en bild av Audrey Hepburn som Holly Golightly för att ge en tydlig koppling till filmen.

Aktiviteter och lekar

Du kan planera ett antal aktiviteter som är inspirerade av filmen ”Breakfast at Tiffany’s”. Ett roligt alternativ kan vara att ha en tävling där gästerna tävlar om vem som bäst kan efterlikna Holly Golightly, klädd i den ikoniska svarta klänningen, pärlhalsbandet och solglasögonen. Du kan också ordna en quiz eller filmvisning med temat ”Breakfast at Tiffany’s” för att underhålla dina gäster.

Mat

Att servera en brunch kan vara en perfekt match för temat. Låt gästerna avnjuta mimosas och champagne medan du serverar en läcker men enkel brunchmeny som inkluderar croissanter, bagels, cream cheese, frukt, och muffins. Se till att dekorationerna också följer temat, med servetter i Tiffany-blått och vit duk.

Kläder

Att klä sig på rätt sätt är nyckeln till att skapa en autentisk ”Breakfast at Tiffany’s” upplevelse. Enkel elegans är ledorden här, så se till att dina gäster bär enkla klänningar, pärlhalsband och solglasögon. För de som vill gå all-in, be dem att ha en Holly Golightly-klänning och matchande solglasögon.

Dekorationer

Tiffany-blå är den perfekta färgen för denna fest, så försök att använda den i din dekoration. Du kan dekorera bordet med vita blommor och tiffany-blå servetter eller pappersdukar. Använd också eleganta tallrikar, glas och bestick för att skapa en sofistikerad atmosfär.

Presenter

Du kan välja att ge små ”Breakfast at Tiffany’s” inspirerade presenter till dina gäster. Till exempel kan du ge bort en liten låda med macarons eller ett litet paket med en mask och en hårklämma, som Holly Golightly bar i filmen.

Att anordna en ”Breakfast at Tiffany’s” inspirerad fest är en enkel men sofistikerad idé som garanterat kommer att glädja dina gäster. Följ dessa tips för att göra din fest minnesvärd och unik.

Breakfast at Tiffany’s
Rulla till toppen