Om bra presenter

Letar du efter en rolig, annorlunda eller kÀrleksfull present? Bra! För hos oss hittar du perfekta presenter för alla Äldrar, personer och tillfÀllen.

Vi vill inspirera och har samlat presenttips i alla prisklasser, för alla intressen och alla hÀndelser i livet. För att kunna förse er med bra erbjudanden lÀnkar vi direkt till produkter pÄ vÀlrenommerade, sÀkra webbshoppar.

Oavsett vem eller vilken tillstĂ€llning du ska köpa presenter inför, sĂ„ finns mĂ„nga genomtĂ€nkta presenter i vĂ„ra tips – vĂ€lj bara rĂ€tt kategori sĂ„ har vi löst resten.

Vi hjÀlper mÀnniskor att hitta bra presenter till alla mottagare och för alla tillfÀllen!

VĂ„r historia

Jag köpte det hÀr domÀnen under 2018 för jag tÀnkte att det skulle kunna gÄ att göra nÄgot bra av den. Men det var en vÀldigt lÄngsam start. Jag började skriva, men ju mer jag skrev desto fler mÄlgrupper kom jag pÄ att det faktiskt behövs presenttips till.

Jag, Annika Vallgren, startade sajten vid sidan av mitt vanliga arbete. Det var mycket det som gjorde att starten blev sÄ lÄngsam.

Bra presenter . nu finns i Åkersberga, men har ingen egen försĂ€ljning av produkter. För att kunna förse er med bra erbjudanden lĂ€nkar vi direkt till produkter pĂ„ vĂ€lrenommerade, sĂ€kra webbshoppar, sĂ„ som t.ex. Coolstuff, Tidningskungen, CDON, Partykungen, Bagaren och Kocken mf.

Presentförslagen

Sedan tycker jag att det Àr viktigt nÀr man köper presenter att de inte mÄste kosta mycket för att vara en bra present. Det Àr bÀttre att hitta den perfekta presenten för rÀtt mottagare. Med den hÀr sajten vill jag hjÀlpa dig att hitta en perfekt present för alla tillfÀllen. 

Tipsen du hittar hÀr Àr en blandning mellan affiliatelÀnkar, vanliga lÀnkar och presenttips pÄ sÄdant som inte kan köpas online alls. Om du gillar mina tips anvÀnd gÀrna mina lÀnkar nÀr du handlar. DÄ fÄr jag lite betalt för varje present du köper, utan att det kostar dig nÄgot extra. Det hjÀlper mig att kunna driva webbplatsen vidare.

Vart finns Bra presenter?

Jag finns i Åkersberga. Men jag bedriver ingen försĂ€ljning, utan tipsar bara om bra presenter online. För produktfrĂ„gor sĂ„ bör du istĂ€llet vĂ€nda dig till företaget dĂ€r varan sĂ€ljs.