Om bra presenter

Letar du efter en rolig, annorlunda eller kärleksfull present? Bra! För hos oss hittar du perfekta presenter för alla åldrar, personer och tillfällen.

Vi vill inspirera och har samlat presenttips i alla prisklasser, för alla intressen och alla händelser i livet. För att kunna förse er med bra erbjudanden länkar vi direkt till produkter på välrenommerade, säkra webbshoppar.

Oavsett vem eller vilken tillställning du ska köpa presenter inför, så finns många genomtänkta presenter i våra tips – välj bara rätt kategori så har vi löst resten.

Vi hjälper människor att hitta bra presenter till alla mottagare och för alla tillfällen!

Vår historia

Jag köpte det här domänen under 2018 för jag tänkte att det skulle kunna gå att göra något bra av den. Men det var en väldigt långsam start. Jag började skriva, men ju mer jag skrev desto fler målgrupper kom jag på att det faktiskt behövs presenttips till.

Jag, Annika Vallgren, startade sajten vid sidan av mitt vanliga arbete. Det var mycket det som gjorde att starten blev så långsam.

Bra presenter . nu finns i Åkersberga, men har ingen egen försäljning av produkter. För att kunna förse er med bra erbjudanden länkar vi direkt till produkter på välrenommerade, säkra webbshoppar, så som t.ex. Coolstuff, Tidningskungen, CDON, Partykungen, Bagaren och Kocken mf.

Presentförslagen

Sedan tycker jag att det är viktigt när man köper presenter att de inte måste kosta mycket för att vara en bra present. Det är bättre att hitta den perfekta presenten för rätt mottagare. Med den här sajten vill jag hjälpa dig att hitta en perfekt present för alla tillfällen. 

Tipsen du hittar här är en blandning mellan affiliatelänkar, vanliga länkar och presenttips på sådant som inte kan köpas online alls. Om du gillar mina tips använd gärna mina länkar när du handlar. Då får jag lite betalt för varje present du köper, utan att det kostar dig något extra. Det hjälper mig att kunna driva webbplatsen vidare.

Vart finns Bra presenter?

Jag finns i Åkersberga. Men jag bedriver ingen försäljning, utan tipsar bara om bra presenter online. För produktfrågor så bör du istället vända dig till företaget där varan säljs.

Rulla till toppen