Om mig och BraPresenter.nu

Jag startade sajten 2018.

Jag har alltid älskat att ge presenter, men jag vet hur svårt det kan vara att hitta den perfekta presenten som verkligen kommer från hjärtat. Och det behöver inte alltid kosta en förmögenhet! Ibland kan en liten present med mycket tanke bakom vara den mest betydelsefulla. Enligt en undersökning jag gjort https://brapresenter.nu/hur-mycket-far-presenter-kosta/ behöver presenterna faktiskt inte kosta speciellt mycket. 

Under åren har jag själv upplevt att jag ibland saknar inspiration när det kommer till att hitta rätt present, och det kan vara en besvärlig känsla. En gång har jag fått mottagaren att gråta av lycka när jag lyckades hitta helt rätt present, men andra gånger har det blivit fel presenter. Det var därför jag bestämde mig för att starta en egen presentsajt. Genom att erbjuda ett brett utbud av olika presenter, vill jag hjälpa andra att sprida glädje och kärlek till sina nära och kära på ett unikt och personligt sätt.

Det finns något speciellt med att ge en present som verkligen berör mottagaren på ett djupt plan. Det är därför jag brinner så mycket för att hjälpa andra att hitta den där perfekta presenten som verkligen visar uppskattning och kärlek. Så oavsett om det är en födelsedag, bröllop, jubileum eller bara för att säga tack, så finns det alltid en present som kan göra någon annans dag lite bättre.

Jag har försökt göra Brapresenter.nu till en resurs för alla som vill hitta den perfekta presenten. Med ett brett utbud av olika presenter, från klassiska gåvor till mer unika och personliga alternativ. Jag vill att du alltid ska kunna hitta något för alla tillfällen och för alla mottagare. Det ska vara enkelt att hitta inspiration och nya idéer för att visa uppskattning till nära och kära.  

Letar du efter en rolig, annorlunda eller kärleksfull present? Bra! För hos oss hittar du perfekta presenter för alla åldrar, personer och tillfällen.

Vi vill inspirera och har samlat presenttips i alla prisklasser, för alla intressen och alla händelser i livet. För att kunna förse er med bra erbjudanden länkar vi direkt till produkter på välrenommerade, säkra webbshoppar.

Oavsett vem eller vilken tillställning du ska köpa presenter inför, så finns många genomtänkta presenter i våra tips – välj bara rätt kategori så har vi löst resten.

Vi hjälper människor att hitta bra presenter till alla mottagare och för alla tillfällen!

Vår historia

Jag köpte det här domänen under 2018 för jag tänkte att det skulle kunna gå att göra något bra av den. Men det var en väldigt långsam start. Jag började skriva, men ju mer jag skrev desto fler målgrupper kom jag på att det faktiskt behövs presenttips till.

Jag, Annika Vallgren, startade sajten vid sidan av mitt vanliga arbete. Det var mycket det som gjorde att starten blev så långsam.

Bra presenter . nu finns i Åkersberga, men har ingen egen försäljning av produkter. För att kunna förse er med bra erbjudanden länkar vi direkt till produkter på välrenommerade, säkra webbshoppar, så som t.ex. Coolstuff, Tidningskungen, CDON, Partykungen, Bagaren och Kocken mf.

Presentförslagen

Sedan tycker jag att det är viktigt när man köper presenter att de inte måste kosta mycket för att vara en bra present. Det är bättre att hitta den perfekta presenten för rätt mottagare. Med den här sajten vill jag hjälpa dig att hitta en perfekt present för alla tillfällen. 

Tipsen du hittar här är en blandning mellan affiliatelänkar, vanliga länkar och presenttips på sådant som inte kan köpas online alls. Om du gillar mina tips använd gärna mina länkar när du handlar. Då får jag lite betalt för varje present du köper, utan att det kostar dig något extra. Det hjälper mig att kunna driva webbplatsen vidare.

Vart finns Bra presenter?

Jag finns i Åkersberga. Men jag bedriver ingen försäljning, utan tipsar bara om bra presenter online. För produktfrågor så bör du istället vända dig till företaget där varan säljs.

Rulla till toppen