Om mig och BraPresenter.nu

Hej, jag heter Annika Vallgren jag startade den här sajten 2018. Jag har varit intresserad av att hitta riktigt bra presenter så länge jag kan minnas. Att ge en present som verkligen värmer hjärtat på mottagaren är något som alltid har varit viktigt för mig. Och det behöver inte vara en dyr present – det viktigaste är att det är den rätta presenten för den rätta personen.

Genom åren har jag lärt mig en hel del om att hitta den perfekta presenten, och jag vill använda mina erfarenheter för att hjälpa andra att göra samma sak. Jag tror att varje gåva har potentialen att bli något speciellt, oavsett om det är till en födelsedag, bröllop eller bara för att säga tack.

Jag vill också påpeka att det inte finns några formella utbildningar som rör att hitta bra presenter. Men det betyder inte att det inte kräver tid, omtanke och kreativitet för att hitta den perfekta presenten. Jag har lagt ner mycket tid och engagemang på att söka efter de bästa presentidéerna och jag har också tagit mig tiden att lära mig hur man slår in presenterna på ett vackert sätt.

Jag är stolt över att kunna erbjuda mina erfarenheter och kunskaper till mina besökare på BraPresenter.nu. Jag hoppas att mina idéer och tips kan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten för varje tillfälle.

Genom min sida vill jag erbjuda inspiration och tips om presenter för alla tillfällen. Jag har samlat ett brett utbud av presenter för att passa alla smaker och behov – från klassiska gåvor till mer unika och personliga alternativ. Jag hoppas att mina tips och idéer kan hjälpa dig att hitta den perfekta presenten för dina nära och kära på ett unikt och personligt sätt.

Tack för att du besöker min sida, och jag ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta presenten!

Ge en gåva med hjärtat

En gång för många år sedan, när vi planerade en långresa för att hälsa på våra släktingar, bestämde jag mig för att göra resan lite extra speciell för min son. Jag kände att denna resa, full av långa timmar på motorvägen och kvällar i främmande sängar, behövde något för att hålla hans sinne upptaget och hjärta fyllt av glädje.

Samma dag som vi skulle åka, gick jag till den lokala leksaksaffären, med en specifik idé i åtanke. Jag gick direkt till spelavdelningen och hittade exakt vad jag letade efter: en Game Boy Color, tillsammans med ett Pokémon-spel. Jag minns att jag stod där ett ögonblick, med spelet i handen, och tänkte på det leende som jag visste att detta köp skulle framkalla.

Just innan vi klev in i bilen för vår långa resa, gav jag honom sin nya Game Boy Color och Pokémon-spelet. Han tittade förvånat på det i ett ögonblick, chockad och förvirrad. Men när han förstod vad han höll i sin hand, fylldes hans ögon av tårar av ren och ärlig glädje. Han kunde inte tro att han ägde ett sådant – det var något han alltid drömt om men aldrig trodde att han skulle få.

Under hela resan spelade han med sin Game Boy, fördjupad i den färgstarka världen av Pokémon, glömde bort tid och rum. Varje gång jag tittade på honom i baksätet, med ett brett leende på läpparna och ögonen gnistrande av spänning, visste jag att jag hade gjort rätt val. Det var inte bara en gåva, det var en källa till glädje och underhållning som gjorde vår långa resa ljusare och mer minnesvärd.

Och även om det var år sedan, kommer jag alltid ihåg det ögonblicket när han öppnade sin gåva, och den glädje jag kände över att kunna ge honom något han verkligen älskade. Det är en påminnelse om hur meningsfulla och värdefulla gåvor kan vara när de ges med omtanke och kärlek.

Presenter måste inte kosta en förmögenhet

Att hitta en bra present behöver inte kosta en förmögenhet! Ibland kan en liten present med mycket tanke bakom vara den mest betydelsefulla. Enligt en undersökning jag gjort https://brapresenter.nu/hur-mycket-far-presenter-kosta/ behöver presenterna faktiskt inte kosta speciellt mycket. 

Under åren har jag själv upplevt att jag ibland saknar inspiration när det kommer till att hitta rätt present, och det kan vara en besvärlig känsla. En gång har jag fått mottagaren att gråta av lycka när jag lyckades hitta helt rätt present, men andra gånger har det blivit fel presenter. Det var därför jag bestämde mig för att starta en egen presentsajt. Genom att erbjuda ett brett utbud av olika presenter, vill jag hjälpa andra att sprida glädje och kärlek till sina nära och kära på ett unikt och personligt sätt.

Det finns något speciellt med att ge en present som verkligen berör mottagaren på ett djupt plan. Det är därför jag brinner så mycket för att hjälpa andra att hitta den där perfekta presenten som verkligen visar uppskattning och kärlek. Så oavsett om det är en födelsedag, bröllop, jubileum eller bara för att säga tack, så finns det alltid en present som kan göra någon annans dag lite bättre.

Jag har försökt göra Brapresenter.nu till en resurs för alla som vill hitta den perfekta presenten. Med ett brett utbud av olika presenter, från klassiska gåvor till mer unika och personliga alternativ. Jag vill att du alltid ska kunna hitta något för alla tillfällen och för alla mottagare. Det ska vara enkelt att hitta inspiration och nya idéer för att visa uppskattning till nära och kära.  

Letar du efter en rolig, annorlunda eller kärleksfull present? Bra! För hos oss hittar du perfekta presenter för alla åldrar, personer och tillfällen.

Vi vill inspirera och har samlat presenttips i alla prisklasser, för alla intressen och alla händelser i livet. För att kunna förse er med bra erbjudanden länkar vi direkt till produkter på välrenommerade, säkra webbshoppar.

Oavsett vem eller vilken tillställning du ska köpa presenter inför, så finns många genomtänkta presenter i våra tips – välj bara rätt kategori så har vi löst resten.

Vi hjälper människor att hitta bra presenter till alla mottagare och för alla tillfällen!

Vår historia

Jag köpte det här domänen under 2018 för jag tänkte att det skulle kunna gå att göra något bra av den. Men det var en väldigt långsam start. Jag började skriva, men ju mer jag skrev desto fler målgrupper kom jag på att det faktiskt behövs presenttips till.

Jag, Annika Vallgren, startade sajten vid sidan av mitt vanliga arbete. Det var mycket det som gjorde att starten blev så långsam.

BraPresenter.nu finns i Åkersberga, men har ingen egen försäljning av produkter. För att kunna förse er med bra erbjudanden länkar vi direkt till produkter på välrenommerade, säkra webbshoppar, så som t.ex. Coolstuff, Amazon, Lanshopping, Tidningskungen, CDON, Partykungen, Bagaren och Kocken mf.

Presentförslagen

Sedan tycker jag att det är viktigt när man köper presenter att de inte måste kosta mycket för att vara en bra present. Det är bättre att hitta den perfekta presenten för rätt mottagare. Med den här sajten vill jag hjälpa dig att hitta en perfekt present för alla tillfällen. 

Tipsen du hittar här är en blandning mellan affiliatelänkar, vanliga länkar och presenttips på sådant som inte kan köpas online alls. Om du gillar mina tips använd gärna mina länkar när du handlar. Då får jag lite betalt för varje present du köper, utan att det kostar dig något extra. Det hjälper mig att kunna driva webbplatsen vidare.

Vart finns Bra presenter?

Jag finns i Åkersberga. Men jag bedriver ingen försäljning, utan tipsar bara om bra presenter online. För produktfrågor så bör du istället vända dig till företaget där varan säljs.

Rulla till toppen