Om bra presenter

Letar du efter en rolig, annorlunda eller kärleksfull present? Bra! För hos oss hittar du perfekta presenter för alla åldrar, personer och tillfällen.

Vi vill inspirera och har samlat presenttips i alla prisklasser, för alla intressen och alla händelser i livet. För att kunna förse er med bra erbjudanden länkar vi direkt till produkter på välrenommerade, säkra webbshoppar.

Oavsett vem eller vilken tillställning du ska köpa till, finns många genomtänkta presenter i våra tips – välj bara rätt kategori så har vi löst resten.

Annika Vallgren heter jag som gjort den här hemsidan. Jag har tre egna barn i åldern 12 – 26 år. Jag tycker att det är väldigt roligt att ge bort och slå in fina presenter. Den här sajten startade jag bara för att jag ibland har väldigt dålig fantasi när jag ska köpa presenter. Jag har själv önskat att det finns en sån här sajt där jag lätt kan hitta bra förslag till presenter för alla tillfällen. Kontakta mig gärna om du har frågor eller synpunkter!

Riktigt lyckade presenter

När jag själv köpt presenter har jag någon gång lyckats hitta en så bra present att mottagaren grät av lycka. Det är sant faktiskt. Vi skulle ut på en långresa och jag sprang in i leksaksaffären innan för att köpa ett handhållet tv-spel med Pokemon. När jag kom ut och överlämnade presenten så grät sonen. Jag trodde att jag hade köpt fel pryl, men det var tvärtom. Jag hade köpt en så bra present att han grät av lycka.

Riktigt dåliga presenter

Andra gånger har det gått sämre och mottagaren har blivit arg för presenten. Han hade önskat sig en slipmaskin, men jag hade köpt fel fabrikat. Det skulle tydligen vara ett riktigt dyrt märke för att det skulle vara en bra present. Han blev besviken och arg istället.

Jakten på den perfekta presenten

När jag ska ge bort presenter så försöker jag alltid hitta den där perfekta presenten som gör mottagaren så där extra glad. Men ibland kan det kännas hopplöst att hitta någon present över huvud taget. Jag skulle själv ha behövt den här sajten många gånger. Så nu har jag skapat den för att hjälpa andra att hitta presenter.

Presentinslagning

Jag tycker också att det är väldigt roligt att slå in presenterna extra fint. Med ett fint omslagspapper och fina snören, eller kanske någon dekoration av något slag. En riktigt bra present ska vara lika fin på utsidan som på insidan. Läs mer om snygga presentinslagningar!

Priset på presenten

Sedan tycker jag att det är viktigt när man köper presenter att de inte måste kosta mycket för att vara en bra present. Det är bättre att hitta den perfekta presenten för rätt mottagare. Med den här sajten vill jag hjälpa dig att hitta en perfekt present för alla tillfällen. 

Tipsen du hittar här är en blandning mellan affiliatelänkar, vanliga länkar och presenttips på sådant som inte kan köpas online alls. Om du gillar mina tips använd gärna mina länkar när du handlar. Då får jag lite betalt för varje present du köper, utan att det kostar dig något extra. Det hjälper mig att kunna driva webbplatsen vidare.