Om du genomför ett köp via länkar från denna webbplats kan vi erhålla en liten del av försäljningen från Amazon och liknande program.

🎁 Julkampanj: 25% rabatt på upplevelser!

Bra Presenter till Alla ❤️ BraPresenter.nu

Hitta den perfekta presenten till alla!

Om Mig, Annika Vallgren

Annika Vallgren som skapat bra presenter
Annika Vallgren

Hej, jag heter Annika. En sak som du snabbt kommer att lära dig om mig är att jag brinner för att ge presenter. Man kan faktiskt säga att det har tagit över mitt liv. Jag har gett gåvor sedan jag var liten flicka. För mig har det alltid varit en stor sak att ge presenter.

Som vi alla vet är det inte alltid lätt att veta vad man ska ge i present eller ett att hitta ett bra motiv för att ge en gåva. Men enligt min mening behöver du verkligen inte ha en ursäkt för att ge en gåva. Gåvor är viktiga, och är mer än att bara överlämna en sak till en annan person.

För att göra det enklare för dig har jag sammanställt en miniguide för att ge presenter som jag tänkte dela med mig av till dig.

Annikas Mini-guide till att ge presenter

Jag har många saker att berätta om, så jag kör igång direkt!

Gåvor vid speciella högtider

Vi vet alla att julen är den mest populära tiden på året att ge gåvor. Det finns dock ingen anledning till att du inte ska ge gåvor på andra dagar under året. Till exempel här i Sverige firar vi även namnsdagar. En namnsdag är när ditt namn dyker upp på ett visst datum i kalendern. Normalt så ger vi ju inte presenter på namnsdagen, men det finns egentligen ingen anledning till att inte göra det. Jag vet att många andra länder också har samma namnsdagstradition och inte gör en stor sak av någons namnsdag.

Men om du har lust att ge en gåva finns det ingen anledning till att du inte skulle göra det!

Det behöver inte vara en stor gåva. Det kan vara något litet. Bara för att en gåva är liten betyder det inte att den inte är speciell. Alla gåvor som ges från hjärtat är speciella. Ett ljus är en trevlig idé. Om du funderar på att ge ett ljus skulle jag köpa ett i en glasburk. På det sättet kan mottagaren behålla burken efter att ljuset brunnit ut och kommer ihåg sin speciella dag.

Fortsätt ge gåvor!

Under den senaste tiden med Coronaviruset har presentgivandet blivit viktigare än någonsin tidigare. Fokus på de gåvor vi har gett har dock förändrats något. Istället för att ge en gåva som varar ett kort tag har många av oss fokuserat på att ge gåvor som varar längre. Tyvärr är det många som har haft svårt att hitta presenter som är av det mer varaktiga slaget. Jag vet att det inte är lätt, men jag har några idéer som du kanske vill kolla in.

Här är en liten lista:

Om du vill kan du alltid sätta ihop din egen farkost kit. Av erfarenhet vet jag att människor ÄLSKAR personliga gåvor.

Presenter till en passionerad trädgårdsmästare?

Oavsett om du är en trädgårdsmästare inomhus eller utomhus, brinner du antagligen för din hobby. Det kan till och med ha tagit över ditt liv.

Jag upptäckte att alla trädgårdsmästare i mitt liv också är mycket kreativa människor. De älskar inte bara att trädgården, de älskar också att dekorera sina hem och trädgårdar.

Det finns så många fina saker som du kan köpa trädgårdsmästaren i ditt liv. Vad jag verkligen älskar att ge trädgårdsinspirerade presenter är att trädgårdsmästare är så glada att få dem. Så än en gång har jag sammanställt några idéer åt dig.

  • Fågelholk– fågelhus finns i alla former och storlekar.
  • Ett fågelbad – den perfekta presenten för trädgårdsmästare. Du kan även få små att passa en balkong.
  • Trädgårdsskötselkit gärna komplett med handskar och alla verktyg.
  • Ett nytt spännande växtprojekt som ett bonsai-kit
  • En trädgårdsbok

För kärlek till husdjur

En annan sak du behöver veta om mig är att jag älskar husdjur. Jag vet att många av er gör det också. Tyvärr har jag insett att de flesta av oss inte firar vårt husdjurs födelsedagar. Jag tycker att vi borde. Så varför inte ha dina vänner på en kopp kaffe och fira din hunds födelsedag?

Presentidéerna för husdjur är oändliga. Här är ett tips från mig när det gäller husdjurens födelsedagar. För det mesta försöker jag ta reda på hur gammalt husdjuret är. Att göra det ger mig en uppfattning om vad han eller hon skulle uppskatta. Det är också värt att påpeka att när du köper en present till ett husdjur, köper du en present till ägaren samtidigt.

En äldre hund skulle kanske inte uppskatta en bullrig leksak. Men jag är ganska säker på att han eller hon skulle uppskatta en trevlig bekväm filt eller en låda med hundgodis.

För att fira valpens första födelsedag kanske du vill köpa en fin leksak som håller. Det är värt att spendera lite extra. Kong är ett amerikanskt företag som tillverkar utmärkta leksaker för hundar. De kostar lite mer men är mer eller mindre oförstörbara.

Att slå in en present

Hur vi slår in en gåva spelar också roll. Jag är mer än glad att peka dig i rätt riktning när du söker ett fint omslagspapper.

Med det sagt, varför inte göra ditt eget? Dessa dagar uppmuntras vi att tänka två gånger på vad vi slänger. Att göra ditt eget inslagningspapper eller återanvända material är lättare än du kanske tror. Under de senaste månaderna har jag fått fantastiska gåvor av återanvänt material.

Har du fortfarande inte hittat en present? Om så är fallet är du välkommen att fortsätta läsa min blogg eller kontakta mig för några kostnadsfria personliga presenttips. Jag skulle gärna höra från dig och hjälpa dig att lösa dina presentproblem!

Rulla till toppen