rakset för extra bra resultat

Rakning och skäggvård

Det finns en mängd olika produkter för rakning och skäggvård. Snabbast, och allra vanligaste sättet är att man rakar sig med maskin. Men det är inte det som ger det bästa resultatet. För att få bästa möjliga resultat rekommenderas ofta våtrakning med säkerhetshyvel eller rakkniv. Det har blivit vanligare att använda rakkniv vid rakning, men detta är en konst som kräver stor skicklighet. Det är stor risk att skada sig. Det vanligaste felet är att man har för bråttom. Därför brukar istället säkerhetshyveln rekommenderas.

Rakning med säkerhetshyvel är lite annorlunda än rakning med sk. flerbladsystem. Får att få ett bra resultat med säkerhetshyvel ska huden helst vara våt och sträckt. Med en klassisk säkerhetshyvel får du det bästa resultatet som är möjligt. Du kommer nära huden samtidigt som det är väldigt skonsamt eftersom det bara är ett enda blad. Med en säkerhetshyvel minskas risken för irritation efter rakningen. De säkerhetshyvlar du hittar här har en bra tyngd och ligger bra i handen. Det här är en given accessoar för män när den står i badrummet och utstrålar stil och klass. När du använder en säkerhetshyvel kan det också vara bra att använda en raktvål för att komma så nära som möjligt och för att göra rakningen så skonsam som det bara går.

Skulle du trots allt skära dig kan ett alunstift vara bra för att snabbt få stopp på blödningen och för att minska infektionsrisken.

För en rakning av högsta klass behöver du, både raktvål, rakborste, rakkopp och säkerhetshyvel. Raktvålen använder due enklast med en borste och en rakkopp. Ställ borsten en stund i varmvatten, skaka sedan av överflödiga vattnet och tvåla in borsten mot raktvålen. Sedan använder du rakkoppen för att vispa upp ett tjockt skum som är som grädde i konsistensen. Massera sedan in det i ansiktet och låt det verka ett par minuter. Raka! En skönare rakupplevelse får du leta efter. Det här är högklassiga produkter för en underbar rakning.

Varför inte ge bort en bok om skäggvård också?

Var detta inget som passade den man du köper presenter till? Då kanske du istället kan hitta något passande här:

Leave a Comment