Pyssel present till pappa

Att ge en pyssel-present till pappa är ett unikt sätt att visa din kärlek och uppskattning på ett personligt sätt. Det är en present som skiljer sig från det vanliga, och det visar också att du har lagt ner tid och ansträngning för att skapa något unikt. Men vad kan man skapa som en pyssel-present till pappa? Här kommer några förslag.

 1. Ett eget fotoalbum – Detta är en enkel men personlig present som pappa kommer att uppskatta. Köp ett tomt fotoalbum och fyll det med familjefoton och andra minnen. Du kan också skapa egna kreativa sidor genom att rita eller skriva små anekdoter eller historier.
 2. En personlig mugg – Köp en vanlig mugg och använd en porslinspenna eller en vanlig tuschpenna för att dekorera den. Skriv något personligt på muggen som ”Världens bästa pappa” eller ”Pappa är min hjälte”. Detta är en present som han kan använda varje dag och tänka på dig när han dricker sin morgonkaffe.
 3. Ett personligt kort – Gör ett eget kort som pappa kan hänga upp på väggen eller ställa på sitt skrivbord. Använd färgglatt papper och dekorera kortet med klistermärken eller glitter. Skriv en personlig hälsning på kortet som berättar hur mycket du älskar och uppskattar honom.
 4. Ett personligt ramverk – Köp en vanlig ram och dekorera den med saker som pappa tycker om. Använd saker som hans favoritsporter, hobbyer eller intressen. Du kan till exempel göra ett fotbollstema eller ett fiske-tema. Fyll ramen med bilder av honom och dig eller hela familjen.
 5. Ett personligt träljus – Köp ett vanligt träljus och dekorera det med pappans initialer eller hans favoritord. Du kan också måla det i hans favoritfärger eller dekorera det med färgglada pärlor. Detta är en present som han kan ha på sitt skrivbord eller i sitt hem och tänka på dig när han ser den.
 6. Ett personligt armband – Skapa ett personligt armband till pappa genom att använda pärlor eller annat material som han gillar. Skriv hans namn på armbandet eller något som har en speciell betydelse för er båda. Detta är en present som han kan ha på sig varje dag och tänka på dig.
 7. En personlig nyckelring – Skapa en personlig nyckelring genom att använda pärlor eller annat material som pappa gillar. Skriv hans initialer eller hans favoritord på nyckelringen. Detta är en present som han kan ha med sig varje dag och tänka på dig.

Sammanfattningsvis finns det många sätt att skapa en personlig och unik pyssel-present till pappa. Att visa kärlek och uppskattning genom handgjorda presenter visar att du verkligen bryr dig om pappa.

 1. Tavla med hans favoritcitat: Om din pappa har ett favoritcitat som betyder mycket för honom, kan du skapa en personlig tavla med det citatet. Du kan köpa en enkel träram och måla eller skriva citatet på en bit papper eller kartong och rama in det. För en mer avancerad variant kan du använda en dator och skriva ut citatet med snygga typsnitt och rama in det.
 2. Personligt skärbräde: Om din pappa gillar att laga mat kan du ge honom ett personligt skärbräde som du har gjort själv. Du kan köpa en bit trä i en hobbybutik och såga till önskad form. Sedan kan du måla på en personlig hälsning, pappas namn eller något annat som du tror att han skulle uppskatta.
 3. Personligt ölglas: Om din pappa gillar öl kan du dekorera ett ölglas med en personlig hälsning eller hans favoritlag. Du kan köpa ett vanligt ölglas i en glasaffär och använda glasmålning eller decoupage teknik för att dekorera det.
 4. Personliga kaffemuggar: Om din pappa gillar kaffe kan du dekorera en eller flera kaffemuggar med personliga hälsningar eller bilder. Du kan köpa en enkel kaffemugg i en porslinsaffär och måla på den med porslinsfärg. För en enklare variant kan du använda en permanent tuschpenna och skriva eller rita på muggen.
 5. Personliga kylskåpsmagneter: Om din pappa gillar att samla på kylskåpsmagneter kan du göra personliga magnetbilder som han kan sätta upp på kylskåpet. Du kan skriva ut bilder på vanligt papper eller använda fotografier och klistra fast dem på magnetark som du kan köpa i hobbybutiker. Sedan klipper du ut bilderna och sätter på magnetarken. Du kan också skriva ut personliga hälsningar eller små texter och sätta på magnetarken.
 6. Personlig nyckelring: Om din pappa ofta tappar bort sina nycklar kan du göra en personlig nyckelring som han alltid kommer att känna igen. Du kan köpa en enkel nyckelring och sätta på en personlig hälsning, hans namn eller någon annan symbol som han gillar. Du kan också göra en nyckelring med små fotografier på familjemedlemmar eller husdjur.
 7. Personligt mobilskal: Om din pappa har en mobiltelefon kan du göra ett personligt mobilskal som han alltid kommer att känna igen. Du kan köpa ett vanligt mobilskal och dekorera det med papper eller tyg som du klipper till i rätt storlek. Sedan kan du måla eller skriva på tyget eller pappret och limma fast det på mobilskal.
Pyssel present till pappa
Rulla till toppen