Presenter för under 50 kr

Att hitta en present som inte kostar en förmögenhet kan ibland kännas som en utmaning. Men det behöver inte vara så svårt att hitta en present som är både prisvärd och uppskattad. I den här artikeln kommer vi att gå igenom några idéer för presenter som kostar under 50 kr.

 1. En personlig anteckningsbok En personlig anteckningsbok kan vara en fantastisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en bok med en speciell design som passar mottagarens personliga smak och intressen. Genom att lägga till en handskriven hälsning eller ett meddelande kan du göra presenten mer personlig och meningsfull.
 2. En praktisk köksredskap Att ge bort en praktisk köksredskap kan vara en användbar presentidé för under 50 kr. Det kan vara allt från en visp eller en köksslev till en sil eller en köksvåg. Genom att välja en köksredskap som mottagaren behöver eller har uttryckt intresse för kan du visa att du bryr dig om deras behov och intressen.
 3. En personligt dekorerad kruka Att ge bort en personligt dekorerad kruka kan vara en kreativ presentidé för under 50 kr. Du kan välja en enkel kruka och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger, mönster eller bilder. Detta kan vara en present som visar att du har lagt ner tid och ansträngning på att göra något speciellt för dem.
 4. En personligt dekorerad fotohållare Att ge bort en personligt dekorerad fotohållare kan vara en annorlunda presentidé för under 50 kr. Du kan använda en vanlig fotohållare och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Detta kan vara en present som visar att du bryr dig om deras personliga smak och intressen.
 5. En personligt dekorerad ljusstake Att ge bort en personligt dekorerad ljusstake kan vara en romantisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en enkel ljusstake och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Detta kan vara en present som visar att du bryr dig om deras romantiska sida.
 6. En personligt dekorerad pennhållare Att ge bort en personligt dekorerad pennhållare kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan använda en vanlig pennhållare och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Detta kan vara en present som visar att du bryr dig om deras arbete och deras behov av att organisera sina saker.
 7. En personligt dekorerad mugg Att ge bort en personligt dekorerad mugg kan vara en användbar presentidé för under 50 kr. Du kan använda en vanlig vit mugg och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på muggen. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda varje dag och som samtidigt påminner dem om dig.
 8. En personlig nyckelring Att ge bort en personlig nyckelring kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en enkel nyckelring och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på nyckelringen. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda varje dag och som samtidigt påminner dem om dig.
 9. En personligt dekorerad mobiltelefonväska Att ge bort en personligt dekorerad mobiltelefonväska kan vara en annorlunda presentidé för under 50 kr. Du kan välja en enkel mobiltelefonväska och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda varje dag och som samtidigt visar att du bryr dig om deras personliga stil och intressen.
 10. En personligt dekorerad ljuslykta Att ge bort en personligt dekorerad ljuslykta kan vara en romantisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en enkel ljuslykta och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på ljuslyktan. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att skapa en mysig och romantisk atmosfär.
 11. En personligt dekorerad plånbok Att ge bort en personligt dekorerad plånbok kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en enkel plånbok och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda varje dag och som samtidigt visar att du bryr dig om deras personliga stil och intressen.
 12. En personligt dekorerad penna Att ge bort en personligt dekorerad penna kan vara en annorlunda presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig penna och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på pennan. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att skriva ner sina tankar och idéer.
 13. En personligt dekorerad väggdekoration Att ge bort en personligt dekorerad väggdekoration kan vara en kreativ presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig väggdekoration och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att ge sitt hem en personlig touch och samtidigt påminna dem om dig.
 14. En personligt dekorerad nyckelbricka Att ge bort en personligt dekorerad nyckelbricka kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig nyckelbricka och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på nyckelbrickan. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda varje dag och som samtidigt visar att du bryr dig om deras personliga stil och behov.
 15. En personligt dekorerad tändsticksask Att ge bort en personligt dekorerad tändsticksask kan vara en annorlunda presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig tändsticksask och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på tändsticksasken. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att tända ljus och skapa en mysig stämning.
 16. En personligt dekorerad mapp Att ge bort en personligt dekorerad mapp kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig mapp och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på mappen. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att organisera sina papper och dokument på ett personligt sätt.
 17. En personligt dekorerad blockljusshållare Att ge bort en personligt dekorerad blockljusshållare kan vara en romantisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig blockljusshållare och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på blockljusshållaren. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att skapa en romantisk atmosfär i sitt hem.
 18. En personligt dekorerad hårklämma Att ge bort en personligt dekorerad hårklämma kan vara en annorlunda presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig hårklämma och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på hårklämman. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att styla sitt hår på ett personligt sätt.
 19. En personligt dekorerad mobiltelefonväska Att ge bort en personligt dekorerad mobiltelefonväska kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig mobiltelefonväska och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på mobiltelefonväskan. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda varje dag och som samtidigt visar att du bryr dig om deras personliga stil och behov.
 20. En personligt dekorerad tandborsthållare Att ge bort en personligt dekorerad tandborsthållare kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig tandborsthållare och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på tandborsthållaren. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda varje dag och som samtidigt visar att du bryr dig om deras personliga hygien.
 21. En personligt dekorerad nyckelsnurra Att ge bort en personligt dekorerad nyckelsnurra kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig nyckelsnurra och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på nyckelsnurran. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda varje dag och som samtidigt visar att du bryr dig om deras personliga stil och behov.
 22. En personligt dekorerad dörrstoppare Att ge bort en personligt dekorerad dörrstoppare kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig dörrstoppare och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på dörrstopparen. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att hindra dörrar från att stängas och skada väggar och möbler.
 23. En personligt dekorerad väska Att ge bort en personligt dekorerad väska kan vara en användbar presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig väska och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på väskan. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att bära sina saker på ett personligt sätt.
 24. En personligt dekorerad skrivbordslampa Att ge bort en personligt dekorerad skrivbordslampa kan vara en praktisk presentidé för under 50 kr. Du kan välja en vanlig skrivbordslampa och sedan dekorera den med mottagarens favoritfärger eller mönster. Du kan också skriva en inspirerande eller personlig hälsning på skrivbordslampan. Detta kan vara en present som mottagaren kan använda för att lysa upp sitt arbetsområde och samtidigt visa sin personliga stil.
Presenter för under 50 kr
Rulla till toppen