Present till mannen

bra present till mannen
bra present till mannen

Har du också funderat över vad du ska ge mannen för present? Min fyller snart år och jag vet inte alls vad jag ska ge honom. Är du i samma situation? Då kanske du också kan ha glädje och nytta av den här sidan! Först några snabba tips för den som har bråttom: en snygg väska, teater och tidningsprenumeration. Har du gott om tid fortsätt gärna läsa för fler bra presenttips till mannen.

Tips på present till mannen

Saker som han kan tänkas önska sig är:

 • Ge honom en riktigt snygg axelväska i brunt skinn. Det ryms en dator och mycket annat i den här väskan. För aktuella priser besök Åhlens.se.
 • Att få en tidningsprenumeration i present är väldigt roligt. Det är en present som varar länge. Populära tidningar (för män) hos Tidningskungen är t.ex. Världens historiaTeknikens världNational Geographicsoch Gör det själv för den händige mannen.
 • En fågelholk med webbkamera. Nu kan han följa holken och dess invånare. Besök Coolstuff för att se aktuella priser på fågelholken.
 • Ett svamphus där han får odla sin egen svamp. Vem har inte drömt om att kunna servera egenodlad ostronskivling till middag. Det är coolstuff som har den här häftiga svampodlingen.
 • Elektronisk slipshängare från Coolstuff till alla hans slipsar
 • Ge honom en vinprenumeration från Vinoteket. Då kommer det ett antal flaskor vin levererade hem till dörren en gång i månaden. Du kan välja mellan vita, röda och blandad låda. De har ett antal vinexperter som varje månad väljer ut vinerna. Du får förutom vinet med ett förslag på vad du ska äta till för att vinet verkligen ska komma till sin rätt. Besök Vinoteket för aktuella prisuppgifter!

Present till mannen som har allt

Det är inte så lätt att ge en present till någon som redan har alla prylar han kan tänkas behöva. Men även om han har alla ekonomiska resurser i världen så kan han inte köpa kärlek och omtanke. En utvald present, speciellt till honom, en som du valt. Det kan han ju inte köpa själv. Det är inte så mycket vad det kostar som är viktigt utan omtanken om honom och att du visar att han är viktig för dig. Det kan vara att ge honom en hemlagad middag, ett personligt fotoalbum eller lagt märke till att han saknar. Det behöver inte vara vare sig dyrt eller speciellt märkvärdigt för att du ska visa den kärlek du känner för honom.

Present till honom tips

Tips på bra present till mannen är

 • Whiskey är ju förstås en klassisk present att ge mannen. Whiskey ska gärna vara så rökig som möjligt. Om han inte redan har det så kan det vara roligt att få några fina glas till. Det är heller inte fel att lära sig något nytt. Så varför inte ge honom en whiskyprovning också?
 • Är det under sommarhalvåret din man fyller år kan du ge honom en fin picnickorg fyll den med ost, vin, kex, exotisk frukt, marmelad osv. Slå in allt i cellofan. Det brukar bli en succé.

Romantiska presenter till mannen

 • Varför inte ge honom en massagekurs (för två)? Tänk så mysigt att kunna ge varandra professionell massage utan att behöva betala för det varje gång.
 • Visst är det mysigt att göra saker tillsammans. Varför inte ge bort en salsa kurs för er båda. Att dansa är både roligt och motion på samma gång.
 • En minisemester där ni åker bort tillsammans ge bort en kryssning och ta en välbehövlig paus från vardagen.
 • Bjud honom på en lyxig kväll med middag och teater. Att bara komma bort från vardagen och att någon annan står för matlagningen brukar vara väldigt mysigt. Unna er en kväll med teater och middag.

Göra present själv

Skriv ut massor av foton på honom och er tillsammans. Köp ett sånt där fotoalbum som man klistrar in foton i och en penna med snygg bläckfärg. Fyll albumet med foton och skriv något fint till honom på varje sida. Berätta vad du tänkte om honom när ni först sågs, vad som är hans snyggaste kroppsdel, varför du tycker så mycket om honom, hur du ser er framtid tillsammans osv. Det finns mycket fint att skriva, sådant som man oftast inte pratar om eller berättar för varandra. Det här är en present som garanterat kommer att bli uppskattad!

Billig present till mannen

Vill du hitta en billig men fin present till mannen? Då kanske han skulle tycka om att få en flaska vin med ett IQ-lås.

 • Mas Janeil Le Petit Pas 2016, nr 79687, 99 kronor
 • Scattered Earth 2017, nr 2131, 79 kr

En lite roligare present är ett sportpaket innehållandes öl, chips och en flagga med favoritlaget.

En kokbok brukar man kunna hitta billigt.

En personlig kaffemugg.

Är din man lite äldre och har humor så har jag hittat en riktigt rolig bok ”handbok för pensionärer”. Där finns allt man behöver veta inför livet som pensionär: att kartlägga grannens liv, överkamning och gratisnöjen.

 Den verkar definitivt värd sitt pris i alla fall.

Fyller din man inte år utan du bara vill ha en liten present till honom en helt vanlig vardag. Ställ en liten skål med godis på hans skrivbord. Köp ett par nya kalsonger eller strumpor till honom.

Jag hoppas att du hittat riktigt bra presenter till din man på den här sidan. Om inte kanske du kan hämta inspiration här:

Senaste inläggen

link to Present till 30-årig kille

Present till 30-årig kille

Det kan vara svårt att hitta en bra, rolig och kärleksfull present till en 30-årig kille. Därför har jag tagit reda på vad de egentligen önskar sig. Så, vad är då en bra present till en 30-årig kille? En bra present till en 30-årig kille är en fin whisky, en parfym, en necessär, en pyjamas […]