Present till en EX-pojkvän

Är det en bra idé att ge din ex-pojkvän en present? I den här artikeln kommer vi att prata om presenter till en ex-pojkvän om man ska ge honom presenter och i så fall vad som är de bästa presenterna att ge till din ex pojkvän. Men innan vi går vidare till presentidéerna, vill jag att du ska veta att det finns två betydelser för att ge din ex-pojkvän en gåva, det är antingen du vill vara tillsammans med honom igen eller så vill du bara avsluta ditt förhållande med honom.

Ska man då ge en present till en EX-pojkvän? Om du vill vara tillsammans med honom, den typ av gåva som du behöver ge honom skulle vara något sentimentalt för er båda. Det är något som om han ser det, kommer han att komma ihåg alla glada och kärleksfulla minnen av sådant ni gjort tillsammans. Men om du istället vill att det ska vara slut mellan er och du vill hålla honom på avstånd, kanske bara vara goda vänner.

Present till en EX-pojkvän
Present till ex-pojkvännen

Om du vill sluta med honom på obestämd tid och bara vill hålla avstånd till honom och bara stanna som vänner, så finns det andra gåvor som passar bättre. Nedan finns listan över presentidéer oavsett om du vill behålla honom eller göra slut med honom.

Present till en EX-pojkvän

Om du vill vara tillsammans med honom igen, skulle dessa gåvor vara en perfekt present till din ex pojkvän.

Spelprylar i present till en EX-pojkvän

Om din ex-pojkvän älskar att spela tv-spel är det en bra idé att ge honom den här typen av gåva eftersom det visar att du stöder honom i hans hobby och att hans lycka är viktig för dig.

Läs mer och beställ

Spelprylar i present till en EX-pojkvän

Personliga prylar

Det finns olika typer av prylar att ge honom som en mobiltelefon, smartwatch, iPad, etc. Sådana gåvor är ganska dyra och om bestämmer dig för att ge honom det visar det bara att priset inte spelar någon roll eftersom han är värt det.

Läs mer och beställ

Personliga prylar

Träningsutrustning

Om din ex-pojkvän ägnar sig åt att träna, kommer det att vara en bra idé att ge honom lite träningsutrustning, det visar bara att du bryr dig om hans hälsa och kondition.

Läs mer och beställ

Träningsutrustning Present till en EX-pojkvän

Drömskorna

Minns du när han berättade om skorna han gillar? Nu är det dags att ge honom dem. Om du ger honom hans drömskor, betyder det bara att han fortfarande är viktig för dig och du kommer att göra allt för att få honom tillbaka. Det är en bra present till en EX-pojkvän om du vill imponera på honom.

Läs mer och beställ

Drömskorna

En hoodie

Att ge din expojkvän en hoodie med favoritlaget, favoritspelaren eller liknande kan vara en perfekt present. Det betyder att du vill behålla och honom och du vill fortfarande titta på en matcherna med honom.

Läs mer och beställ

Present till en EX-pojkvän En hoodie

Ett armbandsur i present till din EX-pojkvän

Det är något som kommer att påminna honom om dig varje dag. Att ge ett armbandsur innebär att du fortfarande bryr dig om honom och du vill vara i hans vardag. Det visar också att tiden är viktig och vi måste göra det som verkligen gör oss lyckliga.

Läs mer och beställ

Ett armbandsur i present till din EX-pojkvän

Ett halsband

Att välja ett halsband som gåva är lätt men du måste välja rätt hänge som definitivt kommer att påminna honom om dig. Välj ett hänge som symboliserar din relation med honom och som du tror han kommer älska.

Läs mer och beställ

Ett halsband Present till en EX-pojkvän

Parfym

Att ge honom sin favoritparfym är ett bra drag, det visar bara din omsorg och tillgivenhet mot honom och det betyder att du känner honom mycket väl.

Läs mer och beställ

Parfym

En plånbok som present till en EX-pojkvän

Samma sak med klockan, det är något som han kommer att använda i sin vardag och det kommer att påminna honom om dig.

Läs mer och beställ

En plånbok som present till en EX-pojkvän

Tröja eller jacka

Om du ger detta till din ex-pojkvän visar det att du fortfarande bryr dig om honom och vill värma och skydda honom. Det är en enkel, men söt gest.

Läs mer och beställ

tröja eller jacka

Grooming kit för män

Även om ni redan har gjort slut, kommer den här gåvan att vara en signal om att ni fortfarande vill att han ska vara i gott skick och det visar att ni fortfarande vill ta hand om honom.

Läs mer och beställ

Grooming kit för män Present till en EX-pojkvän

Present till en EX-pojkvän där du vill avsluta relationen

Om du vill avsluta relationen med honom för gott, finns det fortfarande några gåvor som betyder att du vill avsluta allt som har med honom att göra. Här förslag på present till en EX-pojkvän där du vill hålla distans.

En mystisk låda

Köp en låda och fyll den med saker som han gett dig. Skicka det till honom och det kommer att visa att allt med honom nu är över och du vill släppa det förflutna och gå vidare.

Läs mer och beställ

En mystisk låda

En nyckelkedja

Det finns många nyckelringar för ex-pojkvännen, och du kan välja den med citat som visar att det nu är över, som den som säger ”I will not keep calm and you can F*** off”. Det betyder bara att du är klar med honom nu.

Läs mer och beställ

Present till en EX-pojkvän En nyckelkedja

Ett krossat hjärtglas

Köp ett glashjärta och krossa det, lägg det i en låda och skicka det till honom som en gåva. Det visar att även om han försöker knyta ihop det, kommer hans ansträngning att vara värdelös eftersom det som är trasigt är trasigt och han inte kan göra något åt det, att även om han kan limma ihop det, är sprickan fortfarande där.

Läs mer och beställ

Ett krossat hjärtglas

Nu är det vanligt att skicka en present till din ex-pojkvän, särskilt i början av ett uppbrott och den här gesten kallas i princip skadereducering och du har beslutet om att skicka honom en gåva eller inte så länge du är okej med det. Jag hoppas att den här artikeln kan vara till hjälp för dig att bestämma vilken typ av gåva du vill skicka till din ex-pojkvän.

Relaterade inlägg

Present till en EX-pojkvän
Rulla till toppen