vad önskar sig en 10-årig pojke i present

Present till 10-årig pojke

Funderar du över vad som är en bra present till en 10- årig pojke? En bra present till 10 årig pojke kan både vara leksaker, godis och presenter som ger kunskap. Några snabba idéer för den som har bråttom: prenumeration på KP, en mobiltelefon, Guinness Rekordbok eller en väckarklocka. Men om du har tid, fortsätt gärna läsa för fler bra presentidéer till den 10 åriga pojken som du ska fira.

En del av mina inlägg innehåller annonslänkar. Om du köper något genom någon av dessa länkar så betalar du inte en krona mer, men jag får en liten provision, som hjälper till att hålla sidan igång. Tack! Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Coolstuff, Tidningskungen och CDON


Vad önskar sig en 10 årig pojke

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON

Det finns många fina saker som 10 åriga pojkar vill ha. Högst upp på önskelistan står förstås mobiltelefon, dator, TV-spel och surfplatta.

Men en 10 årig pojke önskar sig inte bara dyra saker. Han blir även glad för att få saker som en kulbana, Harry Potter lego, candy grabber, ett minikylskåp att för vara läsk i eller en godismaskin med touchsensor.


Vad gillar 10 åriga killar?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON och Adlibris

Saker som en 10 årig pojke gillar att göra är t.ex. hoppa studsmatta, åka pulka, cykla, klättra, campa, spela minigolf och simma.

Inomhus sysselsätter de sig gärna med tv-spel, hålla på med mobiltelefonen, pyssla, göra experiment, baka, laga mat, spela något musikinstrument, lyssna på musik, spela sällskapsspel, går egna videofilmer spela trollkarlsschack och mycket annat.

ge 11 åringen skatebaordutrustning i julklapp
Ge 11-åringen en skateboard i julklapp

Det kan också vara kul att få prylar för att utföra aktiviteterna som t.ex. en skateboard och hjälm. Det kanske verkar lite skrämmande först, men i den här åldern lär de sig åka väldigt snabbt.


Upplevelse till 10 åring

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON

Vill du ge en 10 årig pojke en upplevelse i present? Presenter måste ju faktiskt inte vara fler saker. Att få en upplevelse i present kan vara väldigt kul. Ska du köpa en upplevelse till en 10 årig pojke skulle jag rekommendera t.ex.:

Bio: Ge honom gärna två biljetter, då kan han även bjuda med sin kompis på den bra filmen. Eller gå på filmen tillsammans med honom! Att ge honom av din tid är det finaste du kan göra.

Äventyrsbad: Ge honom i present att ni åker till ett äventyrsbad tillsammans. Bjud gärna med hans bästa vän dit också.

Vattenboll: Vattenboll är en häftig upplevelse för en pojke i 10-årsåldern. Innesluten i en boll springer han på vattnet.


Billiga presenter

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON

Om tioåringen ska på kalas hos en kompis vill du säkert hitta en present som inte är allt för dyr. Billiga och bra presenter till en 10 årig pojke är:

Roligt mattepyssel – supersmarta och roliga matteuppgifter kamouflerade som pyssel. Det gör det enkelt att öva matte även på fritiden och helt frivilligt. Det här är något annat än matten i skolan!

Det här är en pysselbok baserad på böckerna om Vår trädkoja. Andy, Terry och Jill har en massa kul och knasiga grejer för sig i sin coola trädkoja.

Man får dechiffrera hemliga meddelanden, göra egna våningar i trädkojan, skapa egna glassmaker, dra streck mellan prickar för att se vad som händer. Kan den 10 åriga pojken ta sig ur dödslabyrinten? Här får han också skriva och rita egna berättelser om rymdskepp, uppfinningar och pizza.

Ja, det här är en kul pysselbok helt enkelt.

Mattepyssel med bråk och decimaler Med den här roliga pysselboken kommer han att bli en stjärna på bråk, decimaler och procent. Det går mycket lättare att lära sig när inlärningen är rolig. Här finns fantasifulla uppgifter och klistermärken som man använder för lösningarna.

När min son kom hem från skolan och berättade för lillasyster att han hade fått lära sig bråk i skolan blev hon mycket avundsjuk. Hon ville också lära sig att bråka. Nu hade ju storebrorsan ett övertag i deras fajter. När hon själv fick lära sig bråk i skolan tyckte hon inte att det var riktigt lika spännande.

Stressbollar är väldigt poppis just nu. Det är en väldigt bra present till en 10 årig pojke. Det här är en helt ny typ av stressboll. När man klämmer på den bildas fullt av små bubblor. Det nya med den här stressbollen är att den både har glitter och LED belysning. Stressbollar är tydligen helt nödvändigt för skolbarn idag.


Ovanlig present till 10 årig kille

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris

Vill du hitta en lite ovanlig present till en 10 årig pojke? En kul men lite ovanligare present till en 10 årig pojke är en teckna mangabok, med tillbehör som skissblock och finare pennor. Boken börjar från grunden och han får lära sig teckna ansikten, ögon, hår och kroppar. Han får lära sig hur han ska få karaktärerna att visa känslor osv. Efter varje kapitel få man en övningsuppgift, vilket gör att han verkligen kommer att komma igång med sitt tecknande.


Vad köper man i present till en 10 årig pojke?

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Adlibris och CDON

Fler bra presenter att ge en 10 årig pojke är högtalare till telefonen. Ibland vill man kunna lyssna på musik tillsammans med kompisarna. Med en sån här högtalare är det möjligt. Den är både otroligt snygg och har förvånansvärt bra ljud.

Nästan lika mysigt som att gå på bio är det att få filmer i present. Att ge bort film till 10 årig pojke är en bra idé. Alla barn och ungdomar brukar älska att titta på film. Några filmer som passar en 10 årig pojke är: Harry Potter boxen, Grinchen, Superhjälparna eller Coco. Köp gärna till en påse popcorn också.

Rubiks kub är väldigt rolig att få i present. Både barn och vuxna brukar ha väldigt svårt att slita sig från den?


Tips på present till 10 årig kille

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Roliga prylar och Coolstuff

Saker som en 10 årig pojke gillar att få är även; darttavla, kassaskåp, superstarka magneter, en kulbana, en riktigt stor chokladkaka,


Bästa presenten till 10 årig kille

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON

Bästa presenten om du frågar en 10 årig kille är förmodligen en ny mobiltelefon eller en hover board.


Rolig present till 10 årig pojke

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON

köttätande växt i julklapp till en 12 årig tjej

Några riktigt roliga presenter för en 10 årig pojke är bygg din egen cool robot eller en köttätande blomma.

Ett häftigt vetenskapligt robot kit som teknikentusiasten bara inte får missa! En otrolig robot för barn att montera ihop, utrustad med en Bluetooth-modul och imponerande 5 olika spellägen. Ladda ner appen gratis. Han kan programmera robotens rörelser, ljus och ljudeffekter.


Födelsedagspresent till 10 årig kille

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON

Bra födelsedagspresenter till en 10 årig pojke är t.ex. lego, hemlig agentlåda, häftiga pennor, en drönare, prenumeration på någon tidning han gillar, en tennistränare eller badmintonracketar.


Present till 10 årig lillebror

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON

Letar du efter en bra present till din 10 åriga lillebrorsa? Då har du ett stort ansvar att hitta något extra uppskattat. En storasyrra eller storebrorsa förväntas hitta det där lilla extra som föräldrarna inte själva köper eller ens vet om att det finns. Det är du som ska hitta alla de där coola sakerna till brorsan. Här är några bra tips:

Utbyggbara sugrör
Stooort kinderägg
Labyrint boll

Jag hoppas du fått några riktigt bra tips på födelsedagspresenter till den tioåriga pojke du ska fira. Men om du inte riktigt hittade något kanske det finns något användbart tips på någon av dessa sidor:

Kommentera gärna!