Vad önskar sig en 10-årig flicka

Present till 10-årig flicka

Vad önskar sig en 10-årig flicka i present?

Vad som är en bra present till en 10-årig flicka är något som jag i alla fall har funderat mycket över. Vad önskar de sig egentligen när de fyller år? Så nu har jag tagit reda på svaret och här är de bästa presenterna till 10-åriga flickor. Vi börjar med några snabba presenttips för den som har bråttom.

Mobiltelefon är en bra present till en 10-årig flicka
En 10-årig flicka önskar sig en godisautomat i födelsedagspresent
En tidningsprenumeration är en bra present till en 10-årig tjej

En del av mina inlägg innehåller annonslänkar. Om du köper något genom någon av dessa länkar så betalar du inte en krona mer, men jag får en liten provision, som hjälper till att hålla sidan igång. Tack! Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Tidningskungen, Parfym.se CDON, Guldfynd, Roliga prylar och Coolstuff

Godis i present till 10-åriga tjejer

Nästan alla barn älskar ju godis förstås!

10-åriga flickor önskar sig godis i födelsedagspresent

Godisautomat barn älskar att få godis, gärna i en fin godisautomat och gärna med extrapåfyllning ifall de tappar bort det första godiset.

Smink, parfym och sånt i present till 10-årig flicka

Fin present till en 10 årig flicka Halsband i äkta sliver

Även 10 åriga tjejer tycker om att göra sig fina ibland. Varför inte ge henne halsband i äkta silver? I den här åldern börjar man förstå att halsbandet man köper på t.ex. glitter inte är av så hög kvalité. Då kan ett halsband från Guldfynd fungera bra. Trots att det är av äkta silver är det faktiskt inte så dyrt. Man vågar ge en 10-årig flicka det i present.

Bra present till 10 årig flicka utredningsborste för håret

När man har långt hår kan det bli väldigt trassligt. Jag är uppväxt med en pappa som insisterade på att jag skulle ha långt hår och en mamma som envisades med att kamma mitt långa hår varje dag. Det är otroligt plågsamt att reda ut trassligt hår. Jag önskar att jag hade haft en sån här utredningsborste när jag var barn. Med en bra hårborste är det väldigt mycket lättare att reda ut håret och det blir inte all så plågsamt. Det här är en riktigt bra födelsedagspresent till en 10-åring som har långt hår.

Smink i present till en 10-årig flicka
Lypsyl eller läppglans är bra present till en 10-årig flicka

En del tjejer tycker att det är kul att få smink när de fyller 10 år. Men det är lite en mognadsfråga. När min dotter fick smink så kom hon ut som en haj. Hon hade sminkat huggtänder. Så jag bestämde mig för att vänta lite med smink. Men att få ett fint lypsyl eller läppglans fungerar i alla fall bra för 10 åriga tjejer. Vad sägs om det här söta setet med olika läppglans? Det är i alla fall något min dotter hade älskat!

Väldoftande parfym att ge i present till 10 årig flicka

Även 10-åriga flickor tycker om att dofta gott och önskar sig parfym i födelsedagspresent. Den här parfymen från Britney Spears doftar väldigt gott. Som vuxen tycker jag märket kan vara lite småpinsamt att köpa. Men ignorerar det eftersom parfymerna doftar så gott. Det här är en parfym som passar både vuxna och barn.

Pyssel

Pysselset är bra presenter till 10 åriga flickor

Pyssel är något som tjejer i 10-årsåldern brukar gilla. Kanske en smyckesats där hon kan göra sina egna smycken eller ett paket med scrap booking prylar kan vara roligt att få i present när hon fyller år.

Ge bort en symaskin i födelsedagspresent till 10-åriga tjejer

För tjejer som gillar att pyssla kan det var kul att få den första symaskinen nu. 10 åriga flickor klar sy mössor, enkla leggings, väskor, Barbie kläder mm. Den här symaskinen har de viktigaste sömmarna och den ligger väldigt bra i pris. Så om man inte vet att man kommer att sy mycket så är detta en perfekt symaskin att köpa.

En ny mobiltelefon är det som en 10 årig flicka önskar sig mest av allt

Mobiltelefon

Mobiltelefon står ju alltid högt upp på önskelistan. Det är viktigt att ha en smartphone. Det måste kanske inte vara senaste modellen, men gärna en ganska bra telefon. Det finns begagnade mobiltelefoner att köpa. Det gör att priset blir lite lägre.

Fin inredning att ge en 10 årig flicka i present

Inredning är en bra present till en 10-årig flicka

En bra present till en 10-årig tjej är lite fin inredning till hennes rum. Dessa Pusheen kuddar kommer de garanterat att älska.

10 åriga flickor önskar sig tv-spel i present
Bra spel att ge en 10 årig flicka i present

TV-spel

Tjejer brukar gilla att spela tv-spel. En bra konsol är den handhållna Nintendo Switch gärna med ett bra spel till som Yoshi’s crafted world.

Det som en 10 årig flicka önskar sig mest av allt är pengar

Pengar

Att få pengar är alltid en lyckad present till en 10-årig flicka. Då kan hon köpa sig vad hon vill. Köpa den där snygga toppen hon önskar sig eller fika på stan med kompisarna. Du kan t.ex. ge henne pengarna i en snygg plånbok.

Ge bort aktiviteter i present till en 10-årig flicka

10-åriga flickor brukar tycka om att göra saker. Så att få olika aktiviteter i födelsedagspresent brukar bli mycket uppskattat. Presenter för olika aktiviteter som de brukar gilla är:

Skateboard i present till 10 årig flicka

Skateboard – ge tjejen en skateboard, hjälm och skydd.

Fin handduk att ge en 10 årig flicka i present

Simning – ge henne ett säsongskort på badhuset, en snygg baddräkt, en fin handduk och simglasögon.

Bio – att se på film brukar vara väldigt poppis. Ge henne popcorn och en bra film eller några biobiljetter i födelsedagspresent.

Danskurs – se om det inte finns någon dansskola där hon bor. Att dansa brukar 10-åriga flickor tycka mycket om.

Hopprep – att hoppa hopprep är kul. Ett hopprep kan även användas som mikrofon på på hennes popkonserter.

Gitarr i present till 10-årig tjej

Gitarr – att lära sig spela något instrument brukar vara väldigt roligt. Mina båda döttrar älskar att komponera musik tillsammans. Trots att de nu är 12 respektive 25 år så hindrar inte det att de sitter och skrålar sina egenkomponerade låtar om bajs och avlopp. Men kul har de i alla fall, och det är väl huvudsaken, tror jag!? Kanske kan du hitta någon kommunal musikskola där ni bor?

Hoverboard i present till 10-årig tjej

Hoverboard – en kul leksak att fara om kring på. 10-åriga flickor brukar gilla fart och fläkt.

Kamera – ge henne en egen kamera. Fotografering är ett intresse som hon kommer ha mycket glädje av genom livet i andra sammanhang.

Kläder

Att ge kläder i present till en 10 årig flicka kan vara svårt. Själv syr jag mycket. Jag hittade ett jättehäftigt tyg med moderniserade dalahästar som jag sydde ett par leggings av till min då 10-åriga dotter. När hon öppnade presenten utbrast hon “Tror du en tonåring vill ha SÅNA!!”. Om man inte vet exakt vad som är rätt så är det nog ett säkrare tips att köpa ett presentkort på t.ex. Stadium så att hon själv kan välja sig sina kläder. Det är så tråkigt att lägga ner pengar på något som visar sig bli oanvänt.

Leksaker

Det här önskar sig alla 10 åriga flickor i present en stressboll

Trenden med fidget-spinners gick över. Just nu är det istället stressbollarna som har tagit dess plats. Alla 10-åriga flickor är väldigt stressade. De behöver flera stressbollar om du frågar dem.

Gosedjur som en 10 årig tjej önskar sig söt och rosa enhörning
Enhörning med belysning är en bra födelsedagspresent till en 10-årig tjej

Gosedjur är väldigt populärt bland 10-åriga flickor. 10 åriga flickor älskar enhörningar, så just det här gosedjuret borde vara perfekt.

Ge den 10-åriga tjejen ett brio labyrintspel i födelsedagspresent

En leksak som jag själv var väldigt avundsjuk på min barndomskompis Maria för var hennes labyrintspel, du vet ett sånt där i trä från Brio. De verkar vara lika poppis bland barnen idag.

Ge barbiedockor till en 10 årig flicka som fyller år
My little pony i present till 10 årig flicka

Det är inte alla 10-åriga tjejer som intresserar sig för smink och sånt. Det är fortfarande många som hellre leker med Barbiedockor och My Little Pony.

Hittade du inte någon perfekt present till en 10-årig flicka på den här sidan? Kommentera gärna vad du saknar! Testa också att besöka någon av dessa sidor för fler presenttips:

Kommentera gärna!