Vad önskar sig en 1-årig pojke i present

Present till 1 årig pojke

present till 1 årig pojke
present till 1 årig pojke

Ska du ge present till en 1 årig pojke? Då ska du få mina bästa presenttips här. Först några snabba presenttips för den som har bråttom: bobbycar, xylofon och Brios plocklåda. Men fortsätt gärna läsa för fler bra tips till en ettårig pojke.

Bil i present till 1 årig pojke

Bobby car och liknande modeller av små bilar som barnet kan sitta på och sparka sig fram. Extra kul är det om bilen har ett släp att lägga saker på eller en lucka under sitsen där de kan samla sina saker.

En 1 årig pojke kommer förmodligen tycka om dragbil eller briohund som man drar efter sig i snöre. Det finns många fina och färgglada modeller att välja mellan: anka, giraff, myra  eller larv.

Byggleksaker i present till 1 årig pojke

Duplo (storlego) bruka vara roligt att leka med under många år framåt. Det finns många roliga modeller att välja mellan; hus, flygplan, järnväg, bondgård, osv.

Bra presenter när det inte är ditt barn

Är det inte ditt barn brukar det vara roligt att ge bort en xylofon eller andra musikinstrument. Bollar som låter, bolltorn, leksaker som låter och pipleksaker är andra höjdarpresenter.

En lära gå vagn är en fin uppfinning som gör att barnen på ett mycket effektivt sätt kan sprida sina leksaker över hemmet. Nu behöver de inte längre hämta sakerna en och en. Leksakerna kan enkelt fraktas över hemmet när de fått en vagn. Vagnen kan även användas att köra småsyskon och dockor i.

Föräldrarna däremot brukar bli gladast om barnet får lite nya kläder eller en pyjamas. Andra presenter som kan funka bra till 1 åringar är påslakanset med något fint motiv. Babblarna, Nalle Phu och Paw Patrol.

Pedagogisk present till 1 årig pojke

Leksaker som t.ex. en klosslåda, eller plocklåda, brukar barnen uppskatta. Det är en låda eller leksak som har små hål i olika former. Varje kloss går bara att stoppa i lådan om de stoppar in den i rätt hål.

Klossar brukar också vara väldigt roligt. När mamma och pappa byggt upp tornet kommer 1 åringen snabbt att riva det. Eller ett burktorn där burkarna kan byggas upp till ett torn.

Bollar brukar vara uppskattat av barnen. Väljer du en mjuk boll går den att använda inomhus under många år, ja utan att alla vaser också går sönder alltså.

Böcker i present till 1 årig pojke- Bra böcker är Max, Ludde, pekböcker och prasselböcker. Böcker med mycket detaljer brukar vara roligt och främjar språkutvecklingen. Du kan fråga barnet om det ser lejonet, zebran, huset osv. De kan många fler ord än de själva kan säga.

Det kan också vara kul att samla någon fin bokserie, t.ex. Barnkammarböckerna, som barnet kommer ha glädje av längre fram.

Dockor och nallar i present till 1 årig pojke

En annan kul leksak för små barn att få är docka med nappflaska och en docksäng. Här du lite händig kan du sy fina sängkläder till docksängen.

Det är också roligt att få matlagnings saker och en dockspis i present. Då kan han laga mat till familjen, gosedjuren och dockorna.

Gosedjur är alltid mysigt att få. Det finns både nallar, enhörningar, kanin, lejon, hundar och elefanter. Ett gosedjur är mysigt att ha i sängen när man ska sova och det tröstar när man är lite ledsen. Ett gosedjur är en bra kompis som den 1 åriga pojken kommer ha under många år.

Sång

Sångpåse är en tygpåse med olika figurer där varje figur representerar en barnvisa. Man drar en figur i taget och sjunger visan som hör till.

En fin sångbok är också en bra present till små barn. Det är en present han kommer få glädje av länge.

Badleksaker till 1 årig pojke

Badleksaker som badankor, båtar är rolig sysselsättning för barnen i badet. En annan favorit är också såpbubbelmaskinen. Med en badstol sitter barnet säkert i badet.

Hittade du inte någon bra present till 1 årig pojke på den här sidan? Då kanske någon av dessa sidor innehåller bättre tips för dig:

Leave a Comment