Mobiltelefoner & tillbehör


Mobiltelefonen har blivit väldigt viktig idag. Vi kan inte gå ut utan den. Vi kan inte åka tunnelbana utan att ta upp mobiltelefonen ur fickan. Den har också blivit en viktig accessoar. Vi köper mobilskal för att matcha vår outfit i övrigt. Eftersom mobilen används så flitigt är det också en bra present att ge bort tillbehör till den. Självklart vill mobilälskaren ha en ny snygg och fin mobil i present. Men att köpa tillbehör till mobilen är betydligt billigare förstås. Här är några förslag på riktigt snygga tillbehör som hon eller han kommer att älska:

iPhone XS
iphone 8 
iPhone XS Max 
Emoji mobilskal vattenskal älskas av barn och ungdomar. Eftersom skalet är vätskefyllt så flyter emojisarna omkring där inne. Det gör att telefonen ser lite annorlunda ut varje dag. Själva skalet är genomskinligt så man ser apple loggan igenom det. En snygg accessoar som barn och ungdomar älskar.
Mobilskal soft rosegold är också ett av Onsalas riktigt snygga mobilskal. Detta har lite av marmorkänslan. Den som får det här mobilskalet i present kommer garanterat bli mycket glad.
Onsala är en uppstickaren när det gäller mobilskal. Jättesnygga! Lika snygga som iDeal of Sweden, men Onsala är billigare. Just marmor är väldigt moderna just nu och används gärna av både vuxna och barn.
 Ring för att hålla mobiltelefonen på ett säkert sätt är ett användbart tillbehör och ett riktigt snyggt tillbehör.
Ring för att hålla mobiltelefonen på ett säkert sätt är ett användbart tillbehör och ett riktigt snyggt tillbehör.
 Till sin mobil är det också bra att ha ett skärmskydd. Hur ofta har du inte sett tonåringarna med spruckna mobilskärmar. Med ett skyddsglas i härdat glas kommer mobiltelefonen att hålla mycket längre.
Till sin mobil är det också bra att ha ett skärmskydd. Hur ofta har du inte sett tonåringarna med spruckna mobilskärmar. Med ett skyddsglas i härdat glas kommer mobiltelefonen att hålla mycket längre.
Solcellsuppladdad power bank är ett smartare alternativ ifall mottagaren är ute mycket i vildmarken. Nu måste hon eller han inte längre tillbaka till civilisationen för att ladda sin powerbank i ett eluttag.
Mobiltelefonen är något vi ofta använder och det är stor risk att batteriet i telefonen tappar laddning. Därför kan det vara bra att ha en extra laddare. Den här Powerbanken slim charger 8000 är kompakt, har dubbla utgångar och inte nog med det. Om du vill kan du även få den graverad för att göra den extra personlig.
König bärbar powerbank är ett alternativ. Här kan du ladda två enheter samtidigt, t.ex. smartphones, surfplattor, navigeringssystem, digitalkameror och många andra prylar. 

Recent Content

link to Julstämning

Julstämning

Härlig julstämning med en julgransbelysning utöver det vanliga Det är många som älskar julen och då inte bara för julklappar och matens skull utan framför allt för att det är den tid på året då vi får lysa upp mörkret med all slags belysning. Vare sig det är med traditionella, kanske ärvda, ljusslingor eller med […]
link to Gör julklapparna själv

Gör julklapparna själv

Det är lätt att dras med i köphysterin när det närmar sig jul. Men alla julklappar måste faktiskt inte köpas. Till de närmaste tycker jag att man ska lägga ner lite mer tid och kärlek på julklapparna och göra dem själv. Vad finns det då för julklappar man kan göra själv? Fina julklappar som du […]